Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ομιλία για τον Ελ. Βενιζέλο στο πλαίσιο του “Κιλκίς 1913-2013”

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, η Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών ν. Κιλκίς “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ” διοργανώνουν ομιλία με θέμα “Η συμβολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στη διαμόρφωση της σύγχρονης Κεντρικής Μακεδονίας”. 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας στη Θεσσαλονίκη

Από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, εξαρθρώθηκε, στη Θεσσαλονίκη, κύκλωμα το οποίο εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στη πορνεία, σε οίκους ανοχής της πόλης, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση και την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους. 

Ανίχνευση DNA αλόγου σε καβουρμά

Με βάση τα νεότερα αποτελέσματα των Εργαστηριακών δοκιμών που έχουν δρομολογηθεί, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι βρέθηκε θετικό σε τεστ DNA αλόγου ένα (1) επιπλέον δείγμα, ύστερα από αντίστοιχους ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΕΦΕΤ.

Το «πρωτοφανές comeback» της Ελλάδας στον τουρισμό

Η Ελλάδα γιορτάζει ένα «πρωτοφανές Comeback» στον τουρισμό, υποστηρίζει ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος του Συνδέσμου των Γερμανικών ταξιδιωτικών Γραφείων, DRV.

Πηγή της πολιτικής: ο άνθρωπος και οι δεξιότητες του*

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, π. Γενικού Γραμματέα Εμπορίου του ΥΠΑΝ (2000-2)

Στοχασμοί για το μέλλον, οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ., το νέο πρόσωπο του Κινήματος και η νέα του οικονομική πολιτική, φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν στις ομιλίες των παλαιών στελεχών, των γνωστών βαρόνων της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα Δελτία Τύπου που ανακοινώνονται.

Επίσκεψη Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στον Περιοφερειάρχη

Αντιπροσωπεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.), με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΟΕ Γιώργο Παρχαρίδη, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στις 14.00, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. 

Με τη μέθοδο της απασχόλησης της άρπαξε 150 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών περίπτωση κλοπής σε βάρος 34χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 23.02.2013 στις Σέρρες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 31 ετών, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πρωινές ώρες της 23.02.2013, αφαίρεσε από το κατάστημα της 34χρονης, με τη μέθοδο της απασχόλησης ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό των (150) Ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 31χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών.

Κύριε Στουρνάρα, από λάθος Πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές!

Υπογράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών 
"Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είχε από μήνες προειδοποιήσει την Πολιτεία, ότι θα χάνονταν ανθρώπινες ζωές και θα πληγόταν ανεπανόρθωτα η Δημόσια Υγεία, αν δεν παρείχε η Πολιτεία στους πολίτες τη δυνατότητα μείωσης της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε να μπορούν να ζεσταθούν με ασφάλεια. 

Άρης Παντελεήμονα «30 χρόνια μετά»

Πριν από 30 χρόνια και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου 1983 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα αναμετράτε, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς περιόδου 1982-83, με την ομάδα της Νεότητας Μεταλλικού. Η αναμέτρηση τότε έληξε ισόπαλη με 2-2 σκορ. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα 30 χρόνια μετά θα αναμετρηθεί εκ νέου με την ομάδα του Μεταλλικού ελπίζοντας αυτή την φορά να είναι ο νικητής της αναμέτρησης. Οι έντεκα που αγωνίστηκαν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το 1983 ήταν οι: Θεοδωρίδης Σταύρος, Τανίδης Νικόλαος, Λαδάς Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Τσιτιρίδης Νικόλαος, Φουντουκίδης Βίκτορας, Λουκάς Γεώργιος, Παναγιωτίδης Λεωνίδας, Ευγενίδης Χρήστος, Στεφανίδης Ισαάκ και Φουντουκίδης Γεώργιος.

Εκδήλωση βετεράνων του "Μεγάλου Αλεξάνδρου" Δοϊράνης

Σε μια βραδιά μνήμης και τιμής οι βετεράνοι του συλλόγου « ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » της δημοτικής ενότητας Δοϊράνης του δήμου Κιλκίς έκοψαν την βασιλόπιτα τους το Σάββατο είκοσι τρείς Φεβρουαρίου και παράλληλα γύρισαν το χρόνο δέκα χρόνια πίσω όταν έμπαιναν οι βάσεις για την δημιουργία του συλλόγου.

Τροποποίηση διατάξεων του Νόμου 4039/2012 «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς»

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επισημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί των προτεινόμενων ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου του ΥΠΑΑΤ με τίτλο: «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στους τομείς της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και των ζωοτροφών, της υγείας και προστασίας των ζώων ως και της διαχείρισης των ζωικών υποπροϊόντων και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

Καταγγελία ΚΝΕ Κιλκίς για προσαγωγή τριών μελών της

"Οι Οργανώσεις Κιλκίς της KNE καταγγέλλουν τη προσαγωγή τριών μελών της Κομμουνιστικής Νεολαίας το βράδυ της Πέμπτης 28/2/2013.  Αυτή η προκλητική αστυνομική ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες ανάλογες συλλήψεις και παραπομπές στον εισαγγελέα, μελών της ΚΝΕ, με την αιτιολογία της προπαγάνδισης εκδηλώσεων της οργάνωσης. 

Ο Γιώργος Ντζαμπισβίλι του «Αλέξανδρου» Κιλκίς, στου Ρέντη για δοκιμαστικά

Νέα επιτυχία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ Κιλκίς με την κλήση ενός ποδοσφαιριστή της από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για δοκιμαστικό τριήμερο στου ΡΕΝΤΗ.
Ο Γιώργος Ντζαμπισβίλι γεν. 98 της ομάδας παίδων της Ακαδημίας και αναπόσπαστο μέλος της μεικτής ομάδας παίδων της Ένωσης κλήθηκε προσωπικά από τον Γιώργο Αμανατίδη σκάουτερ το Ολυμπιακού για τριήμερο τεστ δοκιμών στον Πειραιά στις 5 Μαρτίου 2013.Τα έξοδα διαμονής τα ανέλαβε η πειραϊκή ομάδα.

Άρχισε η υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεωv

Άρχισε η υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων, στο πλαίσιο του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013, των Μέτρων
- Μέτρο 311 Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες (δικαιούχοι: ΓΕΩΡΓΟΙ)
- Μέτρο 312 Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων (δικαιούχοι: ΜΗ ΓΕΩΡΓΟΙ)
- Μέτρο 313 Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων (δικαιούχοι: ΜΗ ΓΕΩΡΓΟΙ)

Βιωματικό Εργαστήρι Δικτύωσης «Ο Κοινωνικός Επιστήμονας στις Σημερινές Συνθήκες: Νέα Δεδομένα, Νέες Προοπτικές, Νέες Ευκαιρίες»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργάνωσε στις 22 και 25 Φεβρουαρίου 2013, ημέρες Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:30 – 13:30, στο χώρο του Κέντρου, βιωματικό εργαστήρι δικτύωσης με θέμα «Ο Κοινωνικός Επιστήμονας στις Σημερινές Συνθήκες: Νέα Δεδομένα, Νέες Προοπτικές, Νέες Ευκαιρίες».

Πρόγραμμα διεξαγωγής των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και της Δ΄ τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς ανακοινώνει: 
Α. το πρόγραμμα διεξαγωγής των απολυτηρίων εξετάσεων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και της Δ΄ τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων στα μαθήματα γενικής παιδείας και επιλογής, σχολ. έτους 2012-2013, για τα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο, ως ακολούθως:

Εντυπωσιακός ο Κ. Χαμουρούδης του ΓΑΣΚ στην ημερίδα κλειστού στίβου βετεράνων της Αλεξανδρούπολης

Με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ξεκίνησε την αγωνιστική του χρονιά ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος στην ημερίδα κλειστού βετεράνων αθλητών στίβου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο προπονητήριο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης στις 23 Φεβρουαρίου, πρωταγωνίστησε στα αγωνίσματα που συμμετείχε στην κατηγορία Μ-50 

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΥΓΗ · Λίγα 24ωρα πριν από την άφιξη Τόμσεν – Παιχνίδι με την Τρόικα για απολύσεις, κατώτερο μισθό ·Κερκόπορτα Στυλιανίδη για ιδιωτικά ΑΕΙ·Φτώχεια – Οι Έλληνες κόβουν και από το φαγητό
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Πώς θα νομιμοποιηθούν·Απόφαση του υπουργείου Εργασίας για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των επιχειρήσεων – Διασφαλίζεται το ύψος του κατώτατου μισθού ·Μέγαρο Μαξίμου – Σύσκεψη για τα έσοδα – Εντολή Σαμαρά για υλοποίηση των προαπαιτούμενων

Ανακαλούνται "Κεμπάπ τύπου Αρμένικο" και "Σαλάμι βοδινό" λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγου

Ο ΕΦΕΤ, σε συνέχεια των δράσεων που έχουν αναληφθεί σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με βάση τα νεότερα αποτελέσματα των Εργαστηριακών Δοκιμών που έχουν δρομολογηθεί, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι βρέθηκαν θετικά σε τεστ DNA αλόγου δύο (2) επιπλέον δείγματα, ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς χορεύει


Τα 49 ονόματα των μεγαλύτερων καταθετών που ψάχνει το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

- Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα ονόματα έχουνκαταθέσεις από 3 εκατ. έως 550 εκατ. ευρώ
- Την αποκάλυψη στην Προανακριτική έκανε ο Παναγιώτης Μαντούβαλος χειριστής ελέγχου της λίστας
- Η προτεραιότητα ελέγχου δόθηκε με βάση το ύψος των καταθέσεων στην HSBC
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ

Βραδιές σύγχρονης γυναικείας ποίησης