Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τούμπαρε το τρακτέρ και σκότωσε τον 55χρονο οδηγό του

Σήμερα (30.10.2013) το μεσημέρι, στην αγροτική περιοχή του Άνω Αγίου Ιωάννη Πιερίας, ο γεωργικός ελκυστήρας που επέβαινε 55χρονος ημεδαπός, πραγματοποιώντας γεωργικές εργασίες (μεταφορά ξυλείας), εξετράπη και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς Δημήτρης Ιωακειμίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ


5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 27-10-2013 το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας και οι Επίλεκτοι Αγώνες Πολεμικών Τεχνών, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

«Παραβιάσεις του Διεθνούς Κώδικα Εμπορίας Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος στην Ελλάδα 2013»

Με αφορμή τον εορτασμό της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού στην Ελλάδα, το Δίκτυο Δράσης για τη Βρεφική και Παιδική Διατροφή IBFAN Ελλάδας, θα παρουσιάσει την έκθεσή του με τίτλο «Παραβιάσεις του Διεθνούς Κώδικα Εμπορίας Υποκατάστατων Μητρικού Γάλακτος στην Ελλάδα 2013»

Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

Συνελήφθη χθες (29.10.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 41 ετών, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δ. Ιωακειμίδης: "Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς"

2ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2013-2014 της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χίου "Κοραής"

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής», η σπουδαιότερη, αρχαιότερη, ιστορική Βιβλιοθήκη του τόπου, μετά εκείνη των Αθηνών – και μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες Βιβλιοθήκες της Ευρώπης – ιδρύθηκε το 1792 σαν παράρτημα της Μεγάλης Σχολής της Χίου.

«Η σεξουαλικότητα σήμερα στο εκπαιδευτικό σύστημα: Ανάγκη, επιθυμία, κοινωνική κατασκευή…»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 το βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Γυμνασίων, διάρκειας 21 ωρών, που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ με θέμα: “Η σεξουαλικότητα σήμερα στο εκπαιδευτικό σύστημα: Ανάγκη, επιθυμία, κοινωνική κατασκευή…”.

Προαπεργιακές συγκεντρώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Κιλκίς

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ ν. Κιλκίς, στο Πολύκαστρο την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, με θέμα την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων, αποφασίστηκε να γίνουν οι εξής συγκεντρώσεις:

«Εκδήλωση για την απελευθέρωση του Κιλκίς από τον Ε.Λ.Α.Σ»

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς με θέμα "4 Νοέμβρη 1944 - ο Ε.Λ.Α.Σ. απελευθερώνει το Κιλκίς".

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κιλκίς. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν αγωνιστές μαχητές του Ε.Λ.Α.Σ. που πήραν μέρος στην μάχη, ενώ θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα και έκθεση φωτογραφιών.

Συνεδριάζει στις 30 Οκτωβρίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 30 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στις 31η Οκτωβρίου 2013

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 31η Οκτωβρίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
α/α
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1
Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 Δήμου Παιονίας.

ΡΟΜΑΙΗΚΑ, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Του Θεόφικου Κυριακίδη

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Αν δεις εσύ τον Σαμαρά
χαιρετισμούς να δώσεις
και να του πεις, όπου κι αν πας
δεν θα μου την γλυτώσεις.

Τέλος η κάρτα στο Δημόσιο, έρχεται Barcode για τους κοπανατζήδες

Αλλαγή του συστήματος βάσει του οποίου ελέγχεται η τήρηση του ωραρίου στο Δημόσιο προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στόχος του υπουργείου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, είναι να αναβαθμιστεί ο υπάρχων τρόπος της κάρτας και να εφαρμοστεί σε όλα τα υπουργεία το σύστημα του barcode το οποίο ήδη εφαρμόζεται στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σε κάποια ακόμη από τα υπουργεία.