Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Αναγκαίες οι καλλιεργητικές παρεμβάσεις τώρα για την προστασία από το πράσινο σκουλήκι»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ενόψει της ολοκλήρωσης της συγκομιδής του βαμβακιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς


Ετήσιος χορός 2013 του Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς "Το Αρκάδι"


Ήττα για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ.Κ.

Την ήττα γνώρισε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς στην έδρα της νταμπλούχου Α.Ε.Κ. Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Κιλκισιώτες να αγωνιστούν με πάθος και να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι είναι και το λογικό φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αφού διαθέτουν αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό και αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας.

Εκδήλωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου νομού Κιλκίς


Ξενικά η λειτουργία του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (Αγροτικό ΕΤΕΑΝ)

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για τη δημιουργία του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, με την αποδοχή της προσφοράς της Τράπεζας Πειραιώς.

"Από την υποκρισία και τη διαχείριση στην υπέρβαση"

Του  Νίκου Ανδρουλάκη
Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
Αν εκείνο το τραγικό βράδυ ο Παύλος Φύσσας δεν έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του Ρουπακιά, το πιθανότερο ήταν να συνεχιζόταν ο στρουθοκαμηλισμός για το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των τριών χωριών, Αμπελόφυτο (Μουρσαλή), Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) και Κλειστό (Μουσγαλή) Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, η Ένωση Ποντίων «Μαύρη Θάλασσα» και ο Σύλλογος μας, που είναι αφιερωμένη στα 72 χρόνια από το ολοκαύτωμα των τριών χωριών, Αμπελόφυτο (Μουρσαλή), Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) και Κλειστό (Μουσγαλή) Κιλκίς. 

Πυρκαγιά στην δασική περιοχή «Αλωνάρα» των Πλαγίων Παιονίας

Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 19η Οκτωβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και περί Ω/15:25΄περίπου σε δασική έκταση στη θέση «ΑΛΩΝΑΡΑ» ΝΔ και σε απόσταση 5 χλμ. του οικισμού Πλάγια του Δήμου Παιονίας.

Κατανομή 4 εκατ. ευρώ για αναδιάρθρωση 3.261 στρεμμάτων αμπελώνων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για την «Κατανομή των κοινοτικών κονδυλίων για την αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελώνων για την περίοδο 2013/2014».

Αποτελέσματα Εθνικού Διαγωνισμού EcoTASK του δήμου Κιλκίς

Το έργο με τίτλο “Προς το φως” της Παναγιώτας Καρβουνιάρη έλαβε το πρώτο βραβείο του Εθνικού Διαγωνισμού «Πολυτέλεια και τέχνη που γεννιέται από τα σκουπίδια», που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GRUNDTVIG LEARNING PARTHNERSHIPS με τίτλο “Exchange of approaches and strategies for development of eco-awareness” (EcoTASK).

ΑΠΘ: Μια πρώτη (έστω μικρή) επιτυχία κατά της αυθαιρεσίας!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Το Σάββατο που πέρασε μια ομάδα αναρχοαυτόνομων ή δήθεν αναρχοαυτόνομων, αποφάσισε να οργανώσει πάρτυ στο γνωστό φουαγιέ (χώρος περίκλειστος από τζάμια) του κτηρίου της Νομικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ .

2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Στην 4η θέση ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο 2ος Νυχτερινός Διεθνής Ημιμαραθώνιος αλλά και ο δρόμος Υγείας των 5 χιλιομέτρων.
Η εκδήλωση έβγαλε στους δρόμους της παραλίας όχι μόνον τους συμμετέχοντες, που ήσαν χιλιάδες, αλλά και πολλαπλάσιους φίλους και συγγενείς, που στήθηκαν στο πεζοδρόμιο για να ενθαρρύνουν τους δρομείς.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κλίμα πολέμου – Σκοτεινό ποτάμι – Σε τεντωμένο σκοινί το Μαξίμου μπροστά στο τελεσίγραφο της τρόικας για νέα μέτρα ·Χαράτσι στα κλασικά φάρμακα για να αυξηθούν οι πωλήσεις γενόσημων ·Γερμανική τορπίλη στην Ελλάδα – Το Βερολίνο αίρει τις επιφυλάξεις του για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΕΘΝΟΣ ·Έκπτωση φόρου με αποδείξεις νέου τύπου – Έως και 40% το τελικό όφελος για τους πολίτες·Πολιτική διαπραγμάτευση – ΣΕ επίπεδο κορυφής η κόντρα για το χρέος ·Πανεπιστήμια – Επιστράτευση προ των πυλών

Πρόταση Τονικίδη: «Να πραγματοποιούνται οι μαθητικές εκδρομές μόνο εντός Ελλάδας»

"Είναι γνωστή στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Kιλκίς να ζητήσει από την Εκπαιδευτική Κοινότητα του νομού μας να μην πραγματοποιούνται οι μαθητικές εκδρομές εκτός αλλά εντός Ελλάδας.

Κιλκισιακός - Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-0


Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΔΗΜΑΡ Κιλκίς

Την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς στα καινούργια μας γραφεία στο Κιλκίς (Πόντου 6). Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αντωνίου Κιλκίς