Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καινούργιο ξεκίνημα για την Κινηματογραφική Λέσχη Solaris

Η Κινηματογραφική Λέσχη Solaris ξεκινά ξανά τις προβολές της, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο νέο της χώρο, με ενδιαφέροντα αφιερώματα σε σκηνοθέτες και σε εθνικές κινηματογραφίες.
Το καφέ Bazzar, Παπαμάρκου 34, ακριβώς πίσω από την πλατεία Άθωνος, θα φιλοξενεί από εδώ και πέρα τις προβολές μας. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπορούμε να συνδυάζουμε το καφέ ή το ποτό μας με την προβολή μια καλής ταινίας, ξεκινώντας από την Τρίτη 19/11/2013, στις 8.00 μμ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

“στον τόπο που γεννήθηκα...” Αρσένι Πελλας

Στο Αρσένι του νομού Πέλλας θα “ταξιδέψουμε” αυτή την Κυριακή μέσα από τις μικρές μας οθόνες.

Συλλήψεις – Εξιχνιάσεις – Εξαρθρώσεις – Κατασχέσεις Οκτωβρίου 2013

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου 2013, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη την επικράτεια, συνελήφθησαν συνολικά 12.502 άτομα, έναντι 11.518 τον Σεπτέμβριο.
Δείτε αναλυτικά στοιχεία ΕΔΩ

Εκδήλωση με θέμα τη Δημόσια διαχείριση του νερού

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή του Συντονιστικού Πολιτών και Φορέων SOSTE ΤΟ ΝΕΡΟ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη Δημόσια διαχείριση του νερού την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 11.00 πμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

"Fast track διαδικασίες στο πρόγραμμα νέων αγροτών"

Την απλοποίηση διαδικασιών για το πριμ πρώτης εγκατάστασης των νέων αγροτών ζήτησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Ιατρίδη.

Εν-οχλείται η Coca Cola από τη φωνή του τηλεβόα

«Διαταράσσετε τους καθιερωμένους ρυθμούς ζωής μιας ολόκληρης πόλης προκαλώντας σύγχυση μέσω αυτοκινήτων που φέρουν τηλεβόες και διαδίδουν συκοφαντικά κατά της εταιρείας μας μηνύματα»

Από την «εξώδικη-διαμαρτυρία-όχληση» της Coca Cola κατά των απεργών


Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

[Σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 (21.15) θα πραγματοποιηθεί η έκτη φιλοσοφική νυκτηγορία (β΄ περίοδος) με τον Όμηρο Ταχμαζίδη στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: «Ο εγωισμός ως δύναμη πολιτισμού». Η είσοδος είναι ελεύθερη]

Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αιμοδοσία της ΕΛΜΕ την Τρίτη 12και Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.  Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην πρωτοβουλία της ομοσπονδίας μας για την δημιουργία Πανελλαδικού Δικτύου Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς πάει Μπέλλες

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνει ποδηλατική εκδρομή στο Μπέλλες.
Όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην ομάδα μας στο facebook www.facebook.com/groups/kilkisbike

Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς της ΚΟΚΑ–ΚΟΛΑ

Υπογράφει η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων  Ποτών Βόρειας Ελλάδας
"Η Διοίκηση της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Β.Ε. εκφράζοντας την οργή και αγανάκτηση όλων των μελών της στην Βόρεια Ελλάδα απέναντι στην απαράδεκτη απόφαση της Κόκα Κόλα να κλείσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και να το μετατρέψει σε αποθήκη δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλου του Σωματείου στον αγώνα που κάνουν οι απολυμένοι απεργοί της Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

ΠΟΕ-ΟΤΑ:"Όλοι μαζί μπορούμε"


Τον έπιασαν στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (12.11.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 62 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

"Τέρμα τα ψέματα"

"Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες καταβάλλουν καθημερινά άοκνες, επίπονες και συντονισμένες προσπάθειες για την εξυγίανση της Οργάνωσης, με στόχο την εξυπηρέτηση των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα, των εργαζομένων και της Οργάνωσης.

Στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο στην Αθήνα ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου διοργανώθηκε στην Αθήνα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας, ο κλασικός μαραθώνιος, με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο να παίρνουν μέρος στην δύσκολη αλλά και ξεχωριστή διαδρομή. Ήταν μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

Εργασία στο Κιλκίς, 13 Νοεμβρίου 2013

Από το Ράντσο Κιλκίς ζητείται κοπέλα με εμπειρία στην παραγωγή καφέδων.
Στείλτε βιογραφικό στο sotiris@rancho.gr