Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Video από την εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


ΣΥΡΙΖΑ: "«Τε-λειώ-σα-τε», βροντοφώναξε ο Α. Τσίπρας και ο κόσμος χτες στο Σύνταγμα"

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Όσο διφορούμενη και αν θεωρείται η απόφαση του ΣτΕ ένα είναι το σίγουρο: υποχρεώνει την Κυβέρνηση και τους κ.κ Σαμαρά, Στουρνάρα και Κεδίκογλου να οπισθοχωρήσουν. Υποχρεώνει να εκπέμψουν ξανά οι δημόσιες ραδιοσυχνότητες οι οποίες «φιμώθηκαν» πραξικοπηματικά πριν από μία εβδομάδα.

9η Χορωδιακή συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου


Όλα τα 'χε η Μαριορή … τα διόδια της έλειπαν

Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Πρόεδρος του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων
Η παραπάνω λαϊκή παροιμία έρχεται γάντι στην απόφαση για δημιουργία διοδίων στους Ευζώνους και στην αντιμετώπιση που έχει από μεγάλη μερίδα των τοπικών παραγόντων. Και για να γίνουμε ακριβής για το τι εννοούμε, σημειώνουμε τα παρακάτω.

Συναυλία του ΟΠΟΝΓΑ με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Οικονόμου στο Κιλκίς



Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στις 21:30 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου έλαβε χώρα η συναυλία του ΟΠΟΝΓΑ με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Οικονόμου. Ο καλλιτέχνης από την Θεσσαλονίκη, στην ευχάριστη αυτή μουσική βραδιά, παρουσίασε δικά του τραγούδια και ερμήνευσε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών σε ένα μουσικό πρόγραμμα διάρκειας 2.30 ωρών

Γνωρίστε ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας το Αγκίστρι!

Στο όμορφο Αγκίστρι του Αργοσαρωνικού μας “ταξιδεύει” αυτή την εβδομάδα η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα..” Στο νομό Αττικής ανακαλύπτει κανείς μικρούς “θησαυρούς”. Γραφικό, καταπράσινο και με καταγάλανα νερά, το Αγκίστρι μας “αποκαλύπτει” τις ομορφιές του. 

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορταστικού τετραημέρου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2013, από 21.06.2013 έως και 24.06.2013, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά το τετραήμερο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω : 

Συγκριτικός πίνακας τιμών κρέατος στην πόλη του Κιλκίς

Στοιχεία τιμοληψίας από την Διεύθυνση Εμπορίου Κιλκίς

Στην Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ο Άρης Παντελεήμονα

Για 26η συνεχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα. Από μόνο του αποτελεί ένα μοναδικό, στο χώρο του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, επίτευγμα μιας και είναι η ομάδα που τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια είναι σταθερά στην Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με μοναδική εξαίρεση μια αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε στην Α΄ κατηγορία.

Ο συμπατριώτης μας Καμψιάδης Κωνσταντίνος χρειάζεται επειγόντως αίμα

Για τον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης ο συμπατριώτης μας  Καμψιάδης Κωνσταντίνος του Ιωάννη χρειάζεται επειγόντως αίμα οποιασδήποτε ομάδος. Μπορείτε να δώσετε αίμα σε όλα τα κέντρα αιμοδοσίας και νοσοκομεία. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Ημερίδα με θέμα το ασφαλιστικό από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς-Παιονίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς-Παιονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει για τα ζητήματα που ανάγονται στα δικαιώματα του υπαλληλικού κόσμου, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα το ασφαλιστικό, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο. 

Επιστολή διαμαρτυρίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

"Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο που αναφέρονται στη συγχώνευση των 46 Δημοσίων Βιβλιοθηκών της χώρας, το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς αδυνατώντας να μείνει αδρανές επιθυμεί με την παρούσα επιστολή να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του καθώς και των μελών και των φίλων εθελοντών της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμικού ρόλου και του Έργου της.

Εκδηλώσεις εορτασμού 100ης επετείου από την απελευθέρωση του Κιλκίς

Με τη δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα, αλλά και τη συμμετοχή σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και προσκεκλημένων από όλη την χώρα, θα εορταστεί φέτος η 100η επέτειος (21Ιουνίου 2013) από την ιστορική Μάχη Κιλκίς-Λαχανά και την απελευθέρωση της πόλης. 
Ειδικότερα στην πόλη του Κιλκίς θα βρίσκονται για το κορυφαίο γεγονός της επετείου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγος κ. Τσέλιος Αθανάσιος, ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ενώ εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου. Επίσης, θα παρευρίσκονται και προσκεκλημένοι Δήμαρχοι περιοχών που είχαν ενεργό συμμετοχή στην ηρωική Μάχη του Κιλκίς-Λαχανά.
Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Έναρξη διήμερου Ιστορικού Συνεδρίου Κιλκίς

Αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στις 09:00, ξεκινά το διήμερο ιστορικό συνέδριο με τίτλο «Η μάχη του Κιλκίς και ο Β’ Βαλκανικός πόλεμος», που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς και το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Μάχη του Κιλκίς-Λαχανά και την απελευθέρωση της πόλης. 

Καλό ταξίδι συνάδελφε...

To Δ.Σ. και τα Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, ο οποίος δολοφονήθηκε από αδίστακτους κακοποιούς.
Καλούμε την πολιτική και φυσική μας ηγεσία να πράξει επιτέλους τα αυτονόητα, αναγνωρίζοντας το επάγγελμά μας ως ανθυγιεινό και επικίνδυνο.
Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος νεκρός αστυνομικός, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ...

Δύο χρυσά & δύο αργυρά η συγκομιδή των αγώνων του ΓΑΣ Κιλκίς στα «Ευαγγελίδεια 2013″ και «Σπανίδεια 2013″

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε, η διοργάνωση των αγώνων στίβου «Ευαγγελίδεια 2013″ και «Σπανίδεια 2013″, οι οποίοι διεξήχθησαν τη Δευτέρα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας με την συμμετοχή πάνω από 350 παιδιών από πλήθος σωματείων της Βόρειας Ελλάδας. Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας.

Νεολαία ΑΝΕΛ για ΟΝΝΕΔ: «Ομερτά, η κυρίαρχη ιδέα της ΟΝΝΕΔ»

«Προπαγανδιστικό μηχανισμό στο διαδίκτυο για το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ., ετοίμασε η ηγεσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., με σκοπό να υπηρετήσει, ως πιστός στρατιώτης, την κατοχική κυβέρνηση και τον πολιτικό της πατέρα, Αντώνη Σαμαρά.

Τον έψαχναν στην Ευρώπη και τον τσάκωσαν στην Ειδομένη Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (17.06.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς, ένας υπήκοος Σερβίας 40 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων.

Αύριο η απόφαση για τη νέα ΕΡΤ – Αρχές Ιουλίου ο ανασχηματισμός – Παράταση ζωής στην κυβερνητική συμμαχία

- Βρήκαν διέξοδο στο ΣτΕ για να μην υπάρξει πλήρης ρήξη
- Δεν συμφώνησαν ούτε στην ερμηνεία της απόφασης για την ΕΡΤ
- Το πακέτο Σαμαρά και οι απαντήσεις Βενιζέλου – Κουβέλη
- Πως και πότε θα δημιουργηθεί η νέα ΕΡΤ

«21η Ιουνίου 2013: Ορόσημο αυτογνωσίας και εξωστρέφειας»



Γράφει ο Παύλος Πασσαλίδης
Η 21η Ιουνίου είναι ημέρα δόξας για την ελληνική Ιστορία και ημερομηνία σταθμός στην πορεία του έθνους μας, αφού με την νικηφόρα έκβαση της μάχης του Κιλκίς ενσωματώθηκαν οριστικά στον εθνικό κορμό της Ελλάδας η Ήπειρος, η Μακεδονία, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η Κρήτη.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ο Αλέξης Τσίπρας για την Τρόικα εσωτερικού: - Τε-λει-ώ-σα-τε… τα βρείτε – δεν τα βρείτε ·Υπό τον φόβο των εκλογών – Έντρομοι οι τρεις συνεταίροι, συμφωνούν να μείνουν στον δρόμο οι 2.600 εργαζόμενοι της ΕΡΤ ·ΣτΕ- «Πάγωσε» το «μαύρο» , όχι τις απολύσεις
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Πολύωρη συνάντηση των τριών αρχηγών –Τα βρήκαν μέσω ανασχηματισμού ·Απόφαση του υπουργείου Παιδείας – Λουκέτο σε 200 δημοτικά και νηπιαγωγεία ·ΕΟΠΥΥ- Νέες περικοπές ζητά η τρόικα – Η μαύρη τρύπα μεγαλώνει δραματικά

Για τον τουρισμό (και όχι μόνο) στην Παιονία μιλά ο Λαπόρδας στη ΓΝΩΜΗ