Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Άμεση διόρθωση πρεσβυωπίας με νέα επαναστατική μέθοδο

Άμεση διόρθωση της πρεσβυωπίας, προσφέρει μια νέα επαναστατική μέθοδος, η οποία παρουσιάστηκε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (Άμστερνταμ 5-9 Οκτωβρίου)!

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2014

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2014 στη σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Εισηγήτρια του νέου προϋπολογισμού της Π.Κ.Μ. ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθηνά Αηδονά.

Δεν εισάγεται Coca Cola από το Κοζλοντούι

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
“Δεν θα κάνουν πίσω, λένε οι εργαζόμενοι της “Coca Cola-3 E” της Θεσσαλονίκης, αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις των 33 συναδέλφων τους. Η εταιρεία τους πρότεινε να φτιάξει και να τους δώσει τα φορτηγά, αλλά και τη διανομή προϊόντων, δικά της και των προμηθευτών της.

Διαμαντοπούλου και Φλωρίδης κατά των πολιτικών

Για έλλειψη εθνικού σχεδίου, κατηγόρησε η Άννα Διαμαντοπούλου το ελληνικό πολιτικό σύστημα, μιλώντας σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ΔΡΑΣΗ και το κόμμα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων(ALDE) με θέμα "Για μια άλλη Ευρώπη".

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς καταγγέλει την εισβολή στην ΕΡΤ

"Μετά από τα τελευταία γεγονότα της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων στην ΕΡΤ την οποία και καταγγέλλουμε, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί όλους τους  εκπαιδευτικούς να εκφράσουν την κάθετη αντίθεση και αντίστασή τους απέναντι στις  αυταρχικές κυβερνητικές μεθόδους καθώς και τη συμπαράστασή τους στους  αγωνιζόμενους εργαζόμενους στην ΕΡΤ."

Ερωτηματολόγια ανίχνευσης τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών στο Δήμο Κιλκίς

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, ο Δήμος Κιλκίς και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), καλεί πολίτες και φορείς να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια ανίχνευσης τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών, προκειμένου να αναδειχθεί το ενδιαφέρον συμμετοχής, αλλά και να επιτευχθεί η συνέχεια του έργου στο Δήμο Κιλκίς. 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας ευχαριστεί

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας (Ο.Σ.ΠΕ.Γ ) κατάφερε να διοργανώσει τον 3ο Ημιμαραθώνιο Παίκου με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά χάρη στην συμβολή και βοήθεια, φορέων , χορηγών και εθελοντών τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και πολύτιμη προσφορά τους στο κάλεσμα του συλλόγου. 

"Κανένας δεν έχει δικαίωμα να στερεί από τη γυναίκα το δικαίωμα στη μητρότητα"

Υπογράφει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Συμεών Κεδίκογλου σχετικά με τα κενά των σχολικών μονάδων, όπου προσπάθησε ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει την κατάσταση και να επιρρίψει ευθύνες στους "παλιούς"  εκπαιδευτικούς που μαζικά παίρνουν άδειες άνευ αποδοχών, καθώς και στις εκπαιδευτικούς που κάνουν χρήση της άδειας επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, δηλώνουμε τα εξής:

Εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση»

Το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο (ΣΕΚ) Κιλκίς, σαν Συντονιστής του προγράμματος Leonardo da Vinci – Partnerships με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση» είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τους εκπροσώπους των 4 εταίρων από την Κύπρο, την Ιταλία και τη Ρουμανία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μαζί με την Ισπανία και την Ουγγαρία.

Τα “Φρουτένια KIDS’ ATHLETICS” που διοργάνωσε ο Στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου οι εσωτερικοί αγώνες όλων των Τμημάτων υποδομής και των Ακαδημιών του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με την επωνυμία “Φρουτένια Kids Athletics”.

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Κιλκίς προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

"Εκφράζουμε θερμώς τα συγχαρητήρια μας στην διοίκηση και στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, τα οποία αποφάσισαν να κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά όλες τις Κυριακές του έτους.

Απόφαση που μας γεμίζει χαρά καθώς η Κυριακή ημέρα, είναι κάτι περισσότερο από μια αργία, θεωρείται ημέρα ιερή και σεβάσμια. Είναι η κατ’ εξοχήν ημέρα του Κυρίου, που τιμήθηκε μόνη από όλες τις ημέρες του εβδοματικού χρόνου με αυτό τούτο το όνομα του Κυρίου μας.

Έως το Σάββατο 9 Νοεμβρίου η έκθεση “Έργα τέχνης από σκουπίδια” στο Κιλκίς

Τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς αλλά και μεγάλους, αφήνει καθημερινά η έκθεση έργων τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά με τίτλο «Πολυτέλεια και τέχνη που γεννιέται από τα σκουπίδια», που πραγματοποιεί ο Δήμος Κιλκίς στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

Κιλκίς: Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2013

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς (www.facebook.com/groups/kilkis.thilasmos ) με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Δίκτυου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που πραγματοποιήθηκε στο καφέ - ζαχαροπλαστείο SISTERS.

"Η μάχη ενάντια στο φασισμό και η πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες"

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 6:30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας με θέμα "Η μάχη ενάντια στο φασισμό και η πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες".

«Μούσκεψε» η πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ! Για γέλια και για κλάματα

Πηγή: 902.gr
"Την «τολμηρή» απόφαση να ακυρώσουν την πορεία τους, ανήμερα πανεργατικής απεργίας, πήραν οι συνδικαλισταράδικες ηγεσίες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ… λόγω βροχής (λέμε τώρα, μάλλον λόγω μη συμμετοχής απεργών στα μπλοκ τους θα το έκαναν).

Αλλάζουν όσα ξέραμε για τις εκλογές σε δήμους και περιφέρειες - Πώς θα ψηφίζουμε πλέον

- Έτοιμη η τελική πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για τον εκλογικό νόμο των δημοτικών εκλογών
- Τι θα προβλέπει ο νέος νόμος
- Πότε θα επαναλαμβάνεται ο δεύτερος γύρος των εκλογών
- Για πρώτη φορά θα υπάρχει όριο εκλογής