Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες με τίτλο «Ο ρόλος των συναισθημάτων και του χρόνου στις ανθρώπινες σχέσεις» το Σεπτέμβριο στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σκοπεύει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Ο ρόλος των συναισθημάτων και του χρόνου στις ανθρώπινες σχέσεις» στο Κιλκίς.

Συνάντηση Τονικίδη με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, είχε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα αντιπροσωπεία της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), στην οποία συμμετείχε κι ο αντιπρόεδρός της, Παύλος Τονικίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Συγχαρητήρια Δήμου Κιλκίς για τους αθλητές του Γ.Σ. Μανδρών

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, με αφορμή την αξιόλογη συμμετοχή του Γ.Σ. Μανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έλαβε χώρα στην Ουκρανία, εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Παραστατίδης: "Με φτωχούς και εξαθλιωμένους πολίτες δεν κερδίζεται η μάχη της οικονομικής ανασυγκρότησης"

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο
"Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,
Καλούμαστε να συζητήσουμε και να ψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η δικομματική Κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στην ολομέλεια της Βουλής. Ένα Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει 109 άρθρα, πολλές και διάφορες διατάξεις. Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει τον νέο κώδικα φορολογίας, συγχωνεύσεις διαφόρων οργανισμών, καταργήσεις θέσεων ειδικοτήτων και υπηρεσιών, απολύσεις υπαλλήλων μέσω της διαθεσιμότητας ή κινητικότητας, διατάξεις για να καλυφθεί το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ κ.α. πολλά.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στους αθλητές του νομού

Στους τρεις αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών εκφράζω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια όπως και των συναδέλφων μου Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Π. Θωμαΐδη, Α. Βεργίδη και Χρ. Ανθρακίδη.

Προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη

Συνελήφθη χθες (17.07.2013) το πρωί στην Έδεσσα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντίσταση.

Τα μέλη της επιτροπής για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»

Σε μια σημαντική για την τοπική κοινωνία απόφαση προχώρησαν εκπρόσωποι φορέων του Κιλκίς, που κλήθηκαν τη περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου απo τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη σε συνάντηση, με θέμα την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στα δύο κλειστά Γυμναστήριο του Κιλκίς, στις 30,31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι ειδικότητες που καταργούνται σε ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Ν. Κιλκίς

Οι καταργήσεις ειδικοτήτων στη Δημόσια Τεχνική Εκπαίδευση που προβλέπονται στο περιβόητο πολυνομοσχέδιο, δυστυχώς δεν αφήνουν ανεπηρέαστο και το νομό μας.
Ειδικότερα, στο νομό Κιλκίς καταργούνται:
Στο 1ο ΕΠΑ.Λ Κιλκίς οι παρακάτω ειδικότητες: Βοηθών Νοσηλευτών, Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Ιατρικών εργαστηρίων.

Δημόσιο: ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν – Τι ισχύει μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

- Οι εκτός ΑΣΕΠ με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου οι επόμενοι που φεύγουν από το Δημόσιο
- Δεν κάνει πίσω η τρόικα στις 15.000 απολύσεις υπαλλήλων ως το τέλος του 2014
- Μπόνους συντάξιμα έτη σε πολλούς για να μην χάσουν και τη σύνταξη
- Δημοτικοί αστυνομικοί, σχολικοί φύλακες και καθηγητές τεχνικών λυκείων δείχνουν... το δρόμο

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Χαίρε Σόιμπλε! –Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν·Στέλιος Ζαμανός:- Γιατί περιφρονείτε την Ελλάδα κύριε Σόιμπλε; - Μανώλης Γλέζος: Γιατί δεν έπραξαν το χρέος τους απέναντι στην Ιστορία; ·Με οριακή πλειοψηφία 153 βουλευτών συνολικά και 152 για τη Δημοτική Αστυνομία πέρασε το μίνι Μνημόνιο
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Μήνυμα αισιοδοξίας του Πρωθυπουργού – Κερδίζουμε παρά τις δυσκολίες·Στα χέρια της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τα στοιχεία των τραπεζών – Έντυπο Ε1: Πώς να δηλώσετε τους τόκους των καταθέσεων·Μέγαρο Μαξίμου – Συνάντηση Σαμαρά με Σόιμπλε

Θέσεις εργασίας, 18 Ιουλίου 2013

Θερμοϋδραυλικοί και τεχνίτες μεταλλικών κατασκευών
Δείτε ΕΔΩ

Ραντεβού το Σεπτέμβριο δίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις κινητοποιήσεις

Υπογράφει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α."Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) για μία ακόμη φορά από τότε που «πάτησαν» στη χώρα ως «κατακτητές» οι εκπρόσωποι των δανειστών έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που συμπεριλαμβάνει τη διαθεσιμότητα-απόλυση των συναδέλφων Δημοτικών Αστυνομικών και Σχολικών Φυλάκων.