Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τρεις συλλήψεις χθες και σήμερα σε επιχειρήσεις της Κασσανδρείας Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι τακτικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Μόνο αίμα

Ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η Αίγυπτος έχει βυθιστεί για τα καλά στην δίνη του εμφυλίου. Κανένας οίκτος, κανένα πρόσχημα. Μόνο αίμα.

Δικογραφία σε βάρος δύο αστυνομικών για την απόδραση 25χρονου Γεωργιανού

Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (17.08.2013) πρωινές ώρες στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας, ένας υπήκοος Γεωργίας 25 ετών, ο οποίος απέδρασε σήμερα από το κρατητήριο του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.

Προσοχή! Σκαρφαλώνουν σε σωλήνες αερίου και κλέβουν

Μπορεί οι σωλήνες αερίου στις πολυκατοικίες του Κιλκίς να μένουν ανενεργοί λόγω της μη σύνδεσης της πόλης με το δίκτυο φυσικού αερίου, κάποιοι όμως επιτήδειοι βρίσκουν τον τρόπο να τους εκμεταλλευτούν! 

Έκλεψε 5,21 ευρώ!

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω σήμερα (17.08.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 24 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού το χρηματικό ποσό των (5,21) Ευρώ.

25χρονος Αλβανός ήταν ο ληστής με το σιδερολοστό

Εξιχνιάστηκε ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, υπόθεση ληστείας σε βάρος 70χρονου ημεδαπού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τσάκωσαν 48χρονη Βουλγάρα για μαστροπεία στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (16.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, μία υπήκοος Βουλγαρίας 48 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Χειμαδιώτικα 2013, το Σάββατο 17 Αυγούστου


Μουσικός Δεκαπενταύγουστος στα Μεγάλα Λιβάδια ν. Κιλκίς


Νέοι και Νέες απ' το Κιλκίς δημιουργούν και συμμετέχουν σε φοιτητική ερασιτεχνική ταινία


Η νέα ταινία της ανεξάρτητης ομάδας Basement Bros. παρουσιάζει την τελευταία της παραγωγή με τίτλο "SEROTONIN". Με έδρα την Θεσσαλονίκη, φοιτητές από Κιλκίς, Κατερίνη, Φλώρινα δείχνουν την όρεξη τους να εκφραστούν.

"Καλοκαίρια και Χειμώνες" στο Δήμο Παιονίας


Ξεκινάει στο Κιλκίς η εκστρατεία «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος!»

Η καλοκαιρινή εκστρατεία «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος» μετά τις απαραίτητες καλοκαιρινές διακοπές, επιστρέφει δριμύτερη! Είστε έτοιμοι να βάψουμε με τα πιο φωτεινά χρώματα τις φετινές καλοκαιρινές αναμνήσεις; Εάν ναι, ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες από 20/8/2013 έως 6/9/2013 και δηλώστε συμμετοχή!

Σταυροχώρι νομού Κιλκίς: Το χωριό της Βιομηχανικής Περιοχής

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παραβάσεις σε καταστήματα Υ/Ε σε χωριά του δήμου Πέλλας

Συνελήφθησαν χθες (16.08.2013), δύο ημεδαποί 40 και 64, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα σε χωριά του Δήμου Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε έλεγχος:

Είναι το παιδί σου, ηλίθιε!

Του Δημήτρη Καζάκη
Ένα δεκαεννιάχρονο παιδί σκοτώθηκε πηδώντας από ένα τρόλεϊ για να αποφύγει τον εξευτελισμό της κράτησης και την επιβολή προστίμου διότι δεν είχε εισιτήριο. Ο υπουργός μίλησε για «τζαμπατζήδες» που πρέπει να παταχθούν, ξεχνώντας το πάθημά του πριν τρία χρόνια και πόσο εύκολα θα μπορούσε να επαναληφθεί.

Ετοιμάζουν μαζικές ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια – Τι θα ισχύει για καταναλωτικά, στεγαστικά και κάρτες

- Μειώνονται οι μηνιαίες δόσεις με αύξηση του χρόνου αποπληρωμής στα καταναλωτικά
- Κούρεμα για κάρτες και δάνεια επιχειρήσεων που κινδυνεύουν με λουκέτο
- Στα επιχειρηματικά "χαρίζεται" έως και το 20% της οφειλής

Με τον Απόλλωνα 1926 παίζει σήμερα στις 6.30 μ.μ. ο Κιλκισιακός

Το πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα, και δεύτερο συνολικά, δίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ο Κιλκισιακός που υποδέχεται τον Απόλλωνα 1926. Ο Γιώργος Σημαιοφορίδης στην χθεσινή προπόνηση δοκίμασε διάφορα σχήματα, και σήμερα οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα πρόσωπα που την απαρτίζουν.
Θυμίζουμε πως ο Κιλκισιακός έχει δώσει έως τώρα ένα φιλικό, αυτό του περασμένου Σαββάτου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 στον Νέο Μυλότοπο Πέλλας.