Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ανθοέκθεση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με αφορμή την τελευταία μέρα των μαθημάτων και εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε Ανθοέκθεση στο προαύλιο του Σχολείου. Την Ανθοέκθεση επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, εκπαιδευτικοί, γονείς, αλλά και πολλοί περίοικοι. Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα νήπια του 6ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς που ήρθαν στο σχολείο μας με τη δασκάλα τους κα. Μαρία Καπούλα για να αγοράσουν άνθη που θα τα χρησιμοποιήσουν στις κατασκευές που θα φτιάξουν για τη «Γιορτή της Μητέρας», καθώς και οι απασχολούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης που με τη ζωντανή παρουσία τους ενίσχυσαν την δράση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.