Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γεωργαντάς: "Γιατί έφυγα από τη συναυλία ενάντια στα μεταλλεία"

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση :
"Με ιδιαίτερη χαρά προσήλθα το βράδυ της Τετάρτης στο ανοιχτό Θέατρο Κιλκίς για να παρακολουθήσω τη συναυλία που οργάνωσε το Μέτωπο κατά των Μεταλλείων. Είναι γνωστό εξάλλου ότι στήριξα με παρεμβάσεις μου στη Βουλή, με τη συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις αλλά και με δημόσιες δηλώσεις μου τον αγώνα του λαού του Κιλκίς να μην επιτρέψει την συγκεκριμένη μεταλλευτική εκμετάλλευση προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία του.


Στον αγώνα αυτό είναι γνωστό ότι συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν πολίτες από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα και ενδεικτικά μόνο υπενθυμίζω ότι πρωτοστατούν στον αγώνα αυτό μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης Πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης Κρουσίων της Νέας Δημοκρατίας και ο Αντιδήμαρχος με ευθύνη την περιοχή των Κρουσίων Μιχάλης Αναστασιάδης.

Με λύπη μου λοιπόν διαπίστωσα ότι λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η εκδήλωση στο Ανοιχτό Θέατρο , οι διοργανωτές επέτρεψαν σε ομάδα εκπαιδευτικών να χρησιμοποιήσουν την εκδήλωση για να προβούν σε μια κραυγαλέα αντικυβερνητική προπαγάνδα με συγκεκριμένο πολιτικό εφαλτήριο.

Σημειώνω ότι την ίδια μέρα ευρισκόμενος στο γραφείο μου στο Κιλκίς δέχθηκα αντιπροσωπεία των απεργούντων εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα οι οποίοι και μου επέδωσαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματα τους.

Εκφράζοντας την διαμαρτυρία μου για την παραποίηση και κομματικοποίηση του περιεχομένου της εκδήλωσης, με ευθύνη και των διοργανωτών, αποχώρησα από τον χώρο της συναυλίας.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κοινωνία του Νομού δεν τους αναγνωρίζει κανένα μονοπώλιο ευαισθησίας περί το περιβάλλον. Με τις πράξεις τους αποδεικνύουν άλλωστε ότι το μόνο μονοπώλιο στο οποίο πρωταγωνιστούν είναι το κομματικό « καπέλωμα» εκδηλώσεων γενικότερου χαρακτήρα και ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζω, τέλος στους αυτόκλητους δικαστές κάθε αποκλίνουσας από τη δική τους συμπεριφοράς ότι όλοι κρινόμαστε. Και ιδιαίτερα οι πολιτικοί εξ ημών θα κριθούμε όχι από την παρέα μας αλλά από το σύνολο των πολιτών. Μέχρι τότε λίγη σεμνότητα και περισσότερη αίσθηση του μέτρου δεν θα έβλαπταν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.