Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μετάλλιο για τον Κιλκισιώτη Απόστολο Κάκαρη στο Πανελλήνιο motocross 2013

Αυλαία για το Πανελλήνιο motocross 2013, στην πίστα της Μητρόπολης Καρδίτσας, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου.

«Ο εθισμός στα Social Media»

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, με 36 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση, στο πλαίσιο της ερευνητικής δράσης διεξάγει έρευνα με θέμα: “Ο εθισμός στα Social Media”.

"Η υγεία πάνω από όλα" για τον Κιλκισιακό

Από ιατρικές εξετάσεις συνεχίζουν να περνούν οι ποδοσφαιριστές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ. Η υγεία είναι πάνω από όλα, για αυτό όλοι οι παίκτες θα εξετασθούν από ειδικούς.

«Η κοινωνία που αγωνίζεται ενωμένη, νικά τελικά»

Υπογράφει το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο
Κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ “Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις” (22/10/2013) έγινε τελικά αποδεκτή η πρόταση για την εξαίρεση των ορυκτών υλών που περιγράφονται από το άρθρο 143 του Μεταλλευτικού Κώδικα (νόμος 210/1973.)

"Τους καταδικάζουμε"

Υπογράφει το  Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των φορέων της πόλης για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να προχωρήσει στην κατάργηση της θέση του γναθοχειρουργού στο Νοσοκομείο μας.

Ο Κιλκισιακός κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός μετά από πρωτοβουλία του Βασίλη Σεργιαννίδη ανακοινώνει πως στους δύο εντός έδρας αγώνες με Μακεδονικό (3/11) και Εθνικό Σιδηροκάστρου (10/11) θα διαθέσει μέρος των εσόδων στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ). Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερο το μέλλον των παιδιών μας!

«Διαμαρτυρία - καταγγελία για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κιλκίς εκ των έσω»

Υπογράφει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς Κιλκίς και το Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Κιλκίς 
"Με σκοπό την ορθότερη ενημέρωσή σας έχουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:  Σε καθημερινή βάση βιώνουμε εδώ και 5 χρόνια την ποσοτική και ποιοτική μείωση των παρεχομένων από το νοσοκομείο μας υπηρεσιών, την υποβάθμιση των συνθηκών εργασίας, την απαξίωση του λειτουργήματός μας, την αμφισβήτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, αλλά και τις τραγικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό και κτηριακό εξοπλισμό, μα και σε ανθρώπινο δυναμικό.

370.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς 399 παραγωγών για αποζημιώσεις την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 353 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 250.759,84 ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2012 και 2013.

73χρονος τούμπαρε και σκοτώθηκε

Στις 24.10.2013 το μεσημέρι, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Εξαπλάτανου, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας Πέλλας.

Έκθεση με θέμα "Έργα τέχνης από σκουπίδια" στο Κιλκίς


Απεργοί και Κόκα Κόλα ερίζουν για τους καταναλωτές

«Μπράβους και μαχαιροβγάλτες επιστράτευσε η διεύθυνση της Κόκα Κόλα για να «προστατεύσει» δήθεν, το εργοστάσιο της στην Θεσσαλονίκη, που εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται κάτω από την άγρυπνη περιφρούρηση των απεργών που ανήκουν στο εργοστασιακό σωματείο και στο Συνδικάτο Εμφιαλωμένων Ποτών Βορ. Ελλάδος».
(Εφημερίδα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, 15 Αυγούστου 1987)


Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Το πρόσφατο ιστορικό:
Τον περασμένο Ιούνιο το Σωματείο των Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα 3 Ε ήλθε σε συμφωνία με την εταιρία και υπέγραψαν διμερή συμφωνία: κατά τα λεγόμενα των συνδικαλιστών η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από δέσμευση των διαπραγματευτών της πολυεθνικής, ότι έως τη λήξη του τρέχοντος έτους δε θα υπήρχαν απολύσεις – αλλά η Κόκα Κόλα με τη λήξη της θερινής περιόδου (περίοδος με υψηλή ζήτηση προϊόντων) εξαπέλυσε κύμα απολύσεων.

Υπουργικές διευκρινίσεις σχετικά με τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα

Σχετικά με τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διευκρινίζει εκ νέου ότι κατά την περίοδο 2013 - 2014 οι προσλήψεις γίνονται με βάση τους ακόλουθους δύο κανόνες:

Αυξημένα μέτρα τροχαίας, σε όλη την επικράτεια, κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας. 

Εκδηλώσεις μνήμης Πολιούχων Πέντεκαίδεκα Μαρτύρων Κιλκίς


Η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” Μικρόκαμπος Κιλκίς

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το χωριό “επιστρέφει” στο επίκεντρο ! Η αγαπημένη εκπομπή της τηλεόρασης 4Ε σας παρουσιάζει νέους τόπους και αυτή την σεζόν. Ο Μικρόκαμπος του νομού Κιλκίς έρχεται στις μικρές σας οθόνες, τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά σε όλη την Ελλάδα

Σεμινάριο kick boxing με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1 Ernesto Hoost

Η εκπαιδευτική ομάδα kick boxing του γυμναστηρίου Kinesis-Gym συμμετείχε στο μεγαλύτερο σεμινάριο kick boxing στη χώρα μας με το γνωστό παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1 Ernesto Hoost.

Μικρής διάρκειας προετοιμασία για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Μία μικρής διάρκειας προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη για την χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπεί για τρεις εβδομάδες λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.