Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Νέε δήμαρχε Κιλκίς, τι σκέφτεσαι να κάνεις με αυτό...; (1)

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Νέε δήμαρχε, γνωρίζεις ότι κάποτε χτίστηκε ένα πανέμορφο ξύλινο σπιτάκι για τη διαμονή ξένων που θα έκαναν σπηλαιοθεραπεία στο Κιλκίς; Χτίστηκε με τα λεφτουδάκια μας νέες δήμαρχε ( και καλά ευρωπαϊκά προγράμματα..). Σήμερα ρημάζει και είναι αναξιοποίητο.

Ο άλλος ο αθεόφοβος ο υποψήφιος έβαλε και το διαφημιστικό του χαρτί πάνω στην πινακίδα! Θέλεις μια απλή πρόταση; Βάλε τους άστεγους Κιλκισιώτες με προβλήματα υγείας που κυκλοφορούν στη 21η Ιουνίου. 

Τους βλέπουμε και αδιαφορούμε όλοι μας νέε δήμαρχε. Ρυπαροί, αφημένοι στη μοίρα τους. Ζητούν ένα κέρμα, κάτι να φάνε, ή απλά να τους δείξουμε την αγάπη μας... Ωραίο σαν ανέκδοτο νέε δήμαρχε. 

Ναι, ναι υπάρχουν και αυτοί, νέε δήμαρχε.. Δεν θα ήταν ανθρώπινο να είχαν λίγη στοργή, λίγη ιατρική φροντίδα, ένα πιάτο φαγητό, σε ένα χώρο του δήμου;











1 σχόλιο:

  1. και εσύ θεοσεβούμενε Πάνο Μάυρε ψαχνεις-μονο σχολιαζεις πικρόχολα-τα κακώς κειμενα της κατ΄εσε ομορφότερης πόλης μας;
    φανταζομαι να το αναρτήσετε εεεεεε.....



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.