Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με τον ΠΑΟΚ παίζει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλεξανδρος" Κιλκίς

Με δύο τμήματα τζούνιορ και παίδων αντιμετώπισε η Ακαδημία τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις PLANET στη Θεσσαλονίκη.

Παρέμβαση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για τις χειμερινές εκπτώσεις 2013

"Με αφορμή πολλά ερωτήματα που δεχόμαστε από συναδέλφους για το τι θα ισχύσει φέτος σε σχέση με τις χειμερινές εκπτώσεις και ενδεχόμενη πρόωρη έναρξή τους, σας γνωστοποιούμε ότι το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αγορανομικό Κώδικα, που περιέχει αλλαγές στο καθεστώς των εκπτώσεων και προσφορών βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του διαλόγου και δεν έχει νομοθετηθεί. 

Στον τόπο που γεννήθηκα… Αυλή Καβάλας

 Σε ένα πανέμορφο χωριό του νομού Καβάλας μας προσκαλεί η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» αυτή την Κυριακή. Γνωρίστε την Αυλή εκεί δίπλα από το επιβλητικό Παγγαίο. 

Νέα παραίτηση μέλους της ΔΗΜΑΡ

Την παραίτηση και αποχώρηση του ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσιριγώτης μέλος της Ν.Ε. Χαλκιδικής της ΔΗΜΑΡ μια ημέρα μετά τις διαγραφές δύο Βουλευτών του κόμματος.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με Ανθρακίδη και Αρτόγλου

Τη Δευτέρα το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της βουλευτή Ειρήνης Αγαθοπούλου και αντιπροσωπίας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου και συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή, κ. Ανθρακίδη. Η βουλευτής κάλεσε τον νέο διοικητή να ασκήσει τα καθήκοντά του με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και την καλή υγεία των πολιτών, σε αντιδιαστολή με πρακτικές των προηγούμενων διοικητών, και του εξέφρασε την διάθεσή της να συνεργαστεί και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς το σκοπό της αντιμετώπισης των προβλημάτων των δύο νοσοκομείων της περιοχής. 

Έκλεψε 2 κατσίκια και 3 αρνιά

Στις 08.01.2013 το πρωί συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, 31χρονος ημεδαπός, διότι την 07.01.2013 το πρωί αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο 53χρονου ημεδαπού (2) ερίφια και (3) αμνούς συνολικής αξίας (300) Ευρώ. Τα προαναφερόμενα ζώα βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιο του 31χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Φορολογικές ελαφρύνσεις και επιδοτούμενες προσλήψεις για τους νέους προτείνει για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Μείωση του μη μισθολογικού μέρους του κόστους εργασίας (π.χ. εισφορές κοινωνικής ασφάλισης ή φορολογικοί συντελεστές), μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης και επιδοτήσεις των προσλήψεων υπό όρους, έτσι ώστε αυτές να γίνουν φθηνότερες και να μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση, προτείνει ο Επίτροπος για θέματα απασχόλησης, κοινωνικών υποθέσεων και κοινωνικής ένταξης κ. Λ. Άντορ, απαντώντας σε ερώτημα του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου σχετικά με τις πολιτικές για την αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας στην Ελλάδα. 

Εξετάσεις για διπλώματα οδηγών ADR (Eπικίνδυνα Εμπορεύματα)

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την απόφαση υπ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 107037/459087/ 14-12-2012 της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης αποφασίστηκαν τα εξής: 

Για τη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ το ΚΚΕ είπε...

"Η κύρια προσπάθεια του πρωθυπουργού επικεντρώνεται στην εξασφάλιση συμμάχων – συνεταίρων για την ελληνική πλουτοκρατία στην πιο βαθιά και άγρια εκμετάλλευση πρώτα απ’ όλα των Ελλήνων εργαζομένων. Η ανάπτυξη που επιδιώκουν κυβέρνηση – Μέρκελ – Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται στα μονοπώλια και τη φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και λεηλασία του ορυκτού και φυσικού πλούτου της χώρας από τα μονοπώλια. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να απορρίψουν τις συμμαχίες της ελληνικής πλουτοκρατίας και τον ευρωμονόδρομο."

Yπερασπίζοντας την αξιοπιστία

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τη γερμανίδα καγκελάριο για τη μεταρρυθμιστική πορεία στην Ελλάδα. Άγνωστο τι ακριβώς συζητήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών». Μπροστά στις κάμερες κυριάρχησε πάντως μία αίσθηση ομαλότητας.

Τηλεοπτικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες όταν ενσκήψει κακοκαιρία

Σύσκεψη για κλοπές στα αντλιοστάσια του δήμου Παιονίας

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 11 πμ. στο γραφείο του Δημάρχου Παιονίας κ. Αθανάσιου  Λαπόρδα θα γίνει σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του δήμου Παιονίας. 

Γενική συνέλευση των "Ακριτών Επταλόφου"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την 04/01/2013 αποφάσισε τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης και εκλογών, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ΩΡΑ 12:00 στα γραφεία του συλλόγου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Με νίκη ξεκίνησαν οι Άνδρες του συλλόγου ΑΤΛΑΣ Κιλκίς

Με νίκη ξεκίνησαν την νέα χρονιά οι Άνδρες του συλλόγου ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στο Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα Βόλλεϋ Μακεδονίας, νικώντας τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 3-0. Τα σετ 25-19, 25-23, 25-23. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς (ΔΑΚ). 

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

H Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών-τριων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) ευχαριστούν θερμά:
Τη Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
κα Τσιραμπίδου Μαρία καθώς και τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Στ΄ τάξης οι οποίοι στη συνέχεια της συνεργασίας των δύο σχολείων επισκέφθηκαν και 
μοίρασαν δώρα και γλύκα στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Το Συνεταιρισμό ΤΑΞΙ Παιονίας καθώς και τον πρόεδρό τους, κo Πένγκη Παναγιώτη για την προσφορά ατομικών δώρων στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ

Ο Κεμάλ Σινάν Τουζούν στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 θα επισκεφτεί το Επιμελητήριό μας ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Τουρούλ Μπιλτεκίν, συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Ακόλουθο του Τουρκικό Προξενείου Θεσσαλονίκης κ. Κεμάλ Σινάν Τουζούν.
Μετά τη συνάντηση θα μεταβούν στο Διοικητικό Κέντρο της ΒΙ.ΠΕ. όπου θα ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της κ. Βασίλη Σεργιαννίδη.

Κλοπή υλικών του ΟΣΕ από τρία άτομα

Συνελήφθησαν χθες (07.01.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, τρεις ημεδαποί 61, 60 και 33 ετών για κλοπή σε βάρος του Ο.Σ.Ε. 

Παράταση για την έκδοση άδειας χρήσης νερού

Από το τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση για την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα μέχρι τις 15-5-2013 (ΦΕΚ Β’ 3368/17-12-12). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Π. Ιακωβίδη στο τηλ. 23413-50217.

Ορισμός αντιδημάρχων στο δήμο Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας με την υπ΄αρ.1/2013 απόφαση, ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Αντιδημάρχους του Δήμου Παιονίας με θητεία από 7 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 31 Αυγούστου 2014 της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

Ορισμός νέων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων στο δήμο Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν χθες οι νέοι Αντιδήμαρχοι -επτά σε αριθμό- του Δήμου Κιλκίς, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι έως και 31.08.2014. 

Κλειστή σήμερα για το κοινό ήταν η ΔΕΥΑ Κιλκίς

Από την ΔΕΥΑ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι λόγω διακοπής ρεύματος στα γραφεία της Επιχείρησης (1ο χλμ. προς Ξηρόβρυση), οι υπηρεσίες της δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν το κοινό για σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013.

Συνελήφθη 15χρονος γιατί έκλεψε το μηχανάκι 55χρονου

Στις 07.01.2012 το απόγευμα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στη Νιγρίτα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, 15χρονος ημεδαπός, διότι την 06.01.2013 το απόγευμα, αφαίρεσε από το Σιτοχώρι Σερρών το δίκυκλο μοτοποδήλατο 55χρονου ημεδαπού. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα:
- Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)
- Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
- Προϋπολογισμός της επόμενης χρήσης
- Εκλογή ενός μέλους του Δ.Σ.

Τίτλο εφημερίδων, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τη λίστα Λαγκάρντ- Να σπάει η ομερτά, να αποδοθεί δικαιοσύνη·Σουρνάρας: «Κάντε υπομονή»!- Τα χιόνια έρχονται, ο φόρος πετρελαίου μένει·Πτώση τζίρου 30%- Δεν ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δημόσιο – Πως θα μετακινηθούν 15.000 υπάλληλοι μέχρι τον Ιούνιο·Αρχίζει στη Βουλή η μάχη της προανακριτικής – Ψηφοφορία με δύο κάλπες για τη Λίστα Λαγκάρντ·Βερολίνο – Σήμερα η συνάντηση Σαμαρά με Μέρκελ

Ανάκληση μη κανονικού, νοθευμένου και μη ασφαλούς ελαιολάδου

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο έκτακτου ελέγχου και σε συνεργασία με τη Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος που αποτελείται από ΜΙΓΜΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΩΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΩΝ, το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Πρόκειται για προϊόν, σε πλαστική συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2014, το οποίο δεν φέρει ενδείξεις παρασκευαστή / συσκευαστή. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν.

Συνεχίζει ο Γ.Α.Σ.Κ. τη μικρή προετοιμασία

Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας βρήκε τους αθλητές της ομάδας χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ. να συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τη μικρή προετοιμασία που ξεκίνησε λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου και έχει ως σκοπό να τους διατηρήσει σε ετοιμότητα μέχρι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις Συκιές Θεσσαλονίκης με αντίπαλο το τοπικό Φοίβο, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Απόντας ο διεθνής με την Εθνική Νέων Γρηγοριάδης, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα μετά την επιστροφή του από τη Σλοβακία όπου αγωνίστηκε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2013.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Από το 1993 έως και σήμερα…

Λίγο πριν κλείσει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς τα 20 του χρόνια, με μία πρωτοβουλία του δασκάλου και των χορευτών του τμήματος των παραστάσεων, διοργανώθηκε γλέντι στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων. Το γλέντι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 και καλεσμένοι του ήταν όλοι οι χορευτές, άνδρες και γυναίκες που πέρασαν από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, από το 1993 έως και σήμερα. Η πρόσκληση απευθυνόταν αποκλειστικά και μόνο σε χορευτές.