Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς, χορεύει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013


«Βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες» λέει η Βούλτεψη

Προειδοποιεί για εμφύλιο πόλεμο η Σοφία Βούλτεψη σε περίπτωση που εγκριθεί η απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Η βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».

Συνελήφθησαν 8 άτομα και βεβαιώθηκαν 63 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της χώρας, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας και των διατάξεων που αφορούν γενικότερα στα θέματα του τουρισμού.

Η «Ευτυχία» να είσαι σωματειακός προπονητής στίβου

Υπογράφουν για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ
Ράπτης Σάκης, Τσίντζιλης Γεώργιος, Τσιφτσόγλου Αστέριος
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, πλην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θέλουμε να παρουσιάσουμε την «ΕΥΤΥΧΙΑ» να είσαι προπονητής στίβου.

Δωρεάν διακοπές στη Μύκονο από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό AirMaritime, διοργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό με δώρο ένα 7ήμερο διακοπών στη Μύκονο.

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική παρουσία με την Εθνική για τον βετεράνο του ΓΑΣΚ, Κώστα Χαμουρούδη

Μια καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο γεμάτη από μετάλλια και διακρίσεις κατέγραψε και φέτος ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ολοκληρώνοντας με πλέον επιτυχημένο τρόπο την προετοιμασία για το σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς που είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα των βετεράνων.

Επιδότηση για Αντιχαλαζικό δίχτυ και Αντιβρόχινες μεμβράνες για Αμπέλι και Κεράσια

Σύμφωνα με την απόφαση 88/23-7-2013 του Δ.Σ του ΕΛΓΑ καθορίζονται τα μέτρα του Προγράμματος Ενεργητικής Προστασίας για το έτος 2013.
Το πρόγραμμα καλύπτει:

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων

Σχετικά με την πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Δαφνοχώρι ν. Κιλκίς: "Ένα έρημο χωριό"

48ωρη απεργία των εργαζομένων του ΟΑΕΔ

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα. «Δεν θα τους επιτρέψουμε την αποδόμηση του ΟΑΕΔ. Η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί θα αντιμετωπίσουμε κάθε παράλογη ενέργεια της Κυβέρνησης», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.