Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

21χρονος εκβίαζε 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που της είχε αποσπάσει μέσω Facebook !!!

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη χθες (17-01-2013) το πρωί, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, εκβίαση και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Αυξάνονται οι ελληνικές αγροτικές εξαγωγές στη Γερμανία

Οι εξαγωγές ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων στο εξωτερικό σημειώνουν αύξηση. Το μέλλον ανήκει όμως στην γεωργία ποιότητας, δηλώνει στη DW ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Τσαυτάρης.

Συνάντηση Σαββίδη με Στουρνάρα, Σαμαρά!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θέμα συζήτησης της οποίας ήταν η διευθέτηση των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Ραντεβού και με τον Σαμαρά.

Κάτοικοι της Χαλκιδικής απέκλεισαν το Άγιο Όρος

 Η Μονή Ιβήρων προτίθεται να πουλήσει 923 στρεμμάτων δάσους στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για να γίνουν τέλμα βιομηχανικών αποβλήτων

Η κατάσταση των πραγμάτων και η άβυσσος του ελληνικού αδιεξόδου

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζίδης
Η σκοπιμότητα: Ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Βερέμης σε ένα άρθρο του με τον πομπώδη τίτλο «Ο φαύλος κύκλος» [εφημ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012] προσπαθεί να καταδείξει στους αναγνώστες της πολυσυλλεκτικής συντηρητικής εφημερίδας – ο ίδιος δηλώνεται δημοσίως ως «φιλελεύθερος»- την προέλευση των δεινών της χώρας.

ΟΛΜΕ: "Ζήτω η αξιολόγηση και η αξιοκρατία! "

"Έκπληξη και σοβαρά ερωτηματικά μας προκαλεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να τοποθετήσει ως σχολικό σύμβουλο τον πρώην Δ/ντή του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που μήνυσε ολόκληρο το σύλλογο καθηγητών για το «έγκλημά» του να δικαιολογήσει απουσίες μαθητών.

Τέλος στη θεώρηση βιβλίων και τιμολογίων από την εφορία

Αθεώρητα ή χωρίς ηλεκτρονική σήμανση θα εκδίδονται πλέον όλα τα φορολογικά στοιχεία που επέχουν θέση τιμολογίου σύμφωνα με το νέο Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών ο οποίος ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2013.Το υπουργείο Οικονομικών βάζει τέλος στη θεώρηση βιβλίων και δελτίων παροχής υπηρεσιών για ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι κόβουν αποδείξεις σε επιχειρήσεις και όχι σε ιδιώτες.

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ εμφιαλωμένο νερό

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων βάσει του προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για τα εμφιαλωμένα νερά έτους 2012» (δειγματοληψία και ανάλυση) και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε δειγματοληψία φυσικού μεταλλικού νερού από την Υπεραγορά MOLDOVA MON/ΠH E.Π.E. Αχαρνών 131, Αθήνα.

12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα οφέλη του σεξ στον οργανισμό, εκτός φυσικά από το συναισθηματικό δέσιμο, ή την ηδονή; Θα σας παρουσιάσουμε σήμερα 12 λόγους που το συχνό σεξ ωφελεί τον οργανισμό. Το συχνό σεξ, βοηθάει σε πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό σας. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί...

Οκταημέρη προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Άγιους Τόπους

Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει οκταημέρη προσκυνηματική εκδρομή από τις 21 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013 στα Ιεροσόλυμα και τους Άγιους Τόπους. Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 69463.59086 (π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης).

Εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευγενίου του Τραπεζουντίου

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευγενίου του Τραπεζουντίου, προστάτου των Ποντίων, θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Εμμανουήλ με την συμμετοχή των Ιερέων της πόλεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Παρακαλούνται άπαντες οι ευσεβείς ορθόδΟξοι χριστιανοί να συμμετέχουν προς πνευματική των ωφέλεια και τιμή προς τον Άγιο.

Τους έπιασαν με κάλπικα 50ευρα στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (17.01.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου, ένας υπήκοος Αλβανίας 42 ετών και μία ημεδαπή 27 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. 

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 24η Ιανουαρίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

«Αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας»

Την Τρίτη 15/01/2013 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πολύκαστρο υπό τη αιγίδα του Δήμου Παιονίας, με θέμα «Αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας» 

Δεντροφύτευση 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης στο λόφο του Αγίου Φανουρίου

Η Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης με τη συμμετοχή των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο λόφο του Αγίου Φανουρίου την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013. 

Φωνή Ελληνίδας: Αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο

Μουσική παράσταση αφιέρωμα στη μεγάλη καλλιτέχνιδα, στην μεγάλη Ελληνίδα, ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ, που η φωνή της σφράγισε όχι μόνο τη γενιά του 40, αλλά και των επόμενων δεκαετιών. Η θρυλική καριέρα της ,η γενναία ψυχή και προσφορά της, περιγράφονται μέσα από τα τραγούδια της σε μια πρωτότυπη παράσταση.

Προανακριτική μόνο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αποφάσισε η Βουλή

Έπειτα από μία θυελλώδη συζήτηση στην Ολομέλεια, όπου κυριάρχησε η μετωπική σύγκρουση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα επί σχεδόν δύο ώρες, και μετά από πλήθος διαδικαστικών και άλλων εμποδίων, η Βουλή ψήφισε τελικά την παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, βάσει της πρότασης που είχε κατατεθεί από τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Μήνυμα της Βίκυς για τον θάνατο του πατέρα της

M' αυτό το μήνυμα στο twitter η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε για τον θάνατο του πατέρα της Βασιλείου Χατζηβασιλείου:
"Έφυγε ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αγωνιστής της αντίστασης, λεβέντης της ζωής, άρχοντας της ψυχής. Είχα την τύχη και την τιμή να είμαι κόρη του."

Συλλυπητήρια Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το θάνατο του Βασίλη Χατζηβασιλείου

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή την ξαφνική απώλεια του Βασίλη Χατζηβασιλείου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Χατζηβασιλείου. Τις ευχές μας για δύναμη και κουράγιο στη σύζυγο κ. Χρύσα, στα παιδιά Βίκυ και Φοίβο καθώς και στην ευρύτερη οικογένεια του εκλιπόντος.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, αύριο Παρασκευή στις 13:00 μ.μ.

Ψήφισμα Κιλκισιακού για το θάνατο του Βασίλη Χατζηβασιλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ μετά το θάνατο του τέως Προέδρου και επί σειρά ετών μέλους του ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως χθες 17 Ιανουαρίου 2013 και αποφάσισε ομόφωνα:
- Να εκφραστούν συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του θανόντος.
- Να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος στη νεκρώσιμη ακολουθία.
- Να διατεθεί χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
- Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδος και να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές με μαύρα περιβραχιόνια.
- Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο.

Στάση εργασίας και διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας για τα κενά Εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Τ.Ε.Ε.

"Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2012-2013, το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. επεσήμανε έγκαιρα στο Υπουργείο Παιδείας τα προβλήματα που διαφαινόταν ότι θα δημιουργηθούν στη λειτουργία των σχολείων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε,) λόγω της αποχώρησης εκατοντάδων εκπαιδευτικών πού έλαβαν χώρα μέσα στο καλοκαίρι, των ήδη υφισταμένων ελλείψεων μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και του παγώματος διορισμών. Τότε, το Υπουργείο Παιδείας δεσμευόταν ότι τα κενά των εκπαιδευτικών θα καλυφθούν με αναπληρωτές.