Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εκδρομή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς στην Ξάνθη


Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Μια ομάδα νεανική αλλά γεμάτη ταλέντο ρίχνεται ξανά στη μάχη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς. Πρόκειται για την ανδρική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς η οποία με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια ευελπιστεί για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει και να επιδείξει αθλητικό ήθος και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα της είναι αυτήν την Κυριακή 6 οκτωβρίου στις 16:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Κιλκίς με αντίπαλο την ομάδα του Αίαντα Πολυκάστρου.

Τι το ήθελε το ωτοστόπ;

Στις 04.10.2013 το πρωί στο Δημητρίτσι Σερρών, αρχικά ένας ημεδαπός 53 ετών κάνοντας ωτοστόπ επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος, αφού οδήγησε τον 53χρονο σε αγροτική περιοχή, με την χρήση σωματικής βίας κτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο λαιμό, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 26.500 ευρώ.

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Thessaloniki Night Half Marathon

Εγκύκλιος και προτροπές για την νομιμοποίηση αυθαίρετων σταυλικών εγκαταστάσεων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την έκδοση της εγκυκλίου του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ κ. Σωκράτη Αλεξιάδη, που διασαφηνίζει, μεταξύ άλλων, τη διαδικασία νομιμοποίησης αυθαιρέτων σταυλικών εγκαταστάσεων και η οποία απεστάλη στις Υπηρεσίες Δόμησης της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Για το φόρο ακινήτων το ΚΚΕ λέει…

"Η φορολόγηση των ακινήτων και αγροτεμαχίων ακόμη και εγκαταλελειμμένων, είναι ένα ακόμη άγριο μέτρο σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση ψεύδεται και κοροϊδεύει όταν υποστηρίζει ότι «κανένα νέο μέτρο δεν θα πάρει, γιατί δεν αντέχει ο λαός».

Διασύνδεση του Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων Εφοδίων και Εισροών με το ΓΕΜΗ

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, πραγματοποιείται διασύνδεση του Ενιαίου Μητρώου Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων Εφοδίων και Εισροών με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), με στόχο τη συγκρότηση ενός ενιαίου πλαισίου οργάνωσης, ενημέρωσης και χρήσης των μητρώων της δημόσιας διοίκησης, που αποτελούσε ανέκαθεν πάγια απαίτηση τόσο του εμπορικού, όσο και του αγροτικού κόσμου. 

Ευχαριστήριο Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) του Δήμου Κιλκίς επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στο Σύλλογο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς για τα είδη μαναβικής, τα ρούχα και τα υποδήματα που συγκέντρωσε και διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς για τις ανάγκες λειτουργίας του.

Ευχαριστήριο 1ου 12/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου 12/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στον Βουλευτή του νομού Κιλκίς κ. Γεωργαντά Γεώργιο, για την ευαισθητοποίηση και την παρέμβαση του προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, με σκοπό τη θετική ανταπόκριση του προς τα αιτήματα του Σχολείου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η σχολική μας μονάδα παρέλαβε από τον Ο.Σ.Κ. καινούρια θρανία, καρέκλες, γραφεία εκπαιδευτικών κ.ά. ανανεώνοντας τα εξοπλιστικά της είδη και παρέχοντας στους μικρούς μαθητές ένα καλαίσθητο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον μάθησης.

Τσάι Αγάπης για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013, στις 6μ.μ. στο κέντρο “ΘΕΑΤΡΟ”, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) του Δήμου Κιλκίς διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση-τσάι αγάπης
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μίνι λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών στο Κέντρο.
Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ. Προπώληση στα γραφεία της ΚΔΕΚ.

«Ημερίδα του ΚΠΕ Κιλκίς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Το Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο πλαίσιο της καθιέρωσης της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» από το Υ.ΠΑΙ.Θ., διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση-ημερίδα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Εργομετρικά τεστ για την ομάδα του Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς

Στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και συγκεκριμένα στο εργαστήριο εργοφυσιoλογίας-εργομετρίας όπου επιδόθηκαν με επιτυχία σε εργομετρικά και ιατρικά τεστ κάτω υπό την επίβλεψη του Επίκουρου καθηγητή εργοφυσιoλογίας κ. Θωμά Μεταξά και του επιστημονικού συνεργάτη του εργαστηρίου και προπονητή του "Αίαντα" Κιλκίς, Χάρη Μηναρετζή, καθώς και των προπονητών του συλλόγου Αλέξανδρου Παυλίδη και Φίλιππου Μισαηλίδη.

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση χθες 3 Σεπτεμβρίου 2013 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων που καταγράφονται σε διάφορες περιοχές, πραγματοποιήθηκε χθες (03.10.2013) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, σε όλους του νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Χάρισε ζωή, όχι πόνο - Ολοκλήρωση αιμοδοσίας από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική δράση αιμοδοσίας «χάρισε ζωή. Όχι πόνο!» με τη συμμετοχή και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς. Εθελοντές αιμοδότες βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και προσέφεραν αίμα, μεταδίδοντας παράλληλα και το μήνυμα της καταδίκης της βίας από όπου και αν προέρχεται.

Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν χθες (03.10.2013) το απόγευμα, σε χωριά των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 82 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Κρούσμα λύσσας στην Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης

Από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: «Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 το Εργαστήριο Αναφοράς Λύσσας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μας γνωστοποίησε την επιβεβαίωση λύσσας σε δείγμα κόκκινης αλεπούς που απέστειλε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Μ..Ε. Θεσσαλονίκης για εξέταση. Το κρούσμα αυτό είναι το δεύτερο που εντοπίζεται μέσα στα όρια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και το 29ο σε όλη τη χώρα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Γύπες σε 70 δις κόκκινα δάνεια – Σε «κακές τράπεζες» (bad banks) φορτώνουν οι ελληνικές τράπεζες τα «κόκκινα δάνεια» βάζοντας στη διαχείρισή τους ακόμη και ιδιώτες.. ·Διοικητικοί υπάλληλοι στα Πανεπιστήμια – Νέα πενθήμερη απεργία κατά της διαθεσιμότητας·Στη φυλακή αρχηγός και υπαρχηγός – Στον ανακριτή ο Ν. Μιχαλολιάκος απαρνήθηκε τον ναζισμό. Βγαίνοντας χαιρέτησε ναζιστικά – Ούτε η Κ. Ο. της Χ. Α., δεν περίμενε τον «αρχηγό»..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υψηλή πύλη με γιαταγάνι –Ο Νταβούτογλου στην… αναμπουμπούλα χαίρεται – Εκβιάζει με μουφτή και τζαμιά (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη) για να ανοίξει τη Σχολή της Χάλκης –Και προκλητικά μαθήματα στην Ελλάδα: Να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της! ·Σοκ 1- Το κόλπο με την εκχώρηση ακινήτων για χρέη – Σοκ 2- «Χαλάζι» τα χαράτσια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 ·Δικαστές κατά τηλε-εισαγγελέων –Καταπέλτης η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου για όσου κουνούν το δάκτυλο στους λειτουργούς της Θέμιδος – Έγκυρες πηγές – Έδωσαν φρουρά στους «αστέρες» που … πυροβολούν τη Χρυσή Αυγή

"Η υποκρισία διάχυτη στην πλειοψηφία για τη Χρυσή Αυγή"

Υπογράφει η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
"Στην προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς για μια ακόμα φορά ξεκαθαρίστηκε ότι οι παρατάξεις, ανεξάρτητες ή μη, στηριζόμενες ή μη από κόμματα, παίζουν το ρόλο που παίζουν τα κόμματα στα οποία ανήκουν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Και εξηγούμαστε. Η Λαϊκή Συσπείρωση ξαναέβαλε το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και το γεγονός της πρόσκλησης μιας εγκληματικής οργάνωσης σε δραστηριότητες, γιορτές κλπ που οργανώνει ο δήμος.

Χάλκινο στον ακοντισμό ο Χαμουρούδης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων του Ζάγκρεπ

Με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ολοκλήρωσε και για φέτος την αγωνιστική του χρονιά ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πρωτεύουσα της Κροατίας το Ζάγκρεμπ και συγκεκριμένα στο στο στάδιο ¨Μλαντοστ¨ από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον και στον ακοντισμό στην κατηγορία Μ 50 με βολή στα 44,94 μ.

Ο Παύλος Πασσαλίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ για την ανάπτυξη του ν. Κιλκίς