Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πανεργατικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6.00 μ.μ. 
Δείτε

2η Ορεινή Ποδηλασία Μπέλες


Παροχή τεχνικής βοήθειας σε καλλιεργητές ελιάς και παραγωγούς ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς

Εγκρίθηκε για συγχρηματοδότηση από τo Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC) η πρόταση που κατέθεσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών, που έχει έδρα στα Χανιά, για την παροχή τεχνικής βοήθειας σε καλλιεργητές ελιάς και παραγωγούς ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.

Πρόσκληση στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Κιλκίς "Κερνάμε Ελλάδα"


Ένα δυναμικό MBA υψηλής στάθμης στην Καβάλα

O διεθνής ανταγωνισμός και οι ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων επέβαλαν στα σύγχρονα Εκπαιδευτικά Συστήματα την παροχή υψηλής ποιότητας εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης, η οποία θα αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: "Όχι στο «θάνατο» των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην «εκατόμβη» των απολύσεων"

"H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει το συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων που υλοποιεί η κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας την προώθηση και ολοκλήρωση του εξοντωτικού σχεδίου που οριστικοποιήθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη των αρμόδιων Υπουργών, με την παρουσία του πρωθυπουργού.

26η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας PELLA EXPO στην Κρύα Βρύση

Τη διοργάνωση της 26ης Γεωργικής-Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας PELLA EXPO στην Κρύα Βρύση, που ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στην Κρύα Βρύση, στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ - Συνάντηση χορού στη Μονή Λαζαριστών

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013, Τρίτη 27- Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013
Ώρα έναρξης: 21:00
Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών για τρίτη συνεχή χρονιά υποδέχεται την πιο εκφραστική σωματικά τέχνη, το Χορό, και το κάνει με τον πιο πανηγυρικό και επίσημο τρόπο, διοργανώνοντας το Φεστιβάλ Χορού.

«Γνήσιος κυβερνητικός εταίρος η ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ»

Υπογράφει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ. ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο
"Συνάδελφοι, την στιγμή που διακυβεύεται το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία, το τελευταίο προπύργιο των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, η ΠΟΕ ΟΤΑ ανοίγει διάλογο με την κυβέρνηση, συμφωνεί μαζί της για την ανάγκη αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών των δήμων και νομιμοποιεί τον θεσμό της κινητικότητας προτείνοντας την δια-δημοτική και ενδοδημοτική κινητικότητα των υπαλλήλων. 

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Διπλάσια η τιμή των φαρμάκων – Ο Άδωνις καταργεί ξαφνικά την κατά 50% συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ προς όφελος των γενοσήμων·»Κλειδώνουν» σήμερα οι θέσεις που καταργούνται σε υπουργεία και φορείς – Πρωινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για τους 12.500 δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας τον Σεπτέμβριο·321 δις με σπασμένα φρένα – Εκτός ελέγχου πλέον το δημόσιο χρέος, εκτός τόπου και χρόνου ο Στουρνάρας! 

Επίσκεψη Ξουλίδου των ΑΝ.ΕΛ. στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Κιλκίς η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου συναντήθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου με τον πρόεδρο της Συντονιστικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Βασίλη Μάτσκο και τον πολιτευτή κ. Βασίλη Σιαμπάνη. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε φορείς του Δήμου και συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα.

Ο σεναριογράφος της υπερπαραγωγής "Μέγας Κωνσταντίνος" Miroslav Nicic μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Δήμος Κιλκίς:
Δείτε ΕΔΩ


Δήμος Παιονίας:
Δείτε ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι, οι ωφελούμενες γυναίκες πρέπει να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013.