Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη Τσίπρα σε Τζιτζικώστα

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα, συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία βουλευτών και εκπροσώπων της γραμματείας της Κ.Ο. Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Του πούλησε μέσω διαδικτύου μοτοσυκλέτα που δεν υπήρχε

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου σχετικά με την πώληση δίκυκλης μοτοσυκλέτας σε βάρος ενός πολίτη. 

Σκοτώθηκε 17χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Στις 13.09.2013 το βράδυ, στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Πολυγύρου (ύψος Αγίου Μάμα), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.