Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στο όρος Βόρας ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς την Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο όρος Βόρας, με ανάβαση στην κορυφή Πιπερίτσα (1.998μ.). Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το παραδοσιακό χωριό του παλιού Αγίου Αθανασίου ακολουθώντας έναν αγροτικό δρόμο και ένα δασικό μονοπάτι έως την κορυφή. Η πορεία για την κορυφή διαρκεί περίπου 3 ώρες και η κατάβαση 2,5 ώρες. Στο χωριό του Αγίου Αθανασίου υπάρχει η δυνατότητα για γεύμα ή καφέ σ’ ένα από τα πολλά καταστήματα που υπάρχουν.
Αρχηγός εξόρμησης : Ασλανίδης Παναγιώτης (6946332914)
Εκκίνηση: Το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στις 7:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης.

Εξόρμηση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς στο όρος Βούρινο

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 ο Ο.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε ημερήσια εξόρμηση στο όρος Βούρινο που βρίσκεται στα σύνορα των νομών Κοζάνης και Γρεβενών, απέναντι από τη Σιάτιστα. Στην εξόρμηση συμμετείχαν 15 μέλη και φίλοι του συλλόγου. Η ανάβαση στο Βούρινο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον τοπικό ορειβατικό σύλλογο, τον Ο.Σ. Σιάτιστας.

Η "Ανοικτή Οθόνη" προτείνει για την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

"Φίλες και φίλοι της Κιν/κής Λέσχης Κιλκίς "Ανοικτή Οθόνη", εάν πραγματικά έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, ακολουθώντας τις οδούς της σύγχρονης μουσικής, τότε το βράδυ της Παρασκευής 19 Απρίλη στο μπαρ "Ερωδιός" (πεζόδρομος Καλούδη, Κιλκίς) μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά τους Γκιγιόμ Σαρποτιέ και Παναγιώτη Αναστασιάδη να εκτελούν το έργο "anacosmos", συνθέσεις για κιθάρες πάνω σε φόρμες τζαζ και ροκ αυτοσχεδιασμών και όχι μόνο...
Παρασκευή 19 Απριλίου στο cafe-bar Ερωδιός ''ANACOSMOS LIVE''.
Στην κιθάρα Γκιγιώμ Σαρποτιέ - Πάνος Αναστασιάδης. 
Είσοδος Ελεύθερη. Τηλέφωνο κρατήσεων 2341026378."

Κύρος Παπαγεωργίου: "Θέτω υποψηφιότητα για την προεδρεία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κιλκίς"

"Μετά τις εκλογές στις 11 Απριλίου 2013 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κιλκίς νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλες και όλους εσάς τους συναδέλφους,που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Για γυναίκες που θέλουν να γελάσουν και για άντρες που νομίζουν πως μπορούν να τις αντιμετωπίσουν.

Γάμος - Μέρος Ι 
Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες:
- Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω, και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ΩΡΑΙΟ δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;
Η νύφη απάντησε:
- Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι εδώ είτε δεν είσαι!"

Πανελλαδικές: Όλες οι διαδικασίες για τους υποψηφίους

Όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν. Διαβάστε όλη την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Εξαπάτησε ηλικιωμένη και της πήρε 14.800 Ευρώ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης στη Βέροια Ημαθίας με το πρόσχημα γνωριμίας με συγγενικό της πρόσωπο.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της απάτης.

26χρονος Βούλγαρος συμμετείχε σε αγώνα με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, σε βάρος 26χρονου υπηκόου Βουλγαρίας ο οποίος συμμετείχε χθες (14.04.2013) σε αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος με αγωνιστική μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή. 

Αλίρης:"Δεν εισέπραξα ποτέ τη σύνταξη του πατέρα μου"

"Στην πόλη της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για πολίτες που εισέπρατταν παράνομες συντάξεις αποθανόντων γονέων και μη, άγνωστο πως και γιατί συζητάται ευρύτατα, ότι και εγώ εισέπραττα την σύνταξη του αποθανόντος πατρός μου ιερέως Ανδρέα Αλίρη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι ουδέποτε εισέπραξα σύνταξη του αποβιώσαντος πατρός μου. Αυτή μετά τον θάνατο του και αφού κατατέθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά νομίμως εισπράττει η εν ζωή ευρισκόμενη μητέρα μου."

4η Ανθοκομική έκθεση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, διοργανώνει την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Απριλίου 2013, την 4η Ανθοκομική έκθεση στον Αύλειο χώρο του Σχολείου (Ώρες λειτουργίας από 08.00-20.00)

Δήλωση Σαμαρά: "Τώρα πια χτίζουμε, την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει…"

"Ενώ κλιμακώνεται σε όλο τον κόσμο η αβεβαιότητα και η ανησυχία, η Ελλάδα σταθεροποιείται και η θέση μας θωρακίζεται!
Αργά χθες το βράδυ έκλεισε η συμφωνία για την καταβολή της επόμενης δόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων. Κι άνοιξε ο δρόμος για την καταβολή της επόμενης δόσης του Μαΐου, των 6 δισεκατομμυρίων...

Επίσκεψη Διοικητή Β’ ΣΣ στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ»

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΚΚΕΥΕ στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ» ο Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Αντγος Βερίγος Ζαχαρίας. Έγινε ξενάγηση και ενημέρωση από τον Διοικητή του Κέντρου Σχη(ΠΖ) Αραμπατζή Νικόλαο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ειρηνευτικές αποστολές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Κέντρου.

Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και του πήραν 187.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου σε περιοχή της Κατερίνης Πιερίας με το πρόσχημα της επένδυσης που θα απέφερε κέρδη.
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (12.04.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 52 και 58 ετών, για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τσάκωσαν δύο κλεφτρόνια στο Κιλκίς

Στις 14.04.2013 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 24 ετών (γυναίκα) και 26 ετών (άνδρας), διότι νωρίτερα διέρρηξαν δύο οικίες στο Κιλκίς, από τις οποίες αφαίρεσαν από τη μία ένα μαχαίρι, ενώ από την άλλη δεν αφαίρεσαν τίποτα. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. 

Έκτακτο αφιέρωμα στον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο από την Ανοικτή Οθόνη Κιλκίς

ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ: «ΤΑ 13 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ» ΚΑΙ «ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ»

Νέες τάσεις στο Γερμανικό κινηματογράφο από την Ανοικτή Οθόνη Κιλκίς

«ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΥΧΤΑ» (Wir sind die Nacht)
Σκηνοθεσία: Dennis Gansel, Γερμανία, 2010 (100‘). Παίζουν: Karoline Herfurth, Nina Hoss, Jennifer Ulrich
Επιμέλεια υποτιτλισμού: Dietrich Christian, Καρανικόλας Μιχάλης - Απρίλιος 2012
Αναθεώρηση: Πρασσά Δήμητρα, Χατζηαποστολίδου Αρτεμις
Γενική επιμέλεια: Καρανικόλας Μιχάλης
Προβολή: Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς
Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 - Ώρα: 8.30μμ (ακριβώς)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Γιάννης Δημαράς στο Επιμελητήριο Κιλκίς

O Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιάννης Δημαράς, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος, και επικεφαλής κλιμακίου στελεχών αποτελούμενο από τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδη και μέλη της γραμματείας ΚΟΕΣ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε νομούς της Μακεδονίας. Η επίσκεψη στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο, στις 15 Απριλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Τι είπε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας για τα μεταλλεία χρυσού Κιλκίς

"Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όχι μόνο δεν χαιρετίζει μια «επένδυση» εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού στην Π.Ε. Κιλκίς, αλλά ενώνει τη φωνή της και παίρνει θέση με τους κατοίκους, που αγωνίζονται με απειθαρχία και ανυπακοή για το δίκιο τους και τα δικαιώματα τους. 

Συναντήσεις Ξουλίδου από τους ΑΝΕΛ με Ανθρακίδη και Αρτόγλου

Το Κιλκίς επισκέφτηκε στις 11-4-13 η Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Στ. Ξουλίδου. Στο Νοσοκομείο Κιλκίς συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Θ. Ανθρακίδη και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους των εργαζομένων κο Πασχ. Μασούρα και την κα Ν. Παπαδοπούλου.

Εθνική-Eurobank: Ένα από τα δυο δεινά προ των πυλών!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Δυο τράπεζες η Εθνική και η Eurobank, με ενεργητικό ίσο περίπου με την ετήσια παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών της χώρας, αποφάσισαν να συγχωνευτούν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, τα σχετικά με την ανακεφαλαιοποίησή τους. Το μεγαθήριο που θα προέκυπτε, εύλογα θα συνέβαλε στην περαιτέρω συρρίκνωση του ανταγωνισμού στον τραπεζικό τομέα της οικονομίας της χώρας.

Εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς στο Πόρτο Λάγος

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Τ.Τ. Κιλκίς τους Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Κομοτηνή και στο Πόρτο Λάγος την Κυριακή 7 Απριλίου. Οι 120 φίλοι του οδηγισμού επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγ. Νικολάου, τη λαϊκή αγορά του Πόρτο Λάγος και κατέληξαν στην Κομοτηνή όπου περιηγήθηκαν στην πόλη με τις μουσουλμανικές συνοικίες και τα πανέμορφα σοκάκια. Όλα τα έσοδα από την εκδρομή θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής Γιώργου Πολίτη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Μόνο επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούν τα νοσοκομεία την Τετάρτη

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα δημόσια νοσοκομεία, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για 24ωρη απεργία και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για εξάωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9 το πρωί ώς τις 3 το μεσημέρι.

Νέος Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του της Κ.Ε. του ΚΚΕ «ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δαπάνες που μειώνουν τη φορολογία- Οδηγός για συμπλήρωση του νέου Ε1·Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί άναψαν το πράσινο φως – Πώς θα αποχωρήσουν οι 14.000 δημόσιοι υπάλληλοι·”DER SPEGEL” - Δολοφονική συμμορία η Χρυσή Αυγή
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νέα βόμβα από το Βερολίνο – Ο προκλητικός Βολφγκανγκ Σόιμπλε προαναγγέλλει ακόμη «υψηλότερους φόρους» για τους Έλληνες «που είναι πλουσιότεροι από τους δικούς μας» (καινούργια δεινά στον Ευρωπαϊκό Νότο προαναγγέλλονται στο «Spiegel” ·Τυφώνας απολύσεων σε όλο το Δημόσιο – 180.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν την έξοδο έως το τέλος του 2015- 4.000 φεύγουν τους επόμενους μήνες·Χρήμα: Πόσο εγγυημένες (από πιθανό «κούρεμα») είναι οι καταθέσεις στις τράπεζες