Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Επιστροφή από τις διακοπές : οργάνωση εκ νέου της διατροφής μας

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελειώνουν. Γευτήκαμε τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο, φάγαμε τα ψαράκια μας, ήπιαμε το κρασάκι μας και τις δροσιστικές μπυρίτσες μας, γλυκάναμε τον ουρανίσκο μας με τα απολαυστικά παγωτά και τώρα αυτό που απομένει είναι να επιστρέψουμε στη βάση μας και να οργανώσουμε εκ νέου τη διατροφή μας. Σε μια καλύτερη βάση πιο υγιεινή και ισορροπημένη.

«Το κυνήγι του θησαυρού» - «Ο Ορέστης και ο σκύλος» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η Διαδραστική - μουσική  παράσταση «Το κυνήγι του θησαυρού» - «Ο Ορέστης και ο σκύλος» της Νανάς Νικολάου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, στις 9 μ.μ.

Κράτος, διαβολή και προπαγάνδα

Γράφει ο Βασίλης Πετρίτης
Η πολιτεία δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποπροσανατολίζει λέγοντας για δημοσίους υπαλλήλους που πήραν αναρρωτικές, χαρακτηρίζοντας τους ως κοπανατζήδες. Κάθε άνθρωπος έχει την ατυχία να ασθενήσει.

Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι πλειστηριασμοί

Πενταετής προστασία της κύριας κατοικίας από πλειστηριασμούς με αφετηρία το 2009, συνυπολογισμός του ανεξόφλητου ποσού του δανείου και του συνόλου της περιουσίας του δανειολήπτη είναι οι βασικές πρόνοιες στην πρόταση που προωθεί η κυβέρνηση για τη μερική άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών.