Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Για την ομιλία Σαμαρά το ΚΚΕ λέει...

"Αποτελεί πρόκληση η επίκληση της «αμαρτωλής ΕΡΤ» ως δικαιολογία για τις απολύσεις, για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την παράδοσή της στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους παρατρεχάμενους, τους βολεμένους και τους αυλικούς που το δικό του κόμμα, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανεχθεί χρόνια τώρα στην ΕΡΤ, με τους χιλιάδες εργαζόμενους που πετιούνται στο δρόμο.

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο

"Φίλες και φίλοι,
Ευχαριστώ πολύ για αυτό το συγκινητικό καλωσόρισμα.
Σε ευχαριστώ πολύ, Πρόεδρε, για τα λόγια σου.
Ευχαριστώ το Ναύπλιο που μας δίνει την ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ, στην πόλη των πολύ μεγάλων μεταρρυθμίσεων που μας έβγαλαν, κάποτε, από τα σκοτάδια της Τουρκοκρατίας.

Δήλωση Καράογλου για το κλείσμο της ΕΡΤ

O Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την υπόθεση της ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πριν από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να τα αλλάξουμε όλα. Να βάλουμε ένα τέλος στη στασιμότητα, στην οπισθοδρόμηση και σε όλες εκείνες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης που κρατούν την πατρίδα μας όμηρο του χθες και της αδιαφάνειας.

Μέρκελ: "Μπράβο Αντώνη. πας καλά"

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μίλησε τηλεφωνικά, την Κυριακή το απόγευμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα. Η καγκελάριος εξέφρασε στον Έλληνα Πρωθυπουργό το σεβασμό και την υποστήριξή της για τον σαφή μεταρρυθμιστικό προσανατολισμό της κυβέρνησής του. Η Ελλάδα έχει ήδη σημειώσει σημαντική πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση και από πολλές απόψεις βρίσκεται ήδη καλύτερα απ' ό,τι ήταν πριν από κάποιους μήνες. Τώρα είναι αποφασιστικής σημασίας, προκειμένου να συνεχίσει σε αυτή την επιτυχημένη πορεία, να εφαρμοστούν όλες οι συμφωνίες με την Τρόικα, ως προς τη αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης.

Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ


Πατήστε

εδώ

Πολιτική σταθερότητα ναι, αλλά για ποιους και με ποιους

Του Χάρη Τσιόκα
Το "σκοτάδι" που επιβλήθηκε στα δημόσια μέσα ενημέρωσης δεν ήταν κεραυνός έν αιθρία, άλλα μια από τις κορυφώσεις ενός εγχειρήματος που δείχνει ότι το περιεχόμενο της μεταρρύθμισης δεν είναι το ίδιο ανάμεσα στην νεοφιλελεύθερη εκδοχή και τη αριστερή προοδευτική!

Το αίσθημα της δίψας και ρύθμιση της πρόσληψης νερού

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

H πρόσληψη νερού και γενικά υγρών είναι σημαντικότατη για την ανθρώπινη υγεία! Η ρύθμιση της ισορροπίας τόσο του νερού, αλλά και των υπολοίπων υγρών του σώματος πραγματοποιείται με περίπλοκο και κάποιες φορές με απότομο τρόπο.

"Το "μαύρο" σε πολλούς Έλληνες θυμίζει δύσκολες εποχές"

Γράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς 
Τις τελευταίες μέρες ζούμε στη χώρα μας το γεγονός της "μαύρης" οθόνης.  Ο πρωθυπουργός με μια πράξη αυταρχισμού και αλαζονείας, αποφάσισε να κλείσει τα κανάλια της ΕΡΤ, στο πνεύμα του αποφασίζω μόνος μου και φέρνοντας την τρικομματική κυβέρνηση μπροστά σε τετελεσμένα!

'Επιασαν 36χρονο για καλλιέργεια χασίς σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (15.06.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 36 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα, σε χωριό του Κιλκίς, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στην οικία του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (22) έως (45) εκατοστών, τα οποία ο 36χρονος τα καλλιεργούσε σε γλάστρα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Η συναυλία του ΓΑΣΚ το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

"Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Γ. Α . Σ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου που παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2013 στη συναυλία που διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης μας.

Δήλωση Γεωργαντά για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Την ώρα που η Πατρίδα μας έχει κάνει την αποφασιστική στροφή και χάρη στις θυσίες του λαού μας ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι της ανάπτυξης, τερματίζοντας τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας, η πολιτική μας ζωή ταλαιπωρείται από το θέμα της ΕΡΤ.

"Κύριε Λαπόρδα, δεν θα παρασυρθούμε στο επίπεδο όσων προβαίνουν σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς"

Απάντηση στην δημοσίευση
"Τα μικρά παιδιά και οι γονείς, δε θα σας το συγχωρήσουν ποτέ"

Κωνσταντίνος Ραμπίδης
Διευθυντής Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η συνένωση των ολιγοθέσιων σχολείων είναι ένα θέμα που απασχολεί τη βασική εκπαίδευση της πατρίδας μας εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια, δίχως –δυστυχώς μέχρι σήμερα- να έχει επιλυθεί οριστικά.