Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το ντοκιμαντέρ του Στ. Κούλογλου "Ολοκαύτωμα της μνήμης" στη Θεσσαλονίκη


Το πανηγύρι των απατεώνων

Του Γιώργου Δελαστίκ
Τρελό πανηγύρι έχουν στήσει πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας οι κάθε λογής απατεώνες, με πρώτους τους πολιτικούς της κυβέρνησης. Ταΐζουν τον κοσμάκη με παραμύθια. Αφού …«μαζί φάγαμε» τα καμιά πενηνταριά δισεκατομμύρια ευρώ των φετινών δανείων που όχι οι εργαζόμενοι, αλλά ούτε καν η αγορά δεν είδε το χρώμα τους, την εβδομάδα αυτή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η κυβερνητική προπαγάνδα άρχισαν να μας τρέφουν με «κινεζικές επενδύσεις» – δηλαδή …κατσαρίδες, ακρίδες, σκορπιούς, φίδια, μέδουσες και άλλες «λιχουδιές» κινεζικού τύπου!

Στους “Αγώνες Φιλίας” δώδεκα μετάλλια για τους μικρούς αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς - Πρωτιές για Α. Νάνο, Φ. Αβράμογλου και Αλ. Αλερού

Με τη συμμετοχή τετρακοσίων αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β', Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μίνι και Παμπαίδων – Παγκορασίδων Σούπερ – Μίνι , ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες “Φιλίας” που διοργάνωσε στην Κατερίνη ο τοπικός σύλλογος “Αρχέλαος”. 

Ξεκίνησε νέο Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ στην Κρηστώνη Κιλκίς

Στις 20 Μαΐου 2013, άλλο ένα Πολυεθνικό Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο. Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετέχουν 28 σπουδαστές από 8 διαφορετικά κράτη (Ουκρανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βοσνία, Κροατία, Σιγκαπούρη, Κατάρ, Φιλανδία). 

Πρόσκληση στο ετήσιο Μνημόσυνο των Καππαδοκών στην Πλαγιά Κιλκίς


Ο Σύλλογος Μισσιωτών Πλαγιάς σας προσκαλεί στο καθιερωμένο μνημόσυνο των Καππαδοκία που γίνεται στην Πλαγιά στις 11:30 την Κυριακή 26 Μαΐου 2013. Θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσει ο σύλλογος υπέρ αναπαύσεως των ψυχών.

Αναβαθμισμένη απόγνωση

Του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
Καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στις ΗΠΑ

Τίποτα δεν με θλίβει περισσότερο από το θέαμα μιας κυβέρνησης, ενός καθεστώτος, σε πλήρη ψυχολογική κατάρρευση, την οποία πασχίζει να εξορκίσει με θριαμβολογίες που, προφανέστατα, δεν πιστεύουν οι ίδιοι. Το «έργο» το έχουμε δει στο παρελθόν.

ΣΥΡΙΖΑ/EKM Ν. ΚΙΛΚΙΣ: "Δεν καταθέσαμε στεφάνι γιατί προσκλήθηκε και η Χρυσή Αυγή"

"Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ν. Κιλκίς θεωρεί ότι είναι προσβολή στην μνήμη των σφαγιασθέντων, διωγμένων και εκπατρισθέντων Ποντίων η πρόσκληση που απηύθυνε η Περιφερειακή Διοίκηση Κιλκίς, στην Χρυσή Αυγή σαν κοινοβουλευτικό κόμμα, να συμμετάσχει επίσημα στην εκδήλωση μνήμης που οργανώθηκε την 19-05-13 στην πλατεία Ειρήνης. 

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: "Ψήφισε με ένα καπάκι"


"Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους νέους ηλικίας 18 έως 32 στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πανελλαδικά. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στο Δημαρχείο. Οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 07:00 έως τις 19:00 και απαραίτητη, για να έχετε το δικαίωμα ψήφου, είναι η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.
Παρακαλούμε όλους τους νέους που θα έρθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να έχουν μαζί τους και ένα πλαστικό καπάκι (από οποιοδήποτε πλαστικό μπουκάλι). Θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα γίνεται η συλλογή τους και σκοπός αυτής της κίνησης είναι η αγορά βοηθημάτων κίνησης, τα οποία θα προσφερθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Με ένα καπάκι θα βοηθήσετε σημαντικά."

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΒΡΑΔΥΝΗ ·Οι παγίδες στη φορολογική δήλωση – Οδηγός για τη συμπλήρωση του Ε1 ·Δήλωση – βόμβα του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μισέλ Μπαρνιέ – Θα κουρεύονται οι καταθέσεις για να εξυγιαίνονται οι τράπεζες·Σαμαράς στο Μπακου - Συζητήσεις για τον αγωγό TAP- Η κατασκευή του αναμένεται να δημιουργήσει 4.800 θέσεις εργασίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΙΚΑ- Λείπει 1 δις – Αγωνία για τις συντάξεις ·Τσίπρας σε Άμυνα! – Συνιστώσες και Γλέζος απειλούν να τινάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ στον… αέρα! ·Παιχνίδια επιβίωσης με… φόντο τα τεκμήρια διαβίωσης – Δύο συνεντεύξεις του υφυπουργού έκαναν έξαλλο τον υπουργό Οικονομικών

Παρουσίαση του βιβλίου "Η πυξίδα των ονείρων" στην Αξιούπολη