Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Θέλετε να μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο;

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του, εκδηλώνει το ενδιαφέρον για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων. Για την πραγματοποίηση αυτών των τμημάτων απαιτείται η συμμετοχή ικανοποιητικού αριθμού ατόμων. Περισσότερες διευκρινήσεις στα γραφεία του συλλόγου καθώς και στο τηλ. 6944560499.

Ο Ταξίαρχος Δημήτριος Μπίκος μιλά για την Πολυεθνική Άσκηση CPX TALOS 2013

Ενημέρωση από τον Ταξίαρχο Δημήτριο Μπίκο για την Πολυεθνική Άσκηση CPX TALOS 2013, που θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2013, 9:30 π.μ. στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Σεμινάρια κατασκευής κοσμήματος στο Κιλκίς

Θα πραγματοποιηθούν και φέτος τα σεμινάρια κοσμήματος στο Κιλκίς, τα οποία σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απασχοληθείτε δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο σας και να καλλιεργήσετε τα ενδιαφέροντά σας.

Με τον Άρη Ακροποτάμου παίζει αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 ο Κιλκισιακός

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει στις Ελευθερές Καβάλας τον Άρη Ακροποτάμου για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι διεξάγεται στις Ελευθερές διότι πραγματοποιούνται εργασίες στην φυσική έδρα του Άρη.
Η αποστολή του Κιλκισιακού έχει ως εξής: Αμανατίδης, Ηλιάδης, Ηλιόπουλος, Καρανδρέας, Καρατζιάς, Καρυπίδης, Κυρίου, Λογγινίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μπαντής, Μπελίτσας, Μπόλοσης, Μωυσίδης, Περπερίδης, Σαββίδης, Σαβελίδης, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης.

Φούλαρε το αμάξι του και την έκανε χωρίς να πληρώσει

Συνελήφθη χθες (11.10.2013) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 40 ετών, για μη καταβολή αντιτίμου σε βενζινάδικο μετά από εφοδιασμό του οχήματός του με καύσιμα.

Με το έργο “Οι μουσικοί της Βρέμης" η τελετή λήξης του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Με το έργο “Οι μουσικοί της Βρέμης” από το Ljubljan Κουκλοθέατρο της Σλοβενίας θα γίνει η τελετή λήξης του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο.

Ομιλία για τις εξελίξεις στο θέμα των μεταλλείων χρυσού στο Κιλκίς







Η ομάδα SOS ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει ομιλία με θέμα: Οι εξελίξεις όσον αφορά τα μεταλλεία χρυσού, με ομιλητές μέλη της Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγιάς. Σάββατο 12/10/2013 και ώρα 19:30 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Κιλκίς (Καλούδη 13-πεζόδρομος)

Εκδήλωση συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς με τον Γ. Σταθάκη

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά σε χωριό της Πέλλας

Συνελήφθησαν χθες (11.10.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 68 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Διευκρινίσεις για την επιστροφή της 2ης δόσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου

Για την Επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου Κίνησης 2013 η πρόβλεψη του προϋπολογισμού ήταν 80 εκατ. ευρώ για την 1η δόση και αντίστοιχο ποσό για τη 2η δόση, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίζονταν οι αναγκαίοι εθνικοί πόροι. Με απόφαση του κ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η 2η δόση της επιστροφής θα είναι ισόποση της 1ης δόσης.

Ανακοινώσεις «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6:30μμ, στα γραφεία του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιου Τρύφωνα» Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς.Οι αριθμοί που κέρδισαν είναι οι εξής:

Αγιασμός για τη νέα χρονιά του συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας

Την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2013-14, για τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων Γουμένισσας», σηματοδότησε ο Αγιασμός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6:30μ.μ., στο εντευκτήριο του Συλλόγου, παρουσία πλήθους κόσμου.