Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συνάντηση Αγαθοπούλου με τους αιγοπροβατοτρόφους Κιλκίς

Χθες, Παρασκευή 24/5 η βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ε. Αγαθοπούλου συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου αιγοπροβατοτρόφων Κιλκίς με αφορμή τη δραματική μείωση της ρευστότητας στον κλάδο. Κοινό τόπο στην συνάντηση αποτέλεσε η διαπίστωση ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να απαξιώσει την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, μια παραγωγή και έναν κλάδο που θα μπορούσε να αποτελέσει στήριγμα της ελληνικής οικονομίας.

Αγώνες ρίψεων στο Καυτατζόγλειο την μνήμη του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Σπανίδη

Το Σάββατο 18/05/2013 ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν αγώνες ρίψεων στο Καυτατζόγλειο στάδιο θες/νίκης στην μνήμη του ομοσπονδιακού τεχνικού ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ.

Συνεχίζεται και σήμερα το 1ο αφιέρωμα στον ισπανόφωνο κινηματογράφο από την Κινηματογραφικη Λέσχη Κιλκίς

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 25.5 για 4η ημέρα και ώρα 8.30μμ στο Επιμελητήριο Κιλκίς το 1ο αφιέρωμα τον ισπανόφωνο κινηματογράφο της Κινηματογραφικης Λέσχης Κιλκίς "Ανοικτή Οθόνη" με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των ταινιών από:
-Πρεσβεία της Ισπανίας
-Πρεσβεία της Αργεντινής
-Προξενείο του Ισημερινού
-Ινστιτούτο "Θερβάντες"

Παρασιτική Κεντρική Τράπεζα - Τα αμέτρητα λάθη του «ρυθμιστή» της ευρωπαϊκής οικονομίας

Του Γιάννη Βαρουφάκη
Μια συνήθης κριτική της Ευρωζώνης είναι ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία από την άποψη πως είναι η μόνη μακρο-οικονομία όπου μια Κεντρική Τράπεζα (η ΕΚΤ) δεν αντιστοιχεί σε κάποιο συνεκτικό κράτος, την ώρα, μάλιστα, που τα κράτη-μέλη της στερούνται μιας Κεντρικής Τράπεζας που να μπορεί να τα συνδράμει σε μια δύσκολη στιγμή. Μακάρι να ήταν έτσι! Η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη!

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται Υποδιευθυντής-τρια για το κατάστημα LIDL Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

Αμήχανα τα κόμματα για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση

«Πότε θα γίνουν οι εκλογές στους δήμους Πρόεδρε;» άκουγε τα στελέχη του να τον ρωτούν ο Φ. Κουβέλης κατά την επίσκεψη του στην Ήπειρο».
«Στην ώρα τους» απάντησε λίγες ώρες μετά από το βήμα κομματικής εκδήλωσης στα Γιάννενα. «Και τότε γιατί τόση ησυχία;» αναρωτήθηκε τοπικό στέλεχος.