Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Απολογισμός διημέρου για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός του διημέρου 30-11 και 1-12 για την ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς. Το Σάββατο οι Κιλκισιώτες για το πρωτάθλημα γνώρισαν την ήττα στο Άργος από το τοπικό Διομήδη με 28-19, μια ήττα που ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα καθώς μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Η ελληνική γλώσσα επιβίωσε στο πέρασμα των αιώνων χάρη στον πλούτο της σε λέξεις, στην ποικιλία των εκφραστικών της μέσων, στο δυναμισμό της, στην πλούσια γραμματολογία της (έργα ποιητικά, φιλοσοφικά, επιστημονικά, ιστορικά), αλλά και χάρη στην εξέλιξή της.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων Κιλκίς


Διατροφή και άσκηση

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Τώρα που γυμνάζομαι δεν ξεχνάω τους εξής κανόνες διατροφής:
- Διασκεδάζω τρώγοντας μια μεγάλη ποικιλία τροφών. 
Τρώω άφθονους υδατάνθρακες και δημητριακά –κατά προτίμηση ολικής αλέσεως. 
Τρώω άφθονα φρούτα και λαχανικά και φυσικά όσπρια. 
Επιλέγω μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά, και κυρίως κορεσμένα. 

"Εργαλείο περικοπών σε βάρος των ασφαλισμένων"

Πηγή: Ριζοσπάστης
Μια σύντομη ανασκόπηση των όσων προέβλεπαν οι έως τώρα αλλαγές στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας
Τα σχέδια της κυβέρνησης για μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη υποβάθμιση τις παροχές προς τους ασφαλισμένους και θα αποτελέσουν όχημα για να βαθύνει η εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας και παράλληλα να επεκταθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την (29-11-2013) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύθηκε:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ζητείται Material Requirements Planner - ΑΛΟΥΜΙΛ ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Αποζημιώσεις 4,35 εκατ. ευρώ για 5.125 παραγωγούς

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. κατέβαλλε στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.125 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 4,35 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών κυρίως για το έτος 2013.Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε σταφύλια, σιτηρά, σανοδοτικά φυτά, ακτινίδια και πατάτες και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:

«Εθισμός στο Διαδίκτυο και άλλες διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου»


Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ?ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς "Γιώργος Σεφέρης" για την παρουσίαση του βιβλίου των συγγραφέων Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Κωνσταντίνου Σιώμου και Γεώργιου Φλώρου με τίτλο «Εθισμός στο Διαδίκτυο και άλλες διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου» τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς