Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Οι θέσεις της ΕΣΕΕ για τις αλλαγές στην επαγγελματική στέγη και τις εμπορικές μισθώσεις»

Οι μεταβολές του καθεστώτος της επαγγελματικής στέγης και της απελευθέρωσης των εμπορικών μισθώσεων άρχισαν να εξετάζονται από την Επιτροπή που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, κατόπιν απαίτησης της τρόικας να καταργηθεί το ισχύον προστατευτικό νομοθετικό πλαίσιο. 

Συνέλαβαν 9 άτομα σε επιχειρήσεις στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκαν τακτικοί αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Αχ βρε ΟΕΚ!

Γράφει η Βούλα Ιωαννίδου
Είπα να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου.
Είπα ν΄αφήσω πίσω μου το παρελθόν και να γυρίσω το βλέμμα μου στο μέλλον.
Είπα...είπα ...είπα και σκέφτηκα πολλά, όμως μάταια.

Έφυγα από τον ΟΑΕΔ και πήγα στον ΟΓΑ.
Δεν είναι γιατί φοβήθηκα το γκισέ.

Παιδική πορνογραφία: «Ψάρευαν» ανηλίκους μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης

Ακόμα δύο περιπτώσεις πορνογραφίας ανηλίκων μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, εξιχνιάστηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού μέσα από τη συνεργασία διασυνοριακών & τοπικών φορέων

Την παρουσίαση ενός σημαντικού για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και την προβολή της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του ν. Κιλκίς διασυνοριακού προγράμματος πραγματοποίησε η Αναπτυξιακή Κιλκίς την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο πλαίσιο του προγράμματος IPA Cross Border Ελλάδα – Π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013 (Interreg).

Τραγούδια κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι

 Tης Χαρούλας Καραμπίδου


Το δώρο του Αυγούστου και του καλοκαιριού. Το φεγγάρι στην ολότητά του. Το φεγγάρι το πολυτραγουδισμένο, το χιλιοπαινεμένο το πιο μεγάλο και λαμπρό. Η πιο ωραία νύχτα του χρόνου . Για τους μοναχικούς, τους ερωτευμένους, τους ονειροπόλους, τους ρομαντικούς, τους μελαγχολικούς, τους ... λιγάκι "αλλοπαρμένους".

Για τους παιδικούς σταθμούς το ΚΚΕ λέει...

"Τα στοιχεία που ανακοινώνει η κυβέρνηση, σχετικά με τον αριθμό των παιδιών που δε θα γίνουν δεκτά σε παιδικούς σταθμούς για τη φετινή χρονιά με βάση το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, δεν αποτυπώνουν ούτε στο ελάχιστο την πραγματική κατάσταση και το μέγεθος του προβλήματος.

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς για το 2013-14

"Ήρθε ο καιρός, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, να δραστηριοποιηθούμε και πάλι ανεβαίνοντας τα πανέμορφα βουνά της χώρας μας, να αποδράσουμε στην καταπληκτική φύση αφήνοντας πίσω τις έγνοιες μας, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε. Το νέο ετήσιο πρόγραμμά μας είναι έτοιμο και προσφέρει ποικίλες εξορμήσεις στους ορεινούς όγκους της πατρίδας μας. Το Σεπτέμβριο ξεκινάμε με:

Στα 10.815.197 άτομα ο μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας

Ο μόνιμος πληθυσμός του δήμου Κιλκίς ανήλθε σε  51.926 άτομα ενώ του δήμου Παιονίας σε 28.493 άτομα σύμφωνα με την απογραφή του 2011
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα δηµογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του μόνιµου πληθυσµού της Χώρας, σχετικά µε την ηλικία, το φύλο, την υπηκοότητα καθώς και λοιπά στοιχεία νοικοκυριών και οικογενειών. Ο μόνιµος πληθυσµός της Χώρας ανήλθε σε 10.815.197 άτοµα, από τα οποία 5.302.703 άρρενες (ποσοστό 49,0%) και 5.512.494 θήλεις (ποσοστό 51,0%).