Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

"Ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με βίαζε"

Έναν 37χρονο και έναν 23χρονο κατήγγειλε μια 15χρονη σε χωριό της Ηλείας ως τους δράστες του βιασμού της. Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πως ο 23χρονος την πήρε από το σπίτι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την οδήγησε στο καφενείο του χωριού που ανήκει στον 37χρονο και συγκεκριμένα σε χώρο αποθήκης.

''Πολιτικό πρόσωπο της χρονιάς ο Βαγγέλης Βενιζέλος''

Του Στέφανου Παραστατίδη
Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν οι Βαγγέλης Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς για τη βράβευση του ''προσώπου της χρονιάς''. Ο Σαμαράς των Ζαππείων, του αντιμνημονίου και της αντιευρωπαϊκής αντιπολιτευτικής στάσης, έκανε το μνημόνιο τατουάζ στο στήθος, μόλις αυτό συνδυάστηκε με την πρωθυπουργία της χώρας.

Ευχές από τα έπιπλα εξωτερικού χώρου Sigma

29χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο 59χρονου

Στις 31.12.2012 το απόγευμα, συνελήφθη στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός 29 ετών, διότι αφαίρεσε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 59χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημά του. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Πυροβολούσε τα καλώδια της ΔΕΗ

Στις 01.01.2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στον Κοπανό Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 38 ετών, διότι χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς προκαλώντας φθορές σε καλώδια της Δ.Ε.Η.. Κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη κυνηγετική καραμπίνα του 38χρονου που κατείχε παράνομα και τέσσερις κάλυκες διαμετρήματος 16 cal. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…»

Του Γιώργου Φραγγίδη
Μαιευτήρα - γυναικολόγου
Πρ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Τέσσερα ονόματα που βγήκαν από την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και χίλια πολιτικά λάθη που αυτή η αφαίρεση κρύβει από κάτω ενώνουν τον πολιτικό κόσμο στην επικείμενη Προανακριτική Επιτροπή εναντίον του πρώην υπερπροβεβλημένου υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ευχές από τη ΓΝΩΜΗ

Ευχαριστήριο και ευχές ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.
Το Δ.Σ καθώς και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν σε  αυτή την προσπάθεια. 

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!
Καλή Χρονιά

Μήνυμα Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για το 2013

Ελληνίδες και Έλληνες, 
Εύχομαι στον καθένα σας προσωπικά, η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και Ελπίδα! Στο χρόνο που τελειώνει απόψε, δοκιμαστήκαμε όλοι. Πληρώσαμε τα σφάλματα των περασμένων ετών, κι όχι μόνο των Ελλήνων. Πληρώσαμε ακόμα κι όλες τις αμαρτίες, όλες τις στρεβλώσεις του πολιτικού μας συστήματος, της οικονομίας και του τρόπου που μάθαμε να ζούμε.

Προσφορά δώρων σε τροχονόμους

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαναγιώτου, προσέφεραν, σήμερα (31/12/2012) και ώρα 12.00΄, εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, ρυθμιστή κυκλοφορίας στο Σύνταγμα (συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας).

Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Κατερίνης - Ελατοχωρίου

Λόγω έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάστηκαν κατολισθήσεις στο 18ο χλμ. επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελατοχωρίου (2ο χλμ. περίπου επαρχιακής οδού Βρύας - Ρητίνης) και για το λόγο αυτό διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων από ώρα 12.00 χθες 31-12-2012.