Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Στο Πρόγραμμα Comenius συμμετέχει τo 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

To 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετέχει σε πολυμερή σχολική σύμπραξη με τίτλο “Influence of the weather on the natural and urban Landscape of different European regions” με έναρξη 1-8-2012 και διάρκεια 2 έτη στα πλαίσια του προγράμματος COMENIUS.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αγαθοπούλου για τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης και για το Κιλκίς των ονομάτων των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου δήλωσε τα εξής:
«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας που κατάφεραν – μέσα από μια επίπονη διαδικασία – να εισαχθούν σε κάποια σχολή και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ανώτερο επίπεδο. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ELVIAL SA, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρεία στον κλάδο της διέλασης αλουμινίου αναζητά συνεργάτη για ΒΟΗΘΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ
Δείτε ΕΔΩ

Συνεχίζει το σερί ο Κιλκισιακός

Χωρίς να ανεβάσει στροφές, ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε την Πέμπτη με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι του Διγενή Λακκώματος, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος και στο εφετινό πρωτάθλημα. Έφτασε έτσι τις πέντε συνεχείς νίκες σε φιλικούς αγώνες και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Συνέλαβαν 30χρονο για ναρκωτικά στην Αξιούπολη Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (05.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 30 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Αξιούπολη Κιλκίς, σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε (4,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Απεργιακός πυρετός στην Εκπαίδευση – Για απεργία από τις 16 Σεπτεμβρίου στα Γυμνάσια και Λύκεια ψηφίζουν χιλιάδες καθηγητές στις συνελεύσεις των ΕΛΜΕ ·Χωρίς πάτο το βαρέλι – Μνημόνιο διαρκείας (νέο πακέτο βοήθειας,, συνοδευόμενο από νέα μέτρα)·Σύρραξη στο G-20 για τη Συρία – Φρένο σε Ομπάμα από Πάπα, Πούτιν, Ρομπάι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τζιχάντ κατά τη Ορθοδοξίας – Κλιμακώνεται η επίθεση στο μάθημα των Θρησκευτικών από τη ΔΗΜ. ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ ·Βόμβα Ντράγκι για νέα μέτρα μαζί με το δάνειο – Νοέμβριο και όχι άνοιξη οι αποφάσεις ·Στα επίπεδα του … 1961 η ανεργία! Θα σπάσει το κοντέρ (με 31,5%) το 2014