Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωση έτους 2008

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, είναι διαθέσιμα για ανάληψη τα ποσά πληρωμής των δικαιούχων της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2008. Συνολικά καταβάλλονται 3.647.705,23 εκ. € σε 1.977 δικαιούχους των οποίων η κατανομή φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί. Τα εν λόγω ποσά αφορούν σε εκκρεμότητες διορθωτικών ενεργειών και ενστάσεων. Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα ποσά πληρωμής που τους καταβλήθηκαν από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (http://www.opekepe.gr/sdip.asp).

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά


Τα φετινά Χριστούγεννα είναι περισσότερο από ποτέ η Γιορτή της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Αγωνιστήκαμε γι’ αυτό, το δικαιούμαστε και θα το έχουμε.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία, σε όλους τους συμπατριώτες μας Κιλκισιώτες, όπου γης.

Καλά Χριστούγεννα,
Χρόνια Πολλά.

"Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν είναι επαίτες"

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Για ένα ακόμα χρόνο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συμπεριφέρθηκε στους αγρότες-κτηνοτρόφους σαν να είναι επαίτες. Για μία ακόμα φόρα οι ενισχύσεις μπήκαν στους λογαριασμούς τους την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να γίνεται το αδιαχώρητο στα τραπεζικά καταστήματα με εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμικό κράτος και με κίνδυνο πολλοί από αυτούς να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και για μία ακόμη φορά να κάνουν μαύρες γιορτές.

Θεσπίζεται ο Εγκεκριμένος Έμπορος για τις εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών

To Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ενεγράφησαν στο Μητρώο Εγκεκριμένου Εμπόρου του ΥπΑΑΤ 21 έμποροι νωπών οπωροκηπευτικών για τις εξαγωγές - αποστολές νωπών οπωροκηπευτικών σε αγορές της Ε.Ε. και τρίτων χωρών.

Ευχές από το ΛΟΓΟΤΥΠΟ Κιλκίς


Ευχές Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα


Τέρμα το κάπνισμα

H Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κιλκίς, στα πλαίσια της προάσπισης της Δημόσιας Υγείας υπενθυμίζει στους πολίτες, στους υπεύθυνους των χώρων εργασίας και στους υπεύθυνους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ότι από 1η Σεπτέμβρη 2010 ισχύει ο Νόμος 3868/2010(ΦΕΚ 129/τΑ/3-8-2010) για την απαγόρευση του καπνίσματος. Ειδικότερα επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Ευχές από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς


Γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ Ε.Σ.ΠΕ.Μ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας)

Άτλας Κιλκίς - Μίλωνας Γιαννιτσών 1-3 σετ ( 28-26, 9-25, 17-25, 23-25).
Η δίψα για την νίκη και τα λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν επέτρεψαν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άτλα Κιλκίς να διεκδικήσει την νίκη παίζοντας & 5ο σετ. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός.

“Ενδιαφέρομαι, Προσφέρω, Αγαπώ” από την ΝΟΔΕ Κιλκίς

Μέλη της ΝΟΔΕ Κιλκίς συμμετείχαν στις 21-12-2013 στην δράση “Ενδιαφέρομαι, Προσφέρω, Αγαπώ” που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης και παρέδωσαν τρόφιμα στο σημείο συλλογής του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Κιλκίς ενώ στις 23-12-2013 επισκέφθηκαν το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς, προσέφεραν τρόφιμα και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του και για τον τρόπο οργάνωσής του.

Εγκύκλιος Χριστουγέννων του Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ

"Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,
τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά, χαίρετε ἐν Κυρίω πάντοτε
«Θεός ὧν εἰρήνης, Πατήρ οἰκτιρμῶν, τῆς μεγάλης βουλῆς σου τόν Ἀγγέλον»

Καί πάλιν ὁ Θεός τῆς εἰρήνης, ὁ Ἄγγελος τῆς Μεγάλης Βουλῆς, ἔρχεται εἰς τόν κόσμον διά νά φέρει τήν εἰρήνη ὄχι ὡς εὐχήν, ἀλλά ὡς πραγματικότητα. Καί ἡ εἰρήνη εἶναι ἕνα πανανθρώπινο αἴτημα καί μία πανανθρώπινη εὐχή γιατί ὁ ἄνθρωπος δυστυχῶς ἀπό τήν δημιουργία τού κατέλυσε τό ἀγαθόν της εἰρήνης καί παρέμεινε προσκολλημένος στήν ἐμπόλεμη διάθεση πού χαρακτηρίζει τήν ἐμπάθειά του καί τούς στερεῖ τήν ἕνωση μέ τόν Θεό τῆς εἰρήνης.

Ευχές από το Γραφείο Ενημέρωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας


Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Το επταμελές Δ.Σ. της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς που προέκυψε από τις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ως εξής:

Επιτυχιών συνέχεια για τον ΓΑΣ Κιλκίς - Χάλκινο από την Φ. Αβράμογλου στις γυναίκες

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε την αγωνιστική δράση για το 2013 το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με την συμμετοχή ομάδας αθλητών στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας του Δήμου Λαγκαδά που διεξήχθη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.

Ευχές από το STRETTO Κιλκίς

Σε ποιες επιχειρήσεις και γιατί επέβαλε πρόστιμα ο ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης σχετικά με τα αποτελέσματα της άσκησης των ελεγκτικών του αρμοδιοτήτων, ανακοινώνει ότι το μήνα Νοέμβριο του έτους 2013, από τη διαπίστωση παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, επιβλήθηκαν σε 60 επιχειρήσεις τροφίμων πρόστιμα συνολικού ύψους € 446.000. Τα 23 από τα παραπάνω πρόστιμα συνολικού ύψους € 228.000 επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις στων οποίων τα προϊόντα ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

"Σκληρή ευθύτητα – στην πράξη και όχι στα λόγια και στα ψηφίσματα"

Υπογράφει το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο
"Αυτές τις ημέρες έχουν ακουστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διάφορες πληροφορίες για δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την κατοχή από αυτούς επενδυτικών προϊόντων σε εταιρείες που συνδέονται με την Eldorado Gold. Με όμοιο τρόπο έχει συνδεθεί και ο υφυπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης κ. Μηταράκης με το ίδιο επενδυτικό σχήμα της Eldorado Gold. Την εξορυκτική Eldorado Gold που επιχειρεί να βάλει το πόδι της και στο Κιλκίς, μετά από τη Χαλκιδική και τη Θράκη, σε αγαστή βεβαίως συνεργασία με τους εγχώριους «αναπτυξιακούς» κύκλους.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την 4Ε!

Ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα μας έχει ετοιμάσει και για φέτος η τηλεόραση της 4Ε. Βράδυ Χριστουγέννων στις 21:30 μας καλούν σε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα από την Σκύδρα και την Βέροια .. Γιορτάζουμε το μεγαλύτερο θαύμα της Χριστιανοσύνης παραδοσιακά και Ελληνικά με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.

Άρωμα και γεύση από το τμήμα Α2 του Γενικού Λυκείου Πολυκάστρου