Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ανησυχία για την επόμενη μέρα στην Κύπρο

Η ανησυχία για τα χειρότερα που είναι δυνατό να ακολουθήσουν της δραστικής αναπροσαρμογής του τραπεζικού συστήματος, είναι αυτή πλέον που κυριαρχεί στην Κύπρο.

Η μεσογειακή διατροφή ως μέσον προστασίας της καρδιάς

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Η υπερκατανάλωση ζωικών τροφών και οι διαιτητικές υπερβολές, στις οποίες φθάσαμε από την δεκαετία του ’60 και μετά, έβλαψαν τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα όπως και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Παγκόσμια Βλαχική Αμφικτιονία στην Κορυτσά

Κορυτσά: Χορευτές φωτογραφίζονται με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο,τους Περιφερειάρχες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας 
Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στην Κορυτσά εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

Περιφερειακές Εκδηλώσεις 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 1 Απριλίου, στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Απληστον κέρδος", θα παρευρίσκεται και ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Καρυπίδης μετά από πρόσκληση του Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία και της Κοινωνίας Πολιτών Κιλκίς. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Τα επόμενα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε αγοράκι στην Πάτρα

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένος από διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, όταν στο ύψος του σούπερ – μάρκετ Lidl ο μικρός ακολούθησε τη μητέρα του, η οποία προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Με κλεμμένη πιστωτική κάρτα πήρε 3000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας περίπτωση απάτης με υπολογιστή σε βάρος 45χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 15.03.2013 στην Αριδαία Πέλλας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της απάτης ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων.