Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνέλαβαν 63χρονο για αποπλάνηση 6χρονης

Συνελήφθη την 29.07.2013, πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας υπήκοος Πολωνίας 63 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού.

Λαϊκοποντιακή βραδιά σήμερα 8 Αυγούστου 2013 στο Χωρύγι Κιλκίς


Αύριο Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, 5,2 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς αγροτών

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.528 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 5,2 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2012 και 2013. Ειδικότερα, για ζημιές του 2012 θα καταβληθούν 4,3 εκατ. ευρώ και για ζημιές του 2013 θα καταβληθούν 920.781,93 ευρώ.

Επιστολή Τονικίδη προς Βρούτση για τα "μπιλιετάκια" του ΟΑΕΕ

"Κύριε Υπουργέ,
Ιδιαίτερη αναστάτωση και πανικό σ’ έναν από καιρό παραπαίοντα κλάδο προκάλεσε η πρόσφατη ενέργεια του ΟΑΕΕ με την αποστολή των ειδοποιητηρίων για εξόφληση και ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών.

Με οινόπνευμα και βαμβάκι έβαλε φωτιά στο δάσος

Βραδινές ώρες χθες (07.08.2013), συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας ημεδαπός 39 ετών, για εμπρησμό από πρόθεση σε δάσος. Ειδικότερα, στους Προμάχους Πέλλας, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθούν περίπου (20) στρέμματα δασικής βλάστησης (πεύκα).

Λήστεψαν βενζινάδικο στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Συνελήφθησαν σήμερα (08.08.2013) το πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, δύο ημεδαποί 25 ετών, για κλοπή σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Λίγες ώρες στην Εγνατία οδό

Του Λευτέρη Παυλίδη
Η Εγνατία οδός είναι πανθομολογουμένως το πλέον σημαντικό και χρήσιμο οδικό έργο στην χώρα, το οποίο έδωσε οριστική λύση στο μεγαλύτερο μαρτύριο των οδηγών που ήθελαν να κινηθούν προς την αποκομμένη –έως τότε– Δυτική Ελλάδα.
Δίκαια λοιπόν χαρακτηρίστηκε 'έργο τεράστιας εθνικής σημασίας' καθώς συνδέει τα ανατολικά με τα δυτικά σύνορα της χώρας, στην ουσία την Ευρώπη με την Ασία, εξυπηρετώντας συγχρόνως όλα τα βόρεια τελωνεία μας (5 στο σύνολο).

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Η  ELVIAL SA, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της διέλασης αλουμινίου αναζητά Συνεργάτη για MARKETING ASSISTANT (MKTASS0813.
Δείτε ΕΔΩ

Μάνδρες Κιλκίς: Δίπλα στον Γαλλικό ποταμό