Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Στουρνάρας: "Ποτέ δεν είναι τυπικά τα Eurogroups. Ποτέ. Γεια σας και χρόνια πολλά"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: 
«Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε λίγο για τη συνεργασία με τον Πρωθυπουργό;

Μεταξύ άλλων είχε και 121 γραμμάρια κοκαΐνης

Συνελήφθη την (02.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 29 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Τον τσάκωσαν με 740 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθη την (02.05.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 41 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους



Η μάνα θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και ο πατέρας στις φυλακές της Τρίπολης - Κανένας δικηγόρος δεν ανέλαβε την υπεράσπισή τους - Απερίγραπτα όργια με τον πατέρα να παραδέχεται ότι βίαζε τις κόρες και τη μάνα ότι ερχόταν σε ερωτική επαφή με τον γιο της...

Επίσκεψη του νέου ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κιλκίς – Ν. Σάντας και Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» στον Αντιπεριφερειάρχη

Την επίσκεψη του νέου ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κιλκίς – Ν. Σάντας και Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ», δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης. 

Για πόσο χρόνο ακόμη θα χαίρονται ο ψεύτης και ο κλέφτης;

Του Δημήτρη Καζάκη
Όταν οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης λένε ανοησίες και στήνουν πανηγύρια, τότε ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Όταν λοιπόν βγαίνει το αρχέτυπο του εγκάθετου, που αν υπήρχε στοιχειωδώς αξιοκρατία ούτε θέση κλητήρα δεν θα κατείχε σε κάποιο ασήμαντο δήμο της πατρίδας του, ο κ. Όλι Ρεν και με την βαριά ιδιότροπη προφορά των αγγλικών του, η οποία φανερώνει το ανεπίδεκτο μάθησης που τον στοιχειώνει, και μας ανακοινώνει ότι η ευρωζώνη «πάει καλά» και η Ελλάδα «καλύτερα», τότε πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος, ή, ακόμη χειρότερα, πολύ καθηγητής της χρηματοοικονομικής για να τον πιστέψεις.

"Οι συγκρούσεις για να έχουν αντίκρυσμα πρέπει να απαντούν στα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία"

Του Χάρη Τσιόκα 
Με αφορμή τις συγκρούσεις στα εσωτερικά των κόμματων, και τις εικόνες μιας «σπαρασσόμενης κεντροαριστεράς», που κυριαρχούν αυτή τη περίοδο στην ενημέρωση μας, προβάλλεται ο κίνδυνος μιας ενδεχόμενης διάσπασης των κομμάτων ως αποτέλεσμα αυτών των συγκρούσεων.

Η "Χαοτική Άννα" από την Ανοικτή Οθόνη Κιλκίς

Η «ΑΛΛΗ» ΙΣΠΑΝΙΑ (σύγχρονος ισπανικός κινηματογράφος)
«CAOTICA ANA»-ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΝΑ
Σκηνοθεσία: Julio Medem, , παραγωγή 2007, διάρκεια 118΄
Παίζουν: Manuela Vellés (Ana), Charlotte Rampling (Justine), Bebe Rebolledo (Linda), Nicolas Cazalé (Said), Asier Newman (Angl
Προβολή: Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 -Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έργα και ημέρες της Κινηματογραφικής Λέσχης Ευόσμου-Κορδελιού την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013, στο Θέατρο 90 Μοιρών, Φιλίππου 36, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, στις 8.00 μμ, θα παρουσιαστεί το κινηματογραφικό έργο παραγωγής της Κινηματογραφικής Λέσχης Ευόσμου-Κορδελιού. 

Το 5ο «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ» την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 στην Παλιά Επτάλοφο (Τάουτλη)

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ» ο μεταπασχαλινός θεσμός διασκέδασης για το νομό Κιλκίς και τις γύρω περιοχές, ο οποίος διεξάγεται στον πανέμορφο φυσικό τοπίο της Παλαιάς Επταλόφου (Τάουτλη), φέτος θα πραγματοποιηθεί παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 και οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» με πολλούς αγαπητούς καλλιτέχνες σας περιμένουν για ένα γλέντι μέχρι πρωίας.