Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Με πρωτιά επέστρεψε το Kinesis-Gym

Από επίλεκτους επαγγελματικούς αγώνες Kyokushin Karate επέστρεψε το Kinesis-Gym με νίκη του Καρακασίδη Γεώργιου που αγωνίστηκε με έναν κατά πολλά κιλά βαρύτερο αθλητή και ταυτόχρονα αγωνίστηκε και στην κατηγορία των ανδρών παρόλο που είναι ακόμα έφηβος.

Στουρνάρας: "Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
«Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις; Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η διαφορά που μας χωρίζει;
Ι. Στουρνάρας: Κοιτάξτε, είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις αλλά βαδίζουμε με την υπόθεση συμφωνίας μέχρι την 9η Δεκεμβρίου. Δύσκολο μεν αλλά πιστεύω ότι είναι...

Αλητείες, ψέματα και... “βελτιωμένος” φόρος ακινήτων!

Γράφει ο Θάνος Οικονομόπουλος
Αν "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...", το απολύτως βέβαιο είναι πώς ο ψεύτης (και δη πολιτικός) δεν έχει καθόλου! Η εν τοις πράγμασι διάψευση των "δεσμεύσεων" και εξαγγελιών του, θα τον ακολουθεί, μ' αποτέλεσμα να μην γίνεται πιστευτός και αξιόπιστος, ακόμη και όταν, κάποια στιγμή, παρ' ελπίδα εννοεί αυτά που λέει και λέει όντως αυτά που εννοεί...

Αλτ! Ακίνητα! Ληστεία...

Άρθρο του Νίκου Χατζηνικολάου στη Realnews
Το νέο φορολογικό σύστημα για τα ακίνητα, που έρχεται όχι μόνο να μονιμοποιήσει αλλά και να αυξήσει τα άγρια «χαράτσια» των τελευταίων ετών, είναι κατά κοινή ομολογία η χαριστική βολή στην ήδη «γονατισμένη» ελληνική κοινωνία και ιδίως στη μεσαία τάξη, που αποτελεί παραδοσιακά τη ραχοκοκκαλιά της.

Σύσκεψη για το συντονισμό της αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό της αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Οι «χαζές» με τις «γόβες» και οι «πουτάνες» με τα «πούρα Αβάνας»

[“ Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 (21.15) θα πραγματοποιηθεί η έβδομη φιλοσοφική νυκτηγορία (β΄ περίοδος) με τον Όμηρο Ταχμαζίδη στο καφέ ΓΑΖΙΑ (Καρόλου Ντηλ 22 – Θεσσαλονίκη) με θέμα: «Όλα χάνονται, ώσπου να εμφανιστεί ένα χέρι βοηθείας: κινηματογραφικός συμβολισμός και παγκοσμιοποίηση“. Η είσοδος είναι ελεύθερη”]

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

Οι «υπογραφές»: Η Μαρία Χούκλη, δημοσιογράφος, η Αντιγόνη Λυμπεράκη καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο πανεπιστήμιο και αντιπρόεδρος της «Δράσης» και η Βένα Γεωργακοπούλου, αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών», «τοποθετήθηκαν» δημοσίως μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ) στις αντιπαραθέσεις που πυροδότησε ένα σκίτσιο του Δημήτρη Χαντζόπουλου με το οποίο ο σκιτσογράφος διακωμώδησε τη συμπεριφορά δύο βουλευτριών: για τους «συντάκτες» της κομματικής εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ( ΣΥΡΙΖΑ) το σκίτσο αποτελούσε μια σεξιστική επίθεση και όχι κριτική - είναι προφανές ότι στον ΔΟΛ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην επιστράτευση «υπογραφών» και ακόμη μεγαλύτερη στην επιστάτευση γυναικείων «υπογραφών».

18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης

Στο 18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, που διοργάνωσε το Σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Θεσσαλονίκης και περιχώρων, συμμετείχαν και φέτος οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 & την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, την Πέμπτη 21η Νοεμβρίου 2013

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 21η Νοεμβρίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Δ.Α.Σ. ΟΤΑ: "Καταγγέλουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του νομού Κιλκίς"

Υπογράφει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ. ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
"Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο καταγγέλλουν ενώπιον των συναδέλφων τους την στάση των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών του Νομού απέναντι στην πανελλαδική στάση εργασίας που προκυρήχθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, από τις 12:00 ως την λήξη του ωραρίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε συνέχεια των κινητοποιήσεων ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας.

Τοποθέτηση "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς για τον προϋπολογισμό 2014

"Θέλουμε και φέτος ως "Λαϊκή Συσπείρωση" να τονίσουμε ότι αυτός ο προϋπολογισμός- και γενικότερα οι προϋπολογισμοί των δήμων και των περιφερειών - όχι μόνο έχουν μια άμεση σχέση με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2014, που πολιτικά έχει συνδιαμορφωθεί από τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά εντάσσεται πλήρως και στο επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στήριξης μέχρι το 2016 και στις ειδικές ρυθμίσεις που αφορούν την Τοπική Διοίκηση σε βάθος τριετίας, οι οποίες επιταχύνουν την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

ΚΚΕ: "Παράνομες και καταχρηστικές οι παρακρατήσεις υπέρ τρίτων, από την Τράπεζα Πειραιώς ποσών από την Ενιαία Ενίσχυση του 2013"

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις παράνομες και καταχρηστικές παρακρατήσεις υπέρ τρίτων, από την Τράπεζα Πειραιώς, ποσών από την Ενιαία Ενίσχυση του 2013

Ανοιχτή συνάντηση για την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία

Ανοιχτή συνάντηση με αντικείμενο τη σύσταση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Όλγας 198).

Μάγεψαν το κοινό της Οδησσού η Σοπράνο από την Βέροια και ο Μαέστρος από το Κιλκίς

Συγκλόνισαν το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου η Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης.

Τελικά μετράει το μέγεθος… του ταλέντου σας και όχι του οργάνου σας!

«Πώς να μεγεθύνετε το μόριό σας». Όχι δεν πατήσατε κατά λάθος κάποιο spam e-mail, παρότι τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν εκεί αφορούν το θέμα που διαπραγματευόμαστε εδώ.
Μη φοβάστε λοιπόν να διαβάσετε παρακάτω… γιατί αυτά που σας προτείνονται αφορούν ορισμένες μη χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να κάνουν… «θαύματα»!

Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το ισόπαλο 1-1 σκορ έφυγε από τις Μουριές ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον τοπικό Θρίαμβο στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Ημερίδα γνωριμίας με την παραδοσιακή Δημοτική μουσική από την Μητρόπολη Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνουν Ημερίδα γνωριμίας με την παραδοσιακή Δημοτική μουσική και τα παραδοσιακά μουσικά όργανα για τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού των Δημοτικών Σχολείων της πόλεως μας την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς από 10:00 έως 12:00 π.μ.

Συναντήσεις Γεωργαντά για το οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Η πληρέστερη συντήρηση και η βελτίωση της βατότητας του δρόμου Κιλκίς- Προμαχώνα Σερρών αποτέλεσε το αντικείμενο των συναντήσεων του Βουλευτή Γεωργίου Γεωργαντά τόσο με τον γενικό γραμματέα δημοσίων έργων του ΥΠΕΚΑ κ. Στράτο Σιμόπουλο όσο και με τον πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑ α.ε. κ. Παρασκευά Σαββαϊδη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση δήμου Κιλκίς για τον θάνατο του Αλέξανδρου Αβραμίδη

Την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Δήμου Κιλκίς με αφορμή το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του πρώην βουλευτή Κιλκίς Αλέξανδρου Αβραμίδη, που απεβίωσε πλήρης ημερών σε ηλικία 86 ετών:

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων από τον δήμο Κιλκίς

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Δήλωση Γκουντενούδη για τον θάνατο του Αλ. Αβραμίδη

"Με λύπη πληροφορηθήκαμε το γεγονός του θανάτου του Αλέξανδρου Αβραμίδη. Ο εκλεκτός συμπολίτης μας έφυγε για πάντα πλήρης ημερών αλλά και πλήρης διακρίσεων και έργων προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Συνάντηση Τονικίδη με Σαμαρά

Τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής της Κ Ε Ε κ.κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ιορδάνης Τσώτσος, Άγγελος Τσατσούλης, Παύλος Τονικίδης, Παναγιώτης Αγνιάδης, Μιχάλης Ζορπίδης, Γεώργιος Χονδρογιάννης και Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

"Εθισμός στο Διαδίκτυο και άλλες Διαδιδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Ρίσκου"


«Η Γυναίκα στο παραδοσιακό τραγούδι»

"Σας προσκαλούμε στην Συναυλία παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών που διοργανώνουμε, με την Ενοριακή Χορωδία του Ι. > Αγίου Δημητρίου Κιλκίς συνοδεία οργάνων, με θέμα «Η Γυναίκα στο παραδοσιακό τραγούδι» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Αγίους Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες, πολιούχους του Κιλκίς."

Ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς στο διεθνές πρωτάθλημα KICK BOXING στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 10 Νοέμβριου 2013 πραγματοποιήθηκε Διεθνές πρωτάθλημα KICK BOXING στα Γιαννιτσά υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing (Π.Ο.Κ.).

Φιλανθρωπική βραδιά στο κέντρο "Θέατρο" Κιλκίς


Φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ), στο κέντρο “Θέατρο” του Κιλκίς. Τα έσοδα διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς.