Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ισόπαλος ο ΓΑΣΚ άξιζε όμως τη νίκη!

Τη νίκη, με βάση την απόδοση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα, άξιζε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. στον αγώνα που έδωσε στο νέο κλειστό της πόλης μας με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. Το τελικό 24-24 θεωρείται ότι διαμορφώθηκε από το διαιτητικό δίδυμο των Τσιάνα και Πατιού που αδίκησε τους Κιλκισιώτες με τις υποδείξεις του ''χαρίζοντας'' στους φιλοξενούμενους ένα υπερπολύτιμο γι'αυτούς βαθμό.

Οι ψαράδες και τα γλαροπούλια της Δοϊράνης

Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος
Οι σημερινοί ψαράδες της λίμνης Δοϊράνης υποστηρίζουν ότι τα "παλιά χρόνια" η λίμνη Δοϊράνη είχε τόσο πολλά ψάρια που μπορούσε κανείς να τα πιάσει με τις χούφτες του. Λόγια παραμυθένια, έξω από τη λογική, μακριά από την πραγματικότητα, λόγια της υπερβολής.

Σήμερα οι ψαράδες της Δοϊράνης, ως κύριο επάγγελμα δεν έχουν την αλιεία αλλά άλλες άσχετες με τη λίμνη ασχολίες. Ένα δραματικό γεγονός έχει προέλθει με την πάροδο του χρόνου. Δεν μειώθηκε μόνον ο όγκος των αλιευμένων ιχθύων αλλά παρουσιάσθηκε μια δραματική μείωση του υδάτινου στοιχείου της αρχαίας λίμνης.

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

"Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης της Θεσσαλονίκης μαζί με το λαό της Χαλκιδικής να καταδικάσει τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και να παλέψει οργανωμένα ενάντια στις αντιδραστικές πρακτικές. 

Τι έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στη συζήτηση για τα μεταλλεία Κιλκίς

Υπογράφει το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο
"Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με πρώτο, εκτός ημερησίας διάταξης, θέμα την μεταλλευτική δραστηριότητα εξόρυξης χρυσού χαλκού στην περιοχή Βάθης Γερακαριού.

Τελείωσαν όλα – Κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν σε 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο για να πάρουμε 10 δισ. – Το παρασκήνιο από τη σύσκεψη των αρχηγών

- Τελείωσε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Βενιζέλος και Κουβέλης άναψαν το πράσινο φως στον Σαμαρά για τις απολύσεις στο Δημόσιο
- Οι τρεις αρχηγοί αναζήτησαν την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος ενώ από την ''πίσω πόρτα'' του Μαξίμου μπήκε λίγο πριν το τέλος της σύσκεψης ο Μανιτάκης
- Διαβάστε με ποιό τρόπο και πότε θα γίνουν οι απομακρύνσεις χιλάδων Δημοσίων υπαλλήλων
- Το Reuters επιβεβαίωσε πρώτο πως η κυβέρνηση έδωσε τα χέρια με την τρόικα, που αποχωρεί από την Ελλάδα
- Ο Σόιμπλε επιμένει στην ανθελληνική υστερία του με νέες απειλές:''Η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για την επόμενη δόση''

SOS ...Η Χαλκιδική καλεί, SOS …Θράκη, SOS... Κιλκίς

Πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μήπως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε; Εγχώριες και διεθνείς δυνάμεις εξουσίας έχουν βάλει στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής και του ξεπουλήματος της χώρας μας. Εάν δεν ξεσηκωθούμε σύσσωμοι να τους εμποδίσουμε ο κίνδυνος του αφανισμού μας είναι σίγουρος. Έχουμε μια μακρά παράδοση σε αγώνες για ελευθερία και είμαστε πεπεισμένοι ότι αγώνες χαμένοι είναι αυτοί που δεν έχουν δοθεί.

Η "Τόλμη Κιλκίς" στο διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF στο Βέλγιο

Ανοικτό Διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF αγωνιστικό και Poomsae παίδων-κορασίδων, ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων Α Class διεξήχθη στη Γάνδη Βελγίου από την ομοσπονδία Βελγίου στις 6-7 Απριλίου 2013. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 1350 αθλητές-ριες από 50 κράτη περίπου. 

Τους έπιασαν με κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (12.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, δύο ημεδαποί 30 ετών, για ναρκωτικά. 

Παραστατίδης: "Ενεργός κυβερνητική ανάμιξη σε επικίνδυνα και αδιαφανή τραπεζικά παιγνίδια"

Κοινή δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών 
Θ. Παραστατίδη,
Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά
Κάθε μέρα που περνάει, η κυβέρνηση Σαμαρά αποκαλύπτει όλο και πιο καθαρά το σκληρό, νεοφιλελεύθερο, αντικοινωνικό και αντιαναπτυξιακό της πρόσωπο.

Παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Βαφειάδη "Χρονικό του Κιλκίς 1913-1940" (Video)