Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτά είπε ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια της 78ης Έκθεσης

Φίλες και φίλοι,
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συμβόλιζε για αρκετές δεκαετίες το πρόσωπο της αναπτυξιακής Ελλάδας. Το πρόσωπο του εξαγωγικού δυναμισμού και της εξωστρέφειας.

Συναυλίες στο πλαίσιο της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες θα κλείσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων της φετινής Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Μοναδική εμπειρία οδήγησης από τις σχολές οδηγών "Επί Τροχών" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Την εμπειρία της οδήγησης σε εικονικό περιβάλλον έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της σχολής οδηγών "ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ" στα πλαίσια της φετινής εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης υποψηφίων και τακτικών οδηγών σε κανονικές και ακραίες συνθήκες προσαρμοσμένο στον προσωπικό ρυθμό εκμάθησης του καθένα, σε ασφαλές περιβάλλον και με ελεγχόμενο τρόπο.

Τους τσάκωσαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (06.09.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 44 ετών, για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Τα σχολεία ανοίγουν ή μήπως κλείνουν;

Υπογράφει η Κοινωνίας Πολιτών ν. Κιλκίς
- Τα σχολεία ανοίγουν γιατί έφτασε η 11η Σεπτέμβρη.
- Ανοίγουν όμως όλα;
Ή μήπως όχι;
- Στο νομό μας κάποια νηπιαγωγεία δε θα ανοίξουν όπως και κάποια δημοτικά. Κάποια άλλα θα συγχωνευθούν.
- Ας μη μιλήσουμε για τα ΕΠΑΛ- ΕΠΑΣ. Καταργήθηκαν ειδικότητες, καθηγητές έμειναν χωρίς δουλειά. 28 στον αριθμό.
Αυτά στο χώρο των σχολείων.

Έναρξη Ακαδημίας Μπάσκετ των "Ατρόμητων"

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 ξεκινάει η ακαδημία μπάσκετ των Ατρόμητων στο κλειστό του Καμπάνη. Παλιοί και νέοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες καλούνται να συγκεντρωθούν για την έναρξη και τον διαχωρισμό σε τμήματα. Η ακαδημία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 χρονών.

Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια

1. Στόχοι
- Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο. Αφορά στο διάστημα της πλήρους καρποφορίας και του ανοίγματος των καρυδιών και στη δημιουργία της μέγιστης αυτοάμυνας της βαμβακοφυτείας για όλη την καλλιεργητική περίοδο. 
 Η τακτική παρακολούθηση της καλλιέργειας από τους παραγωγούς και η εφαρμογή των καλλιεργητικών πρακτικών στο σωστό χρόνο, θα συμβάλλουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου. 

Γυναίκες τραγουδούν τον Τσιτσάνη

«ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ»: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
Πίτσα Παπαδοπούλου – Μελίνα Ασλανίδου – Φωτεινή Βελεσιώτη
Συμμετέχει η Ορχήστρα της Πολιτιστικής Εταιρείας Μουσικής «Βασίλης Τσιτσάνης»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013
Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 21:00

Καμπάνα σε ορθοπεδικό του Κιλκίς για φεκελάκι

Του Κώστα Καντούρη
Το δικαστήριο επέβαλε στο γιατρό ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για δωροδοκία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
“Θεώρησα ότι ήταν δώρο, δείγμα καλής θέλησης”, παραδέχτηκε στην απολογία του ο 50χρονος ορθοπεδικός, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού παρέλαβε το ποσό των 400 ευρώ από 33χρονο μετά το χειρουργείο της μητέρας του. Ανέφερε ότι ήταν λάθος του και προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο πως ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ χρήματα, αλλά του τα… έδωσαν.