Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σάββατο και η Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς στήνεται από νωρίς (video)

Μια "γρήγορη" ματιά στην πόλη που ξυπνάει και τους εμπόρους να στήνουν τους πάγκους με την πραμάτεια τους για μια ακόμα Σαββατιάτικη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς.

Λήψη Φωτογραφιών: Sakis Kaloua
Giannis Sarantopoulos
Μέλη Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Δημιουργία Time Lapse: Sakis Kaloua

Μηνιαίο επίδομα σε στρατιώτες. Ποιοι το παίρνουν, πόσο θα είναι.

Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος σε Οπλίτες τρίτεκνων οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης έχει υπογράψει ήδη σχετική απόφαση.

Ανθοέκθεση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με αφορμή την τελευταία μέρα των μαθημάτων και εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε Ανθοέκθεση στο προαύλιο του Σχολείου. Την Ανθοέκθεση επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, εκπαιδευτικοί, γονείς, αλλά και πολλοί περίοικοι.

Συμμετοχή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συμμετείχαν στις εργασίες του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο τεχνολογίας «Noesis» στη Θεσσαλονίκη και παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα: «Ευρώπη- Κατηγοριοποίηση και εμπλουτισμός στοιχείων»

Τα παιδιά με τη βοήθεια του Λογιστικού Φύλλου οργάνωσαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν στο σχολικό βιβλίο της Γεωγραφίας σχετικά με τις χώρες της Ευρώπης, τις πρωτεύουσες, την έκταση και τον πληθυσμό τους. 

Έπιασαν τρία άτομα για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ αξίας 10.000 ευρώ


Συνελήφθησαν χθες (27.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, τρεις ημεδαποί 24, 25 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Αυτοί είναι οι φορείς του Δημοσίου που καταργούνται-Απολύονται άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι

Μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση οι φορείς του Δημοσίου οι οποίοι θα καταργηθούν και αυτόματα θα απολυθούν οι εργαζόμενοί τους.

Η φωτογραφία της ημέρας, Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φωτογραφία, Στάθης Κοκκίδης

Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών τον οποίο και κέρδισε με 28-20, στον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δ.Α.Κ. της πόλης μας.