Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός και ο Θεόδωρος Ορφανίδης παρουσιάζουν μια μεγάλη πανηγυρική συναυλία στο Κιλκίς, για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πόλης. 

Ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων της Περιφερειακής Οργάνωσης, των αντιπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας

Υπογράφει ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς Δημήτρης Ιωακειμίδης
"Ως γνωστόν το Θ΄Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, το Σάββατο 29 Ιουνίου και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, στην Αθήνα.

Τον τσάκωσαν για κλοπή κυνηγόσκυλου αξίας 6000 ευρώ

Συνελήφθησαν σήμερα (09.06.2013) πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, δύο ημεδαποί 63 και 71 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο προοδευτικός χώρος οφείλει να ανασυνταχθεί

Του Χάρη Τσιόκα
Οι εξελίξεις στην οικονομία, παρά τους επικοινωνιακούς βερμπαλισμούς ,δείχνουν ότι η βαθιά κρίση και η διαχείριση της δεν παράγει μόνο ακραία κοινωνικά φαινόμενα ,αλλά γίνονται πλέον το όχημα για την απομάκρυνση του οικονομικού μοντέλου από το ευρωπαϊκό κεκτημένο είτε αφορά την παραγωγική είτε την κοινωνική δραστηριότητα.

Μηνιαίος απολογισμός Μαΐου 2013 της Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στα θέματα εγκληματικότητας

Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαΐου του έτους 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι: Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -653- άτομα και ειδικότερα:

Μηνιαίος απολογισμός Μαΐου 2013 της Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Μαΐου του 2013, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη

¨"Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Δεν ήταν δυνατόν να μην είμαι εδώ, στην όρθια, στη γαλάζια Μακεδονία μας.
Σας ευχαριστώ για τη δύναμη, για την ακτινοβολία, για το πάθος που εκπέμπετε.
Μακεδονίτισσες και Μακεδόνες,
Θα σας μιλήσω πριν απ’ όλα για το πρώτιστο «εθνικό θέμα»: Για τη σωτηρία της χώρας από την πιο σοβαρή κρίση που αντιμετώπισε τις τελευταίες δεκαετίες!

Χρυσή Αυγή: Ο Σαμαράς είναι ένα ανδρείκελο των διεθνών τοκογλύφων

Από το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής βγήκε η εξής ανακοίνωση:
''Άθλια δήλωση από το μεγαλύτερο ανδρείκελο των τοκογλύφων
Σαμαράς: «Το μόνο μελανό σημείο που έδειξε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπεριφορές των νεοναζί»

Ο συντονιστής των ΑΝΕΛ Κιλκίς Βασίλης Μάτσκος μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Γιορτή του Ντολμά στον Ευρωπό Παιονίας




Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευρωπού του Δ. Παιονίας σας προσκαλεί να παραβρεθείτε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Ευρωπού στην 2η Γιορτή του Ντολμά (μουσική βραδιά συνοδεία παραδοσιακού μικρασιάτικου ντολμά - με αμπελόφυλλα - και πολύ κρασί) που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Φορείς του Ευρωπού.

Πρόγραμμα διήμερου Ιστορικού Συνεδρίου Κιλκίς

Στο πλαίσιο του προγράμματος εορτασμού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την επική Μάχη του Κιλκίς-Λαχανά και την απελευθέρωση της πόλης, ο Δήμος Κιλκίς και το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ διοργανώνουν διήμερο ιστορικό συνέδριο με τίτλο «Η μάχη του Κιλκίς και ο Β’ Βαλκανικός πόλεμος».

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πιέσεις Μαξίμου για ενιαίο ψηφοδέλτιο

Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου, ως τμήμα ενός ευρύτερου σχεδίου για κοινούς υποψηφίους με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ανάμεσα στους οποίους η «ποσόστωση» των προερχόμενων από τη ΝΔ θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Νόσος Αλτσχάιμερ

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η νόσος Αλτσχαϊμερ, είναι μια εκφυλιστική ασθένεια του εγκεφαλικού φλοιού ,η οποία εξελίσσεται αργά. Πιθανότατα να υπάρχει μια γενετική προδιάθεση. Επίσης, υπάρχει μια σχέση με το σύνδρομο Down,μια και το γονίδιο που σχετίζεται με την νόσο Αλτσχαϊμερ, είναι πιθανόν να βρίσκεται στο χρωμόσωμα 21.

Τελετή μνήμης για αυτούς που θυσιάστηκαν στο Φούλατζικ της Μ.Ασίας και την Τσαντώ της Αν.Θράκης, Κυριακή 16-6-2013 στον Ευρωπό

Το χωριό Φούλατζικ («Φωλίτσα») της Βιθυνίας ήταν μια ακμάζουσα Ελληνορθόδοξη, πλην τουρκόφωνη, κοινότητα στο μέσο της αποστάσεως μεταξύ της παραθαλάσσιας πολίχνης Καραμουσάλ (που είναι κτισμένη στη νότια ακτή του Αστακηνού Κόλπου, στη θέση της αρχαίας Ελληνικής πόλεως Πραίνετον) και της Νίκαιας.

Με νίκη επέστρεψε το Kinesis-gym Boxing Team

Με νίκη επέστρεψε το Kinesis-gym Boxing Team από επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Nikopolis . Αγωνίστηκε ο αθλητής Σωτήρης Κάργας ο οποίος και σημείωσε Nock Out στον πέμπτο γύρο υπερέχοντας κατά πολύ του αντιπάλου του, ενώ στην γωνία του καθόταν ο αδελφός του και προπονητής του Ιωάννης Κάργας, αθλητής του Kick Boxing και του MMA. Λόγω της πολύ καλής εμφάνισής του κλείστηκε επαγγελματικός αγώνας πυγμαχίας για τον Αύγουστο. Μαζί με την ομάδα του Kinesis θα ξεκινήσει η προετοιμασία του αθλητή ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό!