Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Οι χαζοί και τα κορόιδα και αυτοί που κάνουν ότι γουστάρουν

Γράφει ο  Πάνος Μαύρος
Που λες Δήμαρχε Κιλκίς, αυτές οι φώτο είναι χθεσινές (και φυσικά καθημερινές). Είναι στους κεντρικούς ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ του Κιλκίς. Σχολείο πήγες. θα γνωρίζεις ότι "πεζόδρομος" είναι ο δρόμος για πεζούς. Δεν είναι πάρκινγκ ΠΑΡΑΝΟΜΑ σταθμευμένων αυτοκινήτων. Στο Κιλκίς όμως υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων. 


Οι χαζοί και τα κορόιδα, που τηρούν τους νόμους, και οι έξυπνοι, πονηροί, μάλλον κουτοπόνηροι, που κάνουν ότι γουστάρουν. Με την ανοχή τη δική σου, τη δική μας, των αρχών ασφαλείας και τήρησης των νόμων. Γιατί να περπατήσουν για να πάνε στο καφενείο; Γιατί να ψάξουν νόμιμο πάρκινγκ; Αυτοί είναι μάγκες. Μάλλον και εσύ θα είσαι μια από τα ίδια... 

Μακάρι κάτι να αλλάξει, αλλά χλωμό το βλέπω.. Για αυτό και η αγορά μας θα πεθαίνει αργά και βασανιστικά. Για αυτό και θα μυξοκλαίνε έμποροι, επιχειρηματίες εστίασης και καφέ, ότι δεν έχουν δουλειά. Για αυτό και εμείς θα πηγαίνουμε Θεσσαλονίκη για να κάνουμε τη βόλτα μας.. 

Γιατί θα είσαι και εσύ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ που δεν μας κάνει όρεξη να περπατήσουμε αξιοπρεπώς με τα παιδιά μας, στο κέντρο του Κιλκίς. Και όταν κάποτε ξυπνήσουν όλοι, τα ξαναλέμε.... Και μια συμβουλή σε εσένα και τους συμβούλους σου. Είναι κοροιδία να γελάτε, όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση... 

ΥΓ Για ράμπες αναπήρων, διαβάσεις, προκαθορισμένοι χώροι στάθμευσης για ΑΜΕΑ κτλ, θα σου κάνω έξτρα σπέσιαλ αφιέρωμα...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.