Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τσάκωσαν τρία στελέχη του Σ.Δ.Ο.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας για δωροδοκία

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε χθες (8-7-2013), από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος τριών υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε Κεντρικής Μακεδονίας και μιας ιδιώτιδας - λογίστριας, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παθητικής δωροδοκίας, εκβίασης ημεδαπού επιχειρηματία κ.α συναφών αδικημάτων.

Παρουσίαση από τον Α. Τζιτζικώστα του προγράμματος ΕΣΠΑ "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"

Τα αποτελέσματα από τις προτάσεις που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα “Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου- υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 207-2013” από υποψήφιους επενδυτές και στις επτά περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Κ.Ε.Π.Α.- Α.Ν.Ε.Μ. Σπύρο Σκοτίδα, στην έδρα της ΠΚΜ στη Θεσσαλονίκη.

Βρέθηκε πτώμα 49χρονου σε κανάλι στο Σκούταρι Σερρών

Χθες (08.07.2013) το πρωί, εντός αρδευτικού καναλιού σε αγροτική περιοχή στο Σκούταρι Σερρών, ανευρέθη από περαστικό το πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση ενός 49χρονου ημεδαπού. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Τι είπε ο Γ. Φραγγίδης στην ημερίδα για τον ΟΑΕΕ

Oμιλία του Γ. Φραγγίδη γραμματέα του τομέα ΕΒΕ της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ στην ημερίδα της ΓΣΕΒΕΕ "Το Ασφαλιστικό των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων. Ο ΟΑΕΕ: Προβλήματα και προοπτικές""Θα ήθελα πριν απ’ όλα να ευχαριστήσω το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ για την πρόσκληση στη σημερινή και πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα, που αφορά ένα πολύ σημαντικό ασφαλιστικό φορέα τον ΟΑΕΕ και με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ τη νεοεκλεγείσα διοίκηση και να σας ευχηθώ να δώσετε έναν ακούραστο αγώνα με όσο το δυνατό, περισσότερες νίκες. 

Ζητείται μάγειρας - σεφ

Από το "Ράντσο Κιλκίς" 
ζητείται μάγειρας - σεφ.
ΤΗΛ.:  6976993221

Ψήφισμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

"Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
Ο κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται. Την στιγμή που οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός ψάχνει απεγνωσμένα κάπου να στηριχθεί και ελπίσει, η κυβέρνηση χτυπά στο «ψαχνό» και αμφισβητεί ανοιχτά πλέον τον μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα της εργασίας.

Εγκαινίασε την βιβλιοθήκη του ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πραγματοποίησε εκδήλωση αγιασμού και έναρξης της Δανειστικής του Βιβλιοθήκης. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα επενδύοντας και στον πολιτισμό αξιοποίησε διαμορφώνοντας ένα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού δημιουργώντας ένα στέκι, πρωτίστως για την νεολαία, αλλά και για όλους τους κατοίκους. Θα διαθέτει Δανειστική Βιβλιοθήκη για όλες τις ηλικίες αναγνωστών, συλλογή από επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ.

"Λύσσα, Μέτρα Προστασίας, Συνεργασία- Διαλειτουργικότητα Εμπλεκομένων Φορέων"

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας με θέμα: "Λύσσα, Μέτρα Προστασίας, Συνεργασία- Διαλειτουργικότητα Εμπλεκομένων Φορέων" την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 ,13.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ανθρωποθυσίες για ψαλιδισμένη δόση – Στον Καιάδα της διαθεσιμότητας 12.500 υπάλληλοι έως τον Σεπτέμβριο…. Το eurogroup κουρεύει τη δόση των 8,1 δις σε 6,8 δις. Τμηματικά και υπό προϋποθέσεις!·ΟΠΑΠ – Από το Σεπτέμβριο η ιδιωτικοποίηση και αν.. ·Νέα ταλαιπωρία με το χαράτσι –Καλούνται οι πολίτες να διορθώσουν το «λάθος» με τους κοινόχρηστους χώρους
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Στο δρόμο υπάλληλοι δήμων, εκπαιδευτικοί – Σφοδρές αντιδράσεις για τη συμφωνία με την τρόικα ·ΟΑΕΕ: η τρόικα επιμένει για νέες μειώσεις στις συντάξεις – Πρόβλημα ρευστότητας στον Ασφαλιστικό Οργανισμό ·Δημόσια Τηλεόραση – Εντός της εβδομάδας ο νέος φορέας – Το σήμα δεν θα εκπέμπεται από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Έγκριση προγράμματος εκπαίδευσης μελισσοκόμων

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, στο πλαίσιο εφαρμογής Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης – Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, για την υλοποίηση των ενεργειών του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2013, υπέγραψε Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία, εγκρίνεται η πραγματοποίηση 68 ταχύρρυθμων προγραμμάτων εκπαίδευσης σε εξειδικευμένα θέματα σχετικά με τη μελισσοκομία από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Ενεργή η συμμετοχή του «Φλάμπουρα» και φέτος στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς ο «Φλάμπουρας» συμμετείχε και φέτος ενεργά στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα ειδυλλιακά Περτουλιώτικα λιβάδια του νομού Τρικάλων, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Παρίστανε τον παπά και εισέπραττε

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης περίπτωση απόπειρας απάτης, μέσω κινητού τηλεφώνου, που έλαβε χώρα την 14.11.2012 στην Μεσορράχη Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απόπειρας απάτης ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.