Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Παρέα με τον Ηλία Μωσαΐδη σήμερα στο Sisters Κιλκίς


Ανακοίνωση Αστυνομίας για τα επεισόδια στον κόμβο Νέων Κερδυλλίων Σερρών

"Σήμερα (14.02.2013) στον ανισόπεδο κόμβο των Νέων Κερδυλλίων Σερρών της Εγνατίας Οδού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αγροτών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βισαλτίας Σερρών, ομάδα ατόμων προκάλεσαν επεισόδια, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης και διέκοψαν την κυκλοφορία επί της Εγνατίας Οδού. 

Επεκτείνεται το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου

Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τις εξετάσεις δειγμάτων κρέατος αλόγου εντοπίστηκε επιβλαβές για τον άνθρωπο παυσίπονο.

Χρυσή Αυγή: "Ψηφίσαμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των βραχονησίδων"

Υπογράφει το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής
"Παραθέτουμε το τελευταίο τηλεγράφημα του ΑΠΕ, το οποίο διορθώθηκε κατόπιν παρέμβασης του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής: "Με 166 «ναι», στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει ότι απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων για τη μίσθωση δημοσίων νήσων.

Διαβατήριο» για υγιή και σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας είναι η καλή στοματική υγεία!

Ο επίκουρος καθηγητής
Νικόλαος Κουβελάς

«Διαβατήριο» για υγιή και σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας είναι η καλή στοματική υγεία!"
Αυτό τονίζει ο επίκουρος καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Νικόλαος Κουβελάς με αφορμή παγκόσμια έρευνα που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας.

«Ούτε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ούτε πουθενά!»

Υπογράφει η Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων Θεσσαλονίκης 

"Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν την ίδρυση «συνδικαλιστικής παράταξης» στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με την επωνυμία «κίνηση εθνικιστών δικηγόρων». Είναι πρόκληση!

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλο ένα πολιτικό κόμμα, είναι μια ανοιχτά ναζιστική συμμορία, που δεν κρύβει το θαυμασμό της για το Χίτλερ και τους ταγματασφαλίτες της Κατοχής. Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να καπηλευτεί την οργή του κόσμου ενάντια στα Μνημόνια και την άθλια τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, εμφανιζόμενη ως «αντισυστημική». 

Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.Α ΘΛΟΣ στα αθλήματα TAE KWON DO – KICK BOXING

"Στις 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing (w.a.s.c.o.) .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 18:00 η ώρα με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο.

Στουρνάρας: "Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για απολύσεις"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, απάντησε ερωτήσεις δημοσιογράφων: 
Δημοσιογράφος: Έχουμε την ιστορία με τον κ. Ρεν, ο οποίος βάζει και φρένο στην όποια συζήτηση για αλλαγή των όρων του Μνημονίου. Γι’ αυτό εμείς τι λέμε;

Η θεατρική παράσταση "Εκτροπές" στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς, ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού και η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης παρουσιάζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 τη θεατρική παράσταση “ΕΚΤΡΟΠΕΣ”.
Θα δοθούν 2 παραστάσεις στις 7 και 9 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος της Τέχνης.

Παιδικός αποκριάτικος χορός του Οδηγισμού Κιλκίς

Ο παιδικός αποκριάτικος χορός του Οδηγισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 17:00 στο Κτήμα των Ευχών. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί. Μουσική, χορός, σερπαντίνες, χυμοί, γλυκά και πολύ - πολύ ...κέφι. Σας περιμένουμε.

Αυτό είναι το Μνημόνιο 3 - Δείτε τι περιλαμβάνει



Δείτε

ΕΔΩ

Ημερίδα κοινωνικών φορέων για τον Βοτανικό Κήπο Κρουσίων

Την Δευτέρα 11/02/2013 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κιλκίς, με πρωτοβουλία των: α) ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ, β)ΟΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ και γ)ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ – ΠΑΙΚΟ, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την διασφάλιση της λειτουργίας του Βοτανικού Βαλκανικού Κήπου Κρουσσίων, (ΒΒΚΚ) ο οποίος πλήττεται σήμερα έντονα, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών της χώρας. 

Ηλικίας 13 έως 16 ετών οι διαρρήκτες της Βέροιας

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας διαρρήξεις σε οχήματα ΤΑΧΙ και καταστήματα στην πόλη της Βέροιας.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες έξι ημεδαποί 13 έως 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ποδηλατικοί αγώνες στη Γουμένισσα

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ένωση ποδηλατικών σωματείων Βορείου Ελλάδος, την ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας και τον Δήμο Παιονίας ο πρώτος αγώνας ‘ΟPEN΄ ποδηλατικός γύρος «Οι δρόμοι του κρασιού» με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδηλάτων. Στον αγώνα πήραν μέρος μεγάλα ονόματα αθλητών της ποδηλασίας, όπως ο Λουτσίδης Ανδρέας, παγκόσμιος πρωταθλητής και οι Αντωνιάδης, Χασαπίδης, Παράσχος, Ιορδανίδης, πανελλήνιοι πρωταθλητές. Η διαδρομή η οποία διένυσαν ήταν Γουμένισσα-Πεντάλοφος-Γρίβα-Γουμένισσα (Κυκλική 11,5km-7 Στροφών 80,5km σύνολο).

Παλαιστικοί αγώνες στον Εύρωπο

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 διοργανώθηκαν στον Εύρωπο οι Α΄ Προκριματικοί αγώνες παίδων – εφήβων – κορασίδων – νεανίδων Ελλάδος. Η διοργάνωση ήταν, κατά γενική ομολογία, άψογη και η προσέλευση του κόσμου εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του αθλήματος. 

Έκλεψαν άδειες συσκευασίες αποθήκευσης φρούτων

Στις 14.02.2013, πρώτες πρωινές ώρες στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 41 και 49 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από αποθήκη στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας (40) χαρτοκιβώτια εταιρίας που περιείχαν πλαστικές συσκευασίες αποθήκευσης φρούτων (δίχτυα). Τα χαρτοκιβώτια με τις συσκευασίες αποθήκευσης φρούτων κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας.

Τον έπιασαν στο Λιμνότοπο Παιονίας Κιλκίς για ληστεία

Στις 13.02.2013 το πρωί συνελήφθη στο Λιμνότοπο Παιονίας Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, 27χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης του 25ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών για ληστεία σε βάρος αλλοδαπού που έλαβε χώρα την 30-06-2010. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Εξόφληση της εφορίας σε 48 δόσεις! - Εντολή να πληρώνουν οι πολίτες μικρά ποσά

- Σύσταση στις εφορίες να χορηγούν πολλές δόσεις
- Από 26 ως και 48 μπορούν να γίνουν οι δόσεις
- Από 100 ευρώ το μήνα μπορούν να δίνουν όσοι χρωστούν στην εφορία
- Μικραίνουν τα ποσά υπό το φόβο στάσης πληρωμών των φόρων από τους πολίτες

Εισήγηση Φορέων Πολιτών για το θέμα του Βοτανικού Κήπου Κρουσίων

Υπογράφουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΟΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ 
"Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας για την σημερινή μας συνάντηση. Ο σκοπός αυτής της σύσκεψης είναι να διερευνήσουμε τις πιθανές εκείνες λύσεις που μπορεί να προκύψουν για να δοθεί ένα τέλος στην αβεβαιότητα και τον μαρασμό του Βοτανικού Κήπου Κρουσίων και για την τουριστική (και όχι μόνο) αξιοποίηση όλου του ορεινού όγκου της εν λόγω περιοχής. 

Συνταξιούχοι ΙΚΑ: «Θέλουν να μας κάνουν Βουλγαρία»

"Η κυβέρνηση προκειμένου να προετοιμάσει τους εργαζόμενους για τη νέα καταβαράθρωση των μισθών και ημερομισθίων εξαπέλυσε τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών να μας πει ότι πρέπει να γίνουμε Βουλγαρία. 

Τέρενς Κουίκ: "Λασκαρίδης ο Μεγαλοπρεπής"

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε χθες(13/2/2013) το μεσημέρι, την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής:
«Η κυβέρνηση μέσω της Βουλής, φέρνει τροπολογία προκειμένου να ψηφιστεί αύριο Πέμπτη (14.02.2013), με την οποία ζητάει παράταση της λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.

Τον συνέλαβαν για χρέη 606.227,50 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (13.02.2013) το πρωί στα Νέα Μουδανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, ένας ημεδαπός 59 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 606.227,50 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.