Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Αγιάστηκε ο Κιλκισιακός

Την Τρίτη 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στον Κιλκισιακό, παρουσία και του Βασίλη Σεργιαννίδη.

Μοναδική η Έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Τσιρίκα στα πλαίσια των 38ων Θεοτοκείων

Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάτοικοι και επισκέπτες της Γουμένισσας καθ’ όλη τη διάρκεια των φετινών Θεοτοκείων που πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως και 18 Αυγούστου 2013.

Χρωστάτε στο Δημόσιο; Ξεχάστε την επιστροφή φόρου! Εντολή στις εφορίες για συμψηφισμό

- Μπλόκο της εφορίας στις επιστροφές φόρου για όσους έχουν χρέη στο Δημόσιο 
- Δε θα πάρουν επιστροφή ούτε όσοι έχουν μπει σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά!
- Ποιές οδηγίες έχουν λάβει οι εφορίες
- Έπεσαν έξω οι εκτιμήσεις, δεν «περπατάει» η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο Μανούσος Μανουσάκης τιμώμενο πρόσωπο στο μεγάλο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στο Κιλκίς

Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο μεγάλο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς από τις 30 Αυγούστου ως την 1η Σεπτεμβρίου, στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.

60χρονος τράκαρε σε δέντρο και σκοτώθηκε

Στις 20.08.2013 το απόγευμα, στην Έδεσσα Πέλλας, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα και εν συνεχεία σε πέτρινο τοίχο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013: Μουσική παράσταση – «η πόλις» κάτω από το φως του φεγγαριού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, μουσική εκδήλωση. Η συναυλία θα περιλαμβάνει έργα ελλήνων συνθετών που πρόκειται να παρουσιάσει το μουσικό καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», με μέλη και μουσικούς από το Νομό Κιλκίς.

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00. 

Η είσοδος  είναι ελεύθερη.

Πιθανή η αύξηση του εισιτηρίου πρόσβασης στα νοσοκομεία στα 25 ευρώ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης του εισιτηρίου πρόσβασης στα δημόσια νοσοκομεία από τα 5 στα 25 ευρώ ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους της Τρόικας το Σεπτέμβριο.