Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Αγιασμός παιδικών και εφηβικών τμημάτων
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. Όπως κάθε χρόνο μοιράστηκαν στα παιδιά τα καθιερωμένα πλέον κεράσματα. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το χορευτικό τους επίπεδο.

Οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών δε θα περάσουν

Υπογράφει η ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα πανελλαδικής δράσης ενάντια στις υποχρεωτικές μετακινήσεις, στις διαθεσιμότητες- απολύσεις και στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου οργανώνουμε συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση, στις 8.30 π.μ. (τρίωρη στάση 8.00 π.μ. - 11.00 π.μ. από ΕΛΜΕ και 11.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. από ΟΛΜΕ)

Πανελλαδική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ με συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μη Βίας, διοργανώνουμε πανελλαδική αιμοδοσία για την υποστήριξη της τράπεζας αίματος της ΟΝΝΕΔ την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, σε 23 κεντρικές πόλεις της χώρας. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με Νοσοκομεία και κέντρα υγείας των πόλεων, είτε στους χώρους τους είτε με χρήση κινητής μονάδας αιμοδοσίας, όπου διατίθεται.

Παραλύει το αμερικανικό δημόσιο

Μετά την αποτυχία του Κογκρέσου να συμφωνήσει στο σχέδιο προϋπολογισμού, το νέο οικονομικό έτος στις ΗΠΑ ξεκινά ουσιαστικά χωρίς ισχύοντα προϋπολογισμό. Στον «αέρα» 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Οι δομές του νεοφασισμού - Οι Έλληνες Πολίτες δεν ξεχνούν

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
Από το 2008 με το κάψιμο της Ολυμπίας, της Πελοποννήσου και της Αθήνας έως σήμερα η χώρα υφίσταται μια συνεχή αποσταθεροποίηση. Αυτή έχει πολλούς υποκινητές, παίρνει διάφορες μορφές και φθάνει σε πολλά επίπεδα συγκρούσεων και έντασης. Ένα από αυτά είναι οι πιλοταρισμένες δολοφονίες και πυρπολήσεις.

Επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918», στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/09/2012 η 95η πανηγυρική επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918», στο Διασυμμαχικό Μνημείο του Πολυκάστρου.

Η σεξουαλικότητα σήμερα στο εκπαιδευτικό σύστημα: Ανάγκη, επιθυμία, κοινωνική κατασκευή

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους:

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις ελλείψεις σε δομές υγείας του Δήμου Παιονίας

Προς τον Υπουργό Υγείας
"Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας υπ’ αριθμ. 42/24.07.2013, σχετικά με τις ελλείψεις σε δομές υγείας του Δήμου Παιονίας, η οποία παραμένει αναπάντητη από τον αρμόδιο υπουργό, μολονότι έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεση της. Η ερώτηση μας είναι η παρακάτω:

Αγροτική ανάπτυξη και το εναλλακτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το πρόγραμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν είναι μια υπόθεση «τεχνικών», αλλά μια ζωντανή σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες και μέσα από το διάλογο και τη συμβολή όσων έχουν τη γνώση και την εμπειρία, μπορεί να προκύψει ένα εναλλακτικό σχέδιο παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς 30 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου 2013

Με ένα πλούσιο, πολυθεματικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα, συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και πλέγμα δράσεων τόσο καλλιτεχνικών όσο και κοινωνικών, το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας γιορτάζει φέτος 15χρόνια ζωής.

«Έκφραση συγχαρητηρίων για συμβουλές ασφάλειας»

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Διαβάζουμε κατά καιρούς ανακοινώσεις της Αστυνομίας για μέτρα προστασίας των κατοικιών κατά την απουσία των ενοίκων και των ιδίων.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Προσχέδιο Προϋπολογισμού – Συνταγή απελπισίας και για το 2014 ·Καταπέλτης το κατηγορητήριο – Ο «κοριός της ΕΥΠ» αποκαλύπτει τη δομή της Χ. Α. ·Λουκέτο από σήμερα στον Σκαραμαγκά – Στον «αέρα» οι 1.000 εργαζόμενοι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Άγριοι φόροι και το 2014- Στον Προϋπολογισμό για το επόμενο έτος που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή ·Ο κόσμος παρακολουθεί άφωνος το.. σίριαλ Χρυσή Αυγή – Σενάριο αντικατάστασης των συλληφθέντων βουλευτών από αναπληρωματικούς ·Επικίνδυνος τυμπανιστής – Δίνει τον ρυθμό ο Βενιζέλος με νομοθετικές ακροβασίες – Συνέντευξη για κλάματα – Δεν επέτρεψε στην (ενοχλητική) δημοκρατία να υποβάλλει ερώτηση – Θράσος! Παραδέχθηκε το εθνικό ολίσθημα (του) με το ψευδοκράτος

Θα ηχήσουν αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 δοκιμαστικά οι σειρήνες

Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: Στο πλαίσιο της άσκησης ΤΑΜΣ “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013” θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ως ακολούθως:

Διοικ. Εφετείο Αθηνών: Stop στη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών, δημ. αστυνομικών

Φρένο στη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών που, σύμφωνα με το δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση αντανακλά και σε αυτή των δημοτικών αστυνομικών, βάζει με απόφασή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με χθεσινή του απόφαση επί σχετικής αίτησης καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επετειακή εκδήλωση στο Κιλκίς για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή τα 39 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28-09 από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς επετειακή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα της Κ.Ε. Νίκο Ανδρουλάκη.

Αναγνώριση Σωματείου με επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΥΛ ΜΑΧΗΣ ΕΠΑΦΗΣ»

Mε την υπ΄αριθ.34/2013 διάταξη του Ειρηνοδικείου Κιλκίς αναγνωρίστηκε το Ν.Π.Ι.Δ. με επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΥΛ ΜΑΧΗΣ ΕΠΑΦΗΣ», με έδρα την πόλη του Κιλκίς και εγκρίθηκε το καταστατικό του, αποτελούμενο από 28 άρθρα.
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Δημήτριος Κ. Κυριακίδης (Α.Μ. 88)