Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

28 επώνυμοι Κιλκισιώτες φέρονται να έχουν παραγγείλει τη νέα Lamborghini Veneno Roadster των €3,3 εκατ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες (οι οποίες βέβαια ελέγχονται για την αξιοπιστία τους) 28 επώνυμοι Κιλκισιώτες έχουν παραγγείλει το πανάκριβο μοντέλο με σκοπό να πιέσουν την κυβέρνηση να επιταχύνει την κατασκευή του δεύτερου κομματιού του αυτοκινητόδρομου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης.

Μια μέρα μετά την διαρροή των πρώτων επίσημων φωτογραφιών της Veneno Roadster, η Lamborghini προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου ακραίου και πανάκριβού μοντέλου της.

«Θετική η έκβαση της “μάχης για τη φέτα”»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την κατάληξη της εμπορικής συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Καναδά και τη θετική για τα ελληνικά συμφέροντα επίλυση του ζητήματος που είχε προκύψει ως προς την ονομασία των λευκών τυριών Καναδά με την επωνυμία «φέτα», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνεργασία στίβου Αίαντα Κιλκίς με διατροφολόγο

Το τμήμα στίβου του Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την «διαιτολόγο-διατροφολόγο MSc» Ανθή Ισμήνη Ναούμη, πτυχιούχο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην διατροφή αθλητών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.

47χρονη Βουλγάρα εξέδιδε 35χρονη Ρουμάνα

Συνελήφθη σήμερα (19.10.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία υπήκοος Βουλγαρίας 47 ετών, για μαστροπεία και παραβάσεις σχετικά με τη νομοθεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από τα ΝΠΙΔ του Δημοσίου 1.000 από τις 4.000 απολύσεις του Δεκεμβρίου

Τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) των υπουργείων θα αποτελέσουν τη βασική «πηγή» των υπόλοιπων 1.000 έως 1.200 υπαλλήλων, που, σύμφωνα με την κυβέρνηση, απομένουν, ώστε να συμπληρωθούν οι 4.000 απολύσεις του Δεκεμβρίου.