Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Το τίμιο ξύλο του Σταυρού του Χριστού υπερβαίνει τους νόμους της φύσεως

[εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου] 
Πολύτιμη ποιμαντική ευκαιρία αμεσότερης προσωπικά και συλλογικά επικοινωνίας αποτελεί ο Αγιασμός για τη νέα μαθητική χρονιά· τόσο με τους μαθητές, όσο και με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, με παριστάμενες σ᾽ αυτήν την ευκαιρία και τις τοπικές Αρχές· για κάθε κληρικό-εφημέριο ενορίας με εκπαιδευτήρια, πολύ δε περισσότερο για κάθε Ποιμενάρχη Μητροπόλεως.

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Αγαθοπούλου δήλωσε...

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και τίποτα δεν θυμίζει πια εκείνο το όμορφο συναίσθημα που τις πρώτες μέρες κάθε Σεπτέμβρη πλημμύριζε μαθητές, δασκάλους και γονείς. Από τότε που οι κυβερνήσεις των μνημονίων και εκείνοι που τις υπηρετούν, έβαλαν στον στόχο τους το Δημόσιο Σχολείο, επιχειρούν να το μετατρέψουν σε μια απρόσωπη διαδικασία της αγοράς, με ποσοτικά και οικονομικά κριτήρια, που να αφορά όλο και λιγότερους μαθητές, όλο και λιγότερους εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο.

«Νεκρώνουν» Ασφαλιστικά Ταμεία – ΟΑΕΔ από τις 16 Σεπτεμβρίου

Λουκέτο βάζουν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι εργαζόμενοι σε όλους τους φορείς του Υπουργείου Εργασίας, τα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΟΑΕΔ.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ · Το Μνημόνιο κλείνει τα σχολεία – Χιλιάδες διδακτικά κενά παραδέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός στέλνει εγκύκλιο στο παρά πέντε, για υποχρεωτικές αποσπάσεις μέχρι την Δευτέρα…·Συρία – Στον «πάγο» οι βόμβες από τον Ομπάμα μέχρι νεωτέρας·Λικ Κοέν (ΕΚΤ): - Το τρίτο Μνημόνιο δεν αρκεί, θα χρειαστεί και τέταρτο!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Χυδαία επίθεση από τον Νότη –Να απολυθεί σήμερα! – Ο ανεπαρκής υφυπ. Ανάπτυξης στρέφεται κατά της Δημοκρατίας με αστήρικτα «σενάρια» - Διαψεύδει ότι κάποιες κυρίες, σε δεξίωση του Κοπελούζου, τον πέρασαν για σερβιτόρο· Πιο σκληρό χαράτσι – Μόνο η πρώτη κατοικία των ανέργων θα εξαιρείται! Κανείς και τίποτε άλλο –Θα πληρώσουν ακόμα και οι πολύ φτωχοί ·Επιδοτήσεις – ανάσα έως και 20.000 ευρώ για αγρότες κάτω των 40 ετών

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Έναρξη εγγραφών και λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. άνοιξαν για τη νέα σεζόν 2013 – 2014 και λειτουργούν κανονικά καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) 6-8 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων).

Τελικά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής μεταξύ Πανσερραϊκού-Κιλκισιακού

Ο αγώνας Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής μεταξύ Πανσερραϊκού-Κιλκισιακού θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 4.00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ και αυτό γιατί την Κυριακή την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχαχθεί το παιχνίδι Εθνικός Γαζώρου-Νίκη Βόλου για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απεργιακό δελτίο ΕΛΜΕ Κιλκίς

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 έγινε στο εργατικό κέντρο η πρώτη συνάντηση της ανοιχτής απεργιακής επιτροπής της ΕΛΜΕ. Οι δράσεις οι οποίες προγραμματίστηκαν είναι οι εξής: