Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Χειμωνιάτικη απόδραση με το Kinesis-Gym Kilkis στο Bansko


Ευχές από το κατάστημα ενδυμάτων "14" του Κιλκίς


Αλλάγή χρόνου από το Βόιο της Κοζάνης στην 4Ε!

Αποχαιρετούμε το 2013 μέσα από ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στην 4Ε...Από τις 22:30 πάμε στο όμορφο Βόιο και συγκεκριμένα στο χωριό Αγίασμα . Εκεί σε ένα φιλόξενο σπίτι και σε μια πανέμορφη αυλή με το θερμόμετρο στους “μείον” ...ζεσταίνουμε τις καρδιές μας και υποδεχόμαστε το νέο έτος. Τραγούδια και χοροί του τόπου και όχι μόνο με πολύ καλή παρέα.

Περί λαθρεμπορίου καυσίμων και φοροαποφυγής

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Υπάρχει μια λεπτή διαφορά –που δίνει όμως θεαματικά διαφορετικά αποτελέσματα σ’ ότι αφορά στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού– ανάμεσα στο λαθρεμπόριο των καυσίμων και την φοροαποφυγή στα καύσιμα, στην περίπτωση του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης!.

Έντεχνη live βραδιά στο Dust Cafe Bar στο Κιλκίς


Τσάκωσαν 62χρονο σε χωριό του Κιλκίς για χασισάκι

Στις 27.12.2013 το πρωί, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός 62 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

ΟΑΕΔ: 12μηνες συμβάσεις για 10.000 ανέργους στον ιδιωτικό τομέα

Προσλήψεις 10.000 ανέργων ηλικίας 30 - 66 ετών, στον ιδιωτικό τομέα, με επιδότηση 450 ευρώ το μήνα, στις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσει για 12 μήνες, προβλέπει Νέο Πρόγραμμα Επιδοτούμενων Θέσεων Εργασίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. Το συνολικό κόστος του Προγράμματος ανέρχεται σε 54.000.000 ευρώ.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ο χορός του Συλλόγου "Μιστί" Νέου Αγιονερίου


Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς χορεύει


Ετήσιος χορός του συλλόγου "Άγιος Γεώργιος" Βαφειοχωρίου


Ευχές από το Καλλιτεχνικό Σύνολο Κιλκίς "η πόλις"