Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Προσλήψεις προσωπικού στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ», στο πλαίσιο της πράξης « Ίδρυση και Λειτουργία 2 Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τεσσάρων (4) ατόμων στο Ν. Κιλκίς βηματίΖΩ ΙΙ και βηματίΖΩ ΙΙΙ» με κωδικό MIS 373368, στον άξονα προτεραιότητας «11-Πλήρης ενσωμάτωση του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στις 3 Περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», συγχρηματοδοτούμενη από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, προβαίνει στην πρόσληψη φροντιστών ΑμεΑ, (2 θέσεις) και καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση.

Νέα μετεγγραφή στον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού Πέτρου Μπόλωση. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έφτασε να παίζει μέχρι την Κ20 του δικεφάλου. Τον Ιούλιο του 2012 αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Κορδελιού και μέχρι τον Δεκέμβριο είχε τρία τέρματα. Τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Ρούβα στο Ηράκλειο και αγωνίστηκε και με την ομάδα της Κρήτης στην Football League 2.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ», καλεί τα μέλη του στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10.00π.μ. σε Γενική Συνέλευση στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς. 

Αναστέλλεται η συγχώνευση των δημοτικών σχολείων Γοργόπης και Τούμπας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας Σ. Κεδίκογλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα ανεστάλει η ισχύς προγενέστερης απόφασης με την οποία συγχωνεύτηκε το Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης στο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης και το Δημοτικό Σχολείο Τούμπας στο Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού.

Έκλεισε τα φιλικά με ήττα ο Κιλκισιακός

Το τελευταίο φιλικό για τον Κιλκισιακό ήταν στο Σιδηρόκαστρο στο οποίο ο τοπικός Εθνικός επιβλήθηκε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Ιωαννίδης στο 9’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Νέος Διοικητής στο ΠΚΕΕΥΕ στην Κρηστώνη Κιλκίς

Την 16 Αυγ 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΠΚΕΕΥΕ η αλλαγή Διοικήσεως του Κέντρου μεταξύ του παραδίδοντος Διοικητού Συνταγματάρχη (ΠΖ ) Νικόλαου Αραμπατζή και του παραλαμβάνοντος Συνταγματάρχη (ΠΖ) Χρήστου Χαϊδεμένου. Ο νέος Διοικητής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Παιδεία SOS – Η κοινωνία στο πλευρό των καθηγητών που απεργούν από τη Δευτέρα- Συλλαλητήριο το απόγευμα (6.30) έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο·Εκκαθάριση εν λειτουργία για ΕΑΣ- ΕΛΒΟ, ιδιωτικοποίηση για ΛΑΡΚΟ ·Εισηγμένες Χ. Α. – Ζημιογόνες δύο στις τρεις εταιρείες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ακρίβεια δηλητήριο για τα νοικοκυριά! – Ψυχρολουσία! 29,2% αυξήθηκε η τιμή στις πατάτες, 5,8% στα φρούτα και 1,2% στο κρέας ·Ζεσταίνονται οι… μηχανές της «κοινωνικής αναταραχής»- Οριστικό: Οι καθηγητές κήρυξαν απεργίες σε γυμνάσια και λύκεια – Τρεις μέρες χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία, πόλεμος πάλι για τη δραστική ουσία ·Πωλούνται (όπως είναι επιπλωμένα) τα ιαματικά λουτρά

Έπιασαν 44χρονο Ρώσο για καλλιέργεια χασισιού στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (09.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Ομάδα Ασφαλείας Δοϊράνης, ένας υπήκοος Ρωσίας 39 ετών, για κατοχή ναρκωτικών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.