Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλιο ΚΚΕ για τη συνέντευξη τύπου του Α. Σαμαρά

"Σημαντικότερα είναι αυτά στα οποία δεν αναφέρεται ο πρωθυπουργός. Ο φιλομονοπωλιακός προσανατολισμός της κοινοτικής χρηματοδότησης, το βάθεμα των ανισότιμων σχέσεων των κρατών – μελών και η όξυνση των αντιθέσεων στο εσωτερικό της ΕΕ, που αποτυπώνονται στο συμβιβασμό για το νέο προϋπολογισμό, ο οποίος είναι ο πρώτος μειωμένος έναντι του προηγούμενου στην ιστορία της ΕΕ. Κουβέντα δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πιθανότητα επιβολής ποινών στα κράτη – μέλη με αναστολή πιστώσεων, που θα αξιοποιηθεί σαν μοχλός για να επιταχυνθούν οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις."

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Α. Σαμαράς είπε...

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πρώτα από όλα που είσαστε μαζί μας και που υπομείνατε κι εσείς αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρο πράγματι, είμαστε 40 ώρες περίπου άυπνοι. Να το πω όπως το αισθάνομαι: μπήκαμε ξυρισμένοι, βγήκαμε αξύριστοι. Σημασία έχει όμως ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μετά από αυτές τις ολονύκτιες και συνεχείς διαπραγματεύσεις πολλών ωρών έχει επιτευχθεί μια συμφωνία τελικά για τους προϋπολογισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2014 μέχρι το 2020, δηλαδή για το μέλλον.

Καταγγελία ΚΚΕ για τη δράση της Χρυσής Αυγής

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ρατσιστική δράση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν μεσάνυχτα στους θαλάμους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να ζητούν στοιχεία από συνοδούς ασθενών, για να εντοπίσουν μετανάστες!

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Δωδέκατη φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 8 μ.μ. στο Καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: “Η ζωοφιλία ως συμπονετική φιλοζωία στη φιλοσοφία του Arthur Schopenhauer”

"Η παραμόρφωση είναι όλη δική μας"

"Λέγομαι Χρήστος Ιωαννίδης. 
Είμαι καθηγητής στη μέση εκπαίδευση εδώ και 23 χρόνια και υπεύθυνος του περιοδικού "Schooligans" και του μαθητικού φεστιβάλ "Schoolwave". Γνώρισα τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο για τρία χρόνια (2005-2008). Ήταν μαθητής μου στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης.

Πως ξεχαστήκαμε μονάχοι εδώ πέρα ...

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός
Τελικά είμαστε …για κλάματα! Ξεχάσαμε τη θέση μας στον κόσμο και ψάχνουμε το βηματισμό μας μέσα στην τεχνογνωσία λαθεμένων συνταγών, όλοι αυτοί πήραν τα ελληνικά πρότυπα, έκαναν πολιτισμό και τώρα μας δίνουν συμβουλές «πολιτικής στρατηγικής. Γιατί; Διότι δεν κρατάμε… χαρακτήρα κι αλλάζουμε κάθε λίγο γνώμη. Δεν έχουμε «εθνικό σχεδιασμό», δεν έχουμε κοινή στρατηγική, ούτε συνθέτουμε απόψεις. Αυτοκαταργούμαστε, αυτοαναιρούμαστε και συγκαλύπτουμε τα λάθη μας. 

ΣΥΡΙΖΑ: "Πακέτο ημίμετρων και πλαστών υποσχέσεων για τους αγρότες"

"Το υποτιθέμενο «πακέτο παροχών» που συμφωνήθηκε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών της Μνημονιακής συγκυβέρνησης και εξήγγειλε με τυμπανοκρουσίες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν απαντούν ούτε στο ελάχιστο στην επιτακτική ανάγκη των αγροτών να μείνουν στη γή τους και να συνεχίσουν να παράγουν.

1000 μεροκάματα και 40 προϊστάμενοι!

Στην Ελλάδα θα θέλαμε για την ίδια δουλειά
1000 μεροκάματα, 40 προϊσταμένους,
200πλάσιο ποσό, ......  προμήθειες κ.λπ.

Νέα κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωθήκαμε από ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη ότι γυναίκα κατά προσέγγιση 45 ετών, ψηλή και ξανθιά, επισκέφθηκε το σπίτι της κάνοντας έρανο επικαλούμενη «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Συγκεκριμένα ενημέρωσε την ιδιώτη για το υποτιθέμενο Bazaar του οργανισμού μας στο MACEDONIA PALACE από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2013, γεγονός απόλυτα αναληθές.

Yoga - Pilates House: "Ερωτευτείτε τις απίστευτες τιμές μας"

"Εβδομάδα" Αγίου Βαλεντίνου

Εκδήλωση για την εκκλησιαστική γιορτή της Μητέρας

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με την ευγενική συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει Εκδήλωση για την εκκλησιαστική γιορτή της Μητέρας με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά στο πλαίσιο των 100 χρόνων Κιλκίς

Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των νέων στον εορτασμό για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, η Οργανωτική Επιτροπή «Κιλκίς 1913-2013» του Δήμου Κιλκίς έχει εντάξει στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους. Μία από αυτές είναι και η δράση «Γνωρίζω την πόλη μου» που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. 

Ημερίδα από το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου διοργανώνει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ημερίδα με ομιλητές τους κ.κ.
α) Κιλτίδη Κων/νο ιατρό Δ/ντή Ε.Σ.Υ. με θέμα :
« Ζωανθρωπονόσοι και η αντιμετώπισή τους.»,
β) Αναστασιάδη Ιωάννη προϊστάμενο του τμήματος της κτηνιατρικής της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς με θέμα: « Η λύσσα στα κατοικίδια και στα άγρια ζώα»,
γ) Κεσίδου Δήμητρα, ιατρό επιμελήτρια, Κ.Υ. Πολυκάστρου με θέμα : « Η λύσσα και η αντιμετώπιση της στον άνθρωπο.»
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Περπερίδης Γεώργιος
Δ/ντής Κ.Υ.Πολυκάστρου


Τον συνέλαβαν για χρέη 1.688.672,82 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (07.02.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 36 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.688.672,82 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε διαθεσιμότητα 13.000 δημόσιοι υπάλληλοι άμεσα με λουκέτο σε οργανισμούς

- 73 οργανισμοί καταργούνται άμεσα, άλλοι 627 συγχωνεύονται
- Σε διαθεσιμότητα όλοι οι υπάλληλοι των οποίων καταργείται η θέση
- Μετακινήσεις, μετατάξεις και στο βάθος απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Δύο τεράστια παγκόσμια ιατρικά συνέδρια Ορθοπεδικής και Πνευμονολογίας στο Κιλκίς

Αν τους τσιμπούσες, θα έσκαγαν από τα νεύρα τους οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι κάτοικοι των γύρω νομών. Τους την έφερε «Η Μαρία η άσχημη» των πόλεων. Τους ξεπέρασε ο τελευταίος όλων… Ο Κουασιμόδος της Ελλάδας με το όνομα Κιλκίς, έκανε πλαστική εγχείρηση στο σώμα, αλλά κυρίως τον εγκέφαλο.. Και μεταμορφώθηκε !!

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Για το ΤΕΙ Κιλκίς ο Γεωργαντάς παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο

"Με έκπληξη είδαμε τον κυβερνητικό βουλευτή του Νομού μας κ. Γεωργαντά, να θριαμβολογεί με περισσό θράσος για την «επιτυχία» στην υπόθεση επιβίωσης και «αναβάθμισης» του μοναδικού τριτοβάθμιου ιδρύματος που διαθέτει το Κιλκίς, μετά και την δημοσιοποίηση της πρότασης του Υπ. Παιδείας με το σχέδιο «Αθηνά».

Public Issue: ΣΥΡΙΖΑ 29%, ΝΔ 28,5% - Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό έδειξαν τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Public Issue για το μήνα Φεβρουάριο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται κατά μισή μονάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Νοικοκυριά σε απόγνωση –Η κοινωνία του 50% κάνει την εμφάνισή της: Οι μισοί Έλληνες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, σε 4 στις 10 οικογένειες υπάρχει ένας άνεργος 9 στα 10 νοικοκυριά έχουν υποστεί μείωση εισοδήματος κατά 40%·Αλ. Τσίπρας: - Προτεραιότητα η σταδιακή αποκατάσταση των συντάξεων·Σύνοδος Κορυφής – Ξεπερνά τα 6 δις η «ζημιά» για την Ελλάδα
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Πιο ευνοϊκή η ρύθμιση – Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο σχετικός νόμος·Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής – Ανάπτυξη με πόρους από τα διαρθρωτικά ταμεία·Τσαυτάρης προς αγρότες – Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια