Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις ΚΝΕ Νομαρχιακής Οργάνωσης ΑΕΙ-ΤΕΙ

Η οργάνωση βάσης Ξενόγλωσσων της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΑΕΙ-ΤΕΙ της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 31 Μαίου εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον των αποφοίτων οι συλλογικές συμβάσεις και ο ρόλος του σωματείου».

Άμεση πληρωμή του ΦΠΑ στους αγρότες ζητά η ΠΑΣΥ

Η Γραμματεία της ΠΑΣΥ καταγγέλλει την πολιτική οικονομικής αφαίμαξης, του όποιου πενιχρού εισοδήματος έχει μείνει στους μικρομεσαίους αγρότες, από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, στα πλαίσια των αποφάσεων της ΕΕ. Αφού πρώτα μείωσε την επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες από 11% στο 6%, στα πλαίσια της πολιτικής της, την κρίση των καπιταλιστών να την πληρώσει ο λαός, έρχεται τώρα και εντείνει τη λιτότητα σε βάρος της αγροτιάς. 

"Το θράσος του Βενιζέλου"

Του αναγνώστη της ΓΝΩΜΗΣ Κώστα Κωνσταντινίδη
"Πληροφορηθήκαμε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αρχηγός του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ που συμμετέχει και στηρίζει την άθλια τρικομματική κυβέρνηση γενικής εκποίησης θα επισκεφτεί το Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ τραγουδάμε με τη Σόνια Θεοδωρίδου

Η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης-Στήριξης: "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ." διοργανώνει συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, και τον Κιλκισιώτη Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη στις 7 Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.0 στο θέατρο του Λυκαβητού.

Σχολικοί αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δημοτικών Σχολείων Έτους 2012-2013

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Δημοτικών Σχολείων του Νομού Κιλκίς στα ομαδικά αθλήματα Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου μαθητών και μαθητριών, και της Αντιπτέρισης στα ατομικά.

Ποιος εγκαλεί, ποιος προσβάλει, ποιος χλευάζει;

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζιδης 
Οι κρατικοδίαιτοι: Έχω αναφερθεί σε διάφορα κείμενα και δημόσιες τοποθετήσεις μου στο «θεσμικό παρακράτος» των ποντιακών λαογραφικών πολιτιστικών συλλόγων: ο αυτοαποκαλούμενος «οργανωμένος ποντιακός χώρος» είναι ένα κρατικοδίαιτο γραφειοκρατικό μόρφωμα, το οποίο άγεται και φέρεται από ένα συνονθύλευμα επαγγελματιών Ποντίων, που σφετερίζονται την καταγωγή τους με τον πιο χυδαίο τρόπο – θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να υπολογιστεί το οικονομικό κόστος που είχε η δραστηριότητα αυτού του μορφώματος και των παραφυάδων του για την ελληνική οικονομία τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια (αρχίζοντας από τις ανεξέλεγκτες επιδοτήσεις των ποικιλώνυμων λαογραφικών συλλόγων από υπουργούς, βουλευτές, νομάρχες και δημάρχους, τα επιδοτούμενα από τα κρατικά ταμεία διεθνή «συνέδρια» κλπ., έως την οικονομική αιμορραγία που επέφερε στην ελληνική οικονομία η ιδεολογική παράνοια των μαζικών ταξιδιών στην περιοχή του σημερινού Πόντου σε αναζήτηση «ταυτότητας»).

Εκδήλωση της νεοσύστατης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς

Η Διοικούσα Επιτροπή της νεοσύστατης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Α.Μ. 9383/12-2-2013), έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 31 Μαΐου 20 13 στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία, η ενημέρωση και η παρουσίαση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή κατοικούν στο νομού Κιλκίς.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος που εορτάζεται κάθε χρόνο την 31η Μαΐου 2013 το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Απλά για να ξέρουν οι Κιλκισιώτες!

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς
"Στο χώρο συλλογής δεκάδων χιλιάδων προσφύγων, το Κιλκίς, κάποια στιγμή περισυλλογής τους, ας μας πουν οι συμπολίτες μας της ΔΗΜΑΡ: συμφωνούν με όσα λέει η κα Ρεπούση; θεωρούν ότι λειτουργεί εντός των πλαισίων που έχουν ορίσει στον πολιτικό τους χώρο;
Απλά για να ξέρουν οι Κιλκισιώτες!"

Παράσταση Χορού 2013 της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

"Η πιο αληθινή έκφραση του ανθρώπου βρίσκεται στο χορό του. Το σώμα ποτέ δεν λέει ψέματα…"
Πόσο αληθινός αποδείχθηκε ο Άγκνες ντε Μιλ, με την παραπάνω ρήση, το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το διαπίστωσαν οι πολυάριθμοι φίλοι της ΤΕΧΝΗΣ και του χορού, που παρακολούθησαν την Παράσταση Χορού 2013 του τμήματος Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού της ΤΕΧΝΗΣ.

Δραστηριότητες του τμήματος Βόλει του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά μίνι βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για την περίοδο 2012-13. Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη συμμετοχή 465 αθλητριών και αθλητών, σε 29 γήπεδα που στήθηκαν για το σκοπό αυτό στο κέντρο της πόλης.

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση - συζήτηση στο Κιλκίς με θέμα: "Ο δρόμος προς το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ"



O ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ Κιλκίς, ανοίγοντας τον προσυνεδριακό διάλογo, διοργανώνει ανοιχτή λαϊκή συνέλευση - συζήτηση με θέμα: "Ο δρόμος προς το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ" τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30 στο μικρό θεατράκι στην πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς.

Εισηγητές:
Ειρήνη Αγαθοπούλου
(βουλευτής Κιλκίς, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ) 

Μίλτος Οικονόμου (μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ).

Στη Βουλή των Ελλήνων η ΣΤ΄τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Στις 18,19 και 20 Μαΐου η ΣΤ΄τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς επισκέφθηκε την Αθήνα στα πλαίσια της τριήμερης διδακτικής επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων. Τους μαθητές συνόδεψαν οι γονείς τους, οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Γιάγκου Αγγελική, Καρακίδου Δήμητρα, Κοντίδου Φιλιώ και η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Δουλκερίδου Παρθένα ως αρχηγός της εκδρομής. 

Απονομή Βραβείων και Επαίνων του 18ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ‘’Κούρος Ευρωπού’’

Το βράδυ του Σαββάτου της 25ης Μαΐου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς έγινε η απονομή των Βραβείων και των Επαίνων στους νικητές του 18ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ‘’Κούρος Ευρωπού’’, που προκήρυξε η ΤΕΧΝΗ του Κιλκίς.

Παναγιωτόπουλος: «Συρρικνώνουμε την στρατιωτική γραφειοκρατία»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως ξέρετε, συνεδρίασε σήμερα το ΚΥΣΕΑ, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "Η κρίση, η Ευρωζώνη, η πρόταση της Αριστεράς"


Συνελήφθη 24χρονος Σκοπιανός για ναρκωτικά στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (30.05.2013) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM 24 ετών, για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στους Ευζώνους Κιλκίς (σημείο εισόδου), σε αστυνομική έρευνα του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (13) ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής, καθώς και (11) δισκία άγνωστης ουσίας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ν. Κιλκίς Λάζαρος Λαζαρίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Βράβευση αστυνομικών αρχών νομού Κιλκίς από τον δήμο Παιονίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς : συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Ασφαλείας Παιονίας εξάρθρωσαν διεθνή εγκληματική οργάνωση που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και ενέχεται στην παραχάραξη και κυκλοφορία ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού πλαστών χαρτονομισμάτων.

Αλλαγή πορείας με ισχυρή πολιτική βούληση

Του Παύλου Πασσαλίδη
Αφορμή γι’ αυτό το σημείωμα δόθηκε από μια τυχαία συνάντηση με συντοπίτες μου σε γνωστό στέκι του Κιλκίς.
Συζητούσαν, τι άλλο; Για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας με προβληματισμό για το αν και πότε θα ξεφύγουμε από τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Έκθεση “Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας” στο Κιλκίς

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε η έκθεση “Οι Ζωγράφοι των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13” τον περασμένο Απρίλιο, ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος εορτασμού για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ιστορική Μάχη Κιλκίς-Λαχανά και την απελευθέρωση της πόλης και σε συνεργασία με την 71η Α/Μ Ταξιαρχία “ΠΟΝΤΟΣ”, θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει τον ερχόμενο Ιούνιο την κινητή περιοδική Έκθεση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, “Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας” Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-13.

Ο Κιλτίδης μιλά σε εκδήλωση με θέμα "Η Ελλάδα στη νέα πραγματικότητα"

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» και η «Πρωτοβουλία Συνέχειας και Προοπτικής» σας καλούν στην Ημερίδα με θέμα "Η Ελλάδα στη νέα πραγματικότητα" που διοργανώνουν την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 20.00 στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Εισηγητές:
- Σπύρος Λίτσας, επ. καθηγητής Θεωρίας Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου «Μακεδονία»
- Διονύσης Χιόνης, καθηγητής Οικονομικών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
- Κώστας Κιλτίδης, ιατρός, πρ. βουλευτής/υφυπουργός- Συντονιστής: Γιάννης Κουριαννίδης
Θα επακολουθήσει συζήτηση

Τσάκωσαν δύο Μαυριτανούς λαθρομετανάστες στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (29.05.2013), το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, δύο υπήκοοι Μαυριτανίας 27 και 29 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Την Παρασκευή 6,1 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.408 αγροτών

Την Παρασκευή 31 Μαΐου ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.408 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 6,1 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών της Κίνησης Νέων Παιονίας

Προσκαλούμε τα μέλη, καθώς και όλους του φίλους και φίλες της Κίνησης να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθεί την 16η Ιουνίου 2013 ημέρα Κυριακή στις 19:30 (7:30μμ) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου.
Η Γενική Συνέλευση έχει ως θέματα:
α) Απολογισμός Πεπραγμένων.
β) Συμμετοχή της Κίνησης στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.
γ) Εκλογή υποψηφίου Δημάρχου.
δ) Εκλογή μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου.

Η πρώτη εκδήλωση της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών - Κορυφαία η βιβλιοπαρουσίαση του «’55», του Θωμά Κοροβίνη

Μέσα σε μια υποβλητική ατμόσφαιρα, με φόντο ένα απέριττο, εντυπωσιακό σκηνικό, παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θωμά Κοροβίνη « ’55», στην παρθενική εκδήλωση που διοργάνωσε η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών, στις 27 του Μάη, στο νέο της χώρο (Μητροπόλεως 11, πρώην Νομαρχιακό κατάστημα).

Έκφραση συλλυπητηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», δηλώνουν τη συμπαράστασή τους και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σίμο Παντελίδη, για την αδόκητη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

"Το μυστικό της νύχτας" στο Συνεδριακό Κιλκίς


Εξετάσεις φαρμακοποιών περιόδου Ιουνίου 2013

Από το Τμήμα Φαρμάκων-Φαρμακείων της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την απόκτηση άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Ιουνίου 2013, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Βιολογίας Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, 2ος όροφος) ως εξής:

Όλοι στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στη Θεσσαλονίκη


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί τους εκπαιδευτικούς στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Μάιου,19.00μ.μ., άγαλμα Βενιζέλου



Παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

"Συναδέλφισσες/φοι
Το Υπουργείο με την εγκύκλιό του έχει καταργήσει κάθε έννοια αυτοτέλειας των ΠΥΣΔΕ, βάζοντας περιορισμούς στη λειτουργία τους με την πρωτοφανή επιλογή του, να συντάξει το ίδιο τους πίνακες πλεονασμάτων και κενών, αλλά και απαιτώντας αιτιολογήσεις για κάθε διαφορετική πρόταση των ΠΥΣΔΕ από τον Δ/ντή Εκπ/σης, αλλά και από τον Περιφερειακό Δ/ντή.

Βράβευση της τενίστριας Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου από το δήμο Παιονίας

Σε μια σεμνή τελετή στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, ο δήμαρχος Παιονίας κ. Α. Λαπόρδας τίμησε την αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σάββατο με πολλά γκολ

Άλλο ένα πλούσιο σε δράση Σάββατο είχαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή τη φορά έδωσαν φιλικά παιχνίδια στο Αθλητικό Κέντρο Footballand στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τέσσερα τμήματα είχαν την ευκαιρία από τη μια να δοκιμάσουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες και από την άλλη να γευτούν τη χαρά μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που κινδυνεύουν από φαινόμενα κακοποίησης!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης παιδιών εφιστά την προσοχή όλων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Κατασκεύαζαν «Μαϊμού» απορρυπαντικά και καλλυντικά

- Για την υπόθεση συνελήφθησαν 52χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων, 45χρονος συνεργός του καθώς και 33χρονος αλλοδαπός

- Σε έρευνες αποθηκών κατασχέθηκαν πάνω από 4.400 φιάλες απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικού
- Επίσης ερευνάται η προέλευση καλλυντικών προϊόντων, η ποσότητα των οποίων υπερβαίνει τις 22.000 φιάλες 

THE SHOW MUST GO ON


Τον σκότωσε το τρακτέρ του

Χθες  (29.05.2013) το μεσημέρι, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, ένας 63χρονος ημεδαπός, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες με γεωργικό ελκυστήρα, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, ο γεωργικός ελκυστήρας ανατράπηκε σε κατηφορική στροφή με μεγάλη κλίση μέσα στο προαναφερόμενο αγροτεμάχιο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον προαναφερόμενο ημεδαπό. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας.

Μνημόσυνο Ἁλώσεως και ομιλία π.Γεωργίου Μεταλληνοῦ στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου

Τήν Τρίτη 28 Μαΐου ἑκατοντάδες πιστοί ἀνέβηκαν στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου, Μετόχιο τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Σίμωνος Πέτρας Ἁγίου Ὄρους, γιά νά συμμετάσχουν στή θεία Λειτουργία καί τό ἱερό Μνημόσυνο πού ὕστερα ἀκολούθησε γιά τήν ἀνάπαυση τῆς ψυχῆς τῶν Ρωμηῶν προγόνων μας οἱ ὁποῖοι θυσιάστηκαν στήν Ἁγια-Σοφιά καί τήν Κωνσταντινούπολη τήν ἀποφράδα ἡμέρα (Τρίτη 29 Μαΐου 1453) ἀλλά καί στίς Ἀλησμόνητες Πατρίδες ἀπό τήν –κατά παραχώρησιν Θεοῦ– ἐπέλαση τῆς Ὀθωμανικῆς βαρβαρότητας.

Ανακοινώσεις Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"

1η Ανακοίνωση:  Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στο αποχαιρετιστήριο παραδοσιακό γλέντι μας, για την τρέχουσα περίοδο 2012-13, που θα γίνει το Σάββατο 08 Ιουνίου 2013 (ώρα 21.00) στην ταβέρνα "Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ" στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Θα μας διασκεδάσει το κρητικό συγκρότημα των Σταύρου Βούρβαχη στο λαούτο και Ηλία Ανδρεουλάκη στην λύρα.

Τιμή: συμμετοχής: 15,00 ευρώ με πλήρες μενού και ποτό.