Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κρούσμα ευλογιάς σε έξι αιγοπρόβατα στην περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την εμφάνιση κρούσματος ευλογιάς σε μικρή οικόσιτη εκμετάλλευση αιγοπροβάτων αποτελούμενης από έξι αιγοπρόβατα στην περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, το τμήμα Κτηνιατρικής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στην επιβολή των ακόλουθων μέτρων:

Έναρξη βιωματικών σεμιναρίων για γονείς στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου έγινε η έναρξη των Βιωματικών Σεμιναρίων για γονείς, που προγραμμάτισε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κιλκίς. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης με συντονίστριες των σεμιναρίων τις κ. Βασιλική Μπογιατζάκη (κοινωνική λειτουργός – ψυχολόγος) και κ. Κυριακή Σιδηροπούλου (ψυχολόγος).

Ερώτηση Γεωργαντά για το πετρέλαιο θέρμανσης

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συνυπέγραψε ερώτηση 26 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομικών, στην οποία καταγράφονται οι αδικίες και οι στρεβλώσεις περί του καθεστώτος διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και ζητείται η αναθεώρησή του προς όφελος των πληττόμενων νοικοκυριών, ιδιαίτερα των περιοχών, όπως ο ν. Κιλκίς, που αντιμετωπίζουν βαρύ Χειμώνα.

"Express" το νέο στεγνοκαθαριστήριο στο Κιλκίς


Αφιέρωμα στην ντοκιμαντερίστρια Αλίντα Δημητρίου με αφορμή τον προσφατο χαμό της, από την "Ανοικτή Οθόνη" Κιλκίς

Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013,
7μμ: Πουλιά στο βάλτο
9μμ: Η ζωή στους βράχους
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ολοκλήρωση των βιωματικών εργαστηρίων στο Κιλκίς για παιδιά 4-5 χρονών

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίςτα βιωματικά εργαστήρια με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» που απευθύνονταν σε παιδιά ηλικίας 4 έως 5 χρονών.

Συνέλαβαν τέσσερα άτομα γιατί έπαιζαν ¨Αμερικάνα" στο Νέο Γυναικόκαστρο Κιλκίς και κατέσχεσαν 8 ευρώ

Συνελήφθησαν χθες (07.10.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 30, 21, 23 και 24 ετών, για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Παρουσίαση βιβλίου του Σταύρου Καλεντερίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το βιβλίο του Σταύρου Καλεντερίδη «Δημοκρατία, το Πολίτευμα που περιμέναμε: Η πρώτη Δημοκρατική Συνταγματική πρόταση για την Ελλάδα», παρουσιάστηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Τον σκότωσε το δέντρο που προσπαθούσε να κόψει

Χθες  (07.10.2013) το μεσημέρι, στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, ένας 63χρονος ημεδαπός ενώ εκτελούσε εργασίες ξύλευσης πεύκου, καταπλακώθηκε από κορμό αυτού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Η συνταγή για τον νέο Προϋπολογισμό – Ανάπτυξη της φτώχειας – Ένας στους τρεις Έλληνες φτωχός (31%) στην εποχή των Μνημονίων σύμφωνα με την Eurostat ·Μετά τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη στρατιωτική δομή της Χρυσής Αυγής – Προς συμπληρωματικές διώξεις για κατάλυση πολιτεύματος·Αντώνης Σαμαράς – Ντίλερ στο Ισραήλ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ποιοι θα χάσουν το ΕΚΑΣ!- Ο Προϋπολογισμός του 2014 δείχνει τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα – Πρόσθετοι φόροι 2 δις, αλλά και περικοπές 4 δις (από ασφάλιση, περίθαλψη, μισθούς και δαπάνες) ·Με αγιασμό ξεκίνησε ο Γολγοθάς της Βουλής – Προϋπολογισμός, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το λουκέτο στην ΕΡΤ (τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ;), διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής στην ατζέντα·Θράκη: Απειλούν πάλι οι Τούρκοι

Στη φυλακή Άκης, Βίκυ και Αρετή – Δημεύτηκαν τα περιουσιακά τους στοιχεία

Στην φυλακή θα παραμείνουν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και πέντε συγκατηγορούμενοί του, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του, σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους.