Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

«Οι τρίτεκνοι υπάλληλοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται κατά προτεραιότητα»

Με αφορμή σημερινή επιστολή της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Τριτέκνων σύμφωνα με την οποία οι τρίτεκνοι δεν μετατάσσονται κατά προτεραιότητα, από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επισημαίνεται ότι:

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στο τελωνείο Ευζώνων Κιλκίς

"Στις αρχές Αυγούστου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, αποτελούμενη από την βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου και τα τοπικά στελέχη του κόμματος, Λάζαρο Λαζαρίδη συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό και Αναστασία Πάγκου, επισκέφθηκε το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, πύλη εισόδου για χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τη χώρα μας.

Με ανδρική ομάδα ξανά ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η αρχή γίνεται με την έναρξη της προετοιμασίας του Ανδρικού τμήματος το οποίο θα συμμετέχει ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κιλκίς μετά από μια διακοπή 3 ποδοσφαιρικών ετών.

Βία κατά κληρικών και πιστών και πράξεις ιεροσυλίας σε ορθόδοξη εκκλησία στην Πρεμετή Αλβανίας

Ερώτηση προς την Κομισιόν του ευρωβουλευτή ΝΔ, κ. Γ. Κουμουτσάκου
Γραπτή ερώτηση με προτεραιότητα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα βίαια επεισόδια, τους βανδαλισμούς και τις πράξεις ιεροσυλίας στον ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στη πόλη Πρεμετή της Αλβανίας, κατέθεσε χθες αργά το απόγευμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής ΝΔ, κ. Γ. Κουμουτσάκος.

Στουρνάρας: "Γεια σας και καλό φθινόπωρο"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
Δημοσιογράφος: Υπουργέ, πιστεύετε ότι θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα βοήθειας η Ελλάδα, όπως είπε σήμερα ο κ. Schäuble;

Μεγάλο ποντιακό γλέντι στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς


Γυμναστική στις διακοπές…

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Και με την γυμναστική τι γίνεται; Σταματάμε ή μειώνουμε σε μεγάλο βαθμό τις αθλητικές μας δραστηριότητες. Έτσι και αλλιώς οι ρυθμοί στις διακοπές είναι αρκετά πιο χαλαροί από την καθημερινότητα μας. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην αφήσουμε το σώμα μας αλλά και το πνεύμα να παρασυρθεί από την καλοκαιρινή ραστώνη.

Τσάκωσαν Βούλγαρο με 2 αρχαία νομίσματα

Συνελήφθη χθες (19.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Καλλιεργούσε χασίσι σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (19.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 36 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κ.

Με δυνατές διπλές προπονήσεις ξεκίνησε την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς. Άπαντες εμφανίζονται έτοιμοι για να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να πραγματοποιήσουν μια πορεία ανάλογη με τη περσινή και γιατί όχι να ανέβουν ακόμη ψηλότερα.

Νέο Αγιονέρι νομού Κιλκίς: Με τάσεις επέκτασης

Αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου του Κιλκισιακού

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως ο Αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 20 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς παρουσία του Βασίλη Σεργιαννίδη. Αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα παραθέσει τραπέζι σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Εταιρεία ανακύκλωσης στο Πολύκαστρο Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει:  Μηχανολόγο ή Ηλεκτρολόγο ή Χημικό Μηχανικό.
Δείτε ΕΔΩ